Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Când încep filmările „America Express”. Anunțul făcut de Irina Fodor despre emisiunea transformată din „Asia Express”

Când încep filmările „America Express”. Anunțul făcut de Irina Fodor despre emisiunea transformată din „Asia Express”

de Andra Stana,

„Asia Express” se transformă, anul acesta, în „America Express”. Antena 1 a anunțat, luni, schimbările prin care va trece reality-show-ul. 9 perechi vor pleca pe „Drumul aurului”, pe un traseu ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Și în acest sezon, al cincilea, show-ul va fi prezentat de Irina Fodor. Iată cum se pregătește prezentatoarea pentru plecarea pe continentul american.

E oficial! Irina Fodor prezintă „America Express”

Irina Fodor a fost anunțată, luni, 16 mai, drept prezentatoarea sezonului 5 „America Express” (fostul „Asia Express”, n.r.). Luni seară, vedeta deja publicase pe Instagram un mesaj prin care și-a anunțat fanii că va pleca într-o nouă aventură, la mii de kilometri depărtare de țară.

„Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia!🎊🪅🎉

Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială! ❤️”, a scris Irina Fodor pe conturile de socializare.

Soția lui Răzvan Fodor a recunoscut că are emoții, cu atât mai mult cu cât se apropie deja data plecării spre America. Așadar, filmările pentru „America Express” sunt pe cale să înceapă.

„Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi.😬 Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”, a mai menționat prezentatoarea „America Express”.

Irina Fodor, pregătiri intense pentru plecarea la filmările „America Express”

La o zi după anunțul referitor la schimbările prin care trece „America Express”, Irina Fodor a publicat un nou mesaj pe Instagram. Vedeta Antenei 1 a recunoscut că se pregătește pentru plecarea în noua aventură, alături de concurenții din reality-show.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj”, a scris Irina Fodor.

Prezentatoarea a explicat totodată că are nevoie să învețe să se machieze singură, pentru că, la „America Express”, zilele de filmare încep extrem de devreme.

„La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine.😁😅”, a menționat Irina Fodor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te