Homepage  / Filme la TV azi

Filme la TV azi, 26 septembrie: „Transfer de identitate”, „Fără șansă”, „Agonie și extaz”

Filme la TV azi, 26 septembrie: „Transfer de identitate”, „Fără șansă”, „Agonie și extaz”

de Redactia Tvmania,

Filmele serii de azi, marți, 26 septembrie 2023. Vezi ce filme poți urmări astăzi pe micile ecrane. Pe lângă filmele zilei, pe TvMania găsești zilnic informații despre emisiunile preferate și ești la curent în permanență cu tot ce e important la tv.

Ce filme sunt azi la tv, marți, 26 septembrie 2023

Filme la tv azi, TV 1000, 26 septembrie 2023. „Transfer de identitate”, de la ora 22.00

Căpitanul Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) se trezeşte într-un tren care se îndreaptă spre Chicago. Deşi toţi ceilalţi pasageri par să îl cunoască, el nu are nicio idee cine este. Colter nu îşi aminteşte nimic despre el sau despre cum a ajuns în tren. Apoi se trezeşte într-o cameră izolată, legat de un scaun, unde îi este adus la cunoştinţă că face parte dintr-o operaţiune experimentală. În alte roluri: Michelle Monaghan, Vera Farmiga, Jeffrey Wright.

Filme la tv azi, Pro TV, 26 septembrie 2023. „Furios și iute: Hobbs & Shaw”, de la ora 0.30

Brixton Lore (Idris Elba), un anarhist cu implanturi cibernetice care îi dau puteri supraomenești, obține controlul asupra unei amenințări biologice. După ce sora lui Shaw, agenta MI6 Hattie Deckard (Vanessa Kirby), este înfântă de acesta, cei doi inamici declarați Luke Hobbs (Dwayne Johnson) și Deckard Shaw (Jason Statham) sunt nevoiți să devină din nou parteneri. În rolul lui Magdalene „Queenie” Shaw, Helen Mirren.

Filme la tv azi, Pro Cinema, 26 septembrie 2023. „Fără şansă”, de la ora 22.30

După ce iese din închisoare, Lucky (Wesley Snipes) îşi reface viaţa, dar uraganul Katrina îi distruge toate bunurile. El se mută la New York şi încearcă să predea lecţii de samba, însă pierde fondurile promise de guvern şi se implică într-o afacere murdară.

Filme la tv azi, TVR 1, 26 septembrie 2023. „Agonie și extaz”, de la ora 21.00

Pelicula reconstituie anii pe care sculptorul Michelangelo (Charlton Heston) i-a dedicat lucrului la Capela Sixtină. Dornic să lase generațiilor viitoare ceva care să amintească de el, Papa Iulius al II-lea (Rex Harrison) apelează la talentul artistului pentru pictarea plafonului capelei. Cei doi bărbați au însă personalități puternice și puncte de vedere complet diferite despre cum ar urma să arate la final lucrarea, prin urmare confruntarea lor este inevitabilă. În 1966, filmul a fost nomina­lizat la premiile Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră, cel mai bun sunet, cea mai bună imagine, cea mai bună scenografie și cele mai bune costume.

Filme la tv azi, Pro Cinema, 26 septembrie 2023. „Un om periculos”, de la ora 20.30

Shane Daniels (Steven Seagal) este un fost agent operativ al trupelor speciale, acuzat de crimă, condamnat la şase ani de închisoare, apoi eliberat, constatându-se că a fost închis pe nedrept. El asistă la o crimă, victima fiind un poliţist. Cand încearcă să îi dea pe mâna justiţiei pe ucigaşi, ies la iveală iţele trase de un cartel de droguri.

Filme la tv azi, Film Now, 26 septembrie 2023. „Casă, dulce casă”, de la ora 20.00

Uneori, lucrurile dupã care alergi o viaţă sunt chiar lângă tine. Iată mesajul acestui film. Melanie (Reese Witherspoon), o tânără cu o carieră înfloritoare, e cerută în căsătorie de cel mai vânat burlac din New York. Viitorul soţ (Patrick Dempsey) nu ştie că iubita lui e deja căsătorită cu un fost coleg de şcoală (Josh Lucas), mariaj pe care ea îl regretă. Hotărâtă să obţină divorţul, Melanie se întoarce în oraşul natal, dar revenirea o va transforma complet.

Filme la tv azi, Prima TV, 26 septembrie 2023. „Febra roșie”, de la ora 20.00

Căpitanul Ivan Danko nu este un poliţist ca oricare altul. Datorită aspectului său fizic, firii taciturne şi retrase, şi-a câştigat, printre colegi, porecla de „Falcă de Fier”. Cu toate acestea, el este cel mai bun poliţist al diviziei criminalistice din Moscova. La polul opus se află detectivul sergent Art Ridzik, mereu pus pe şotii, bine îmbrăcat, cunoscut de toţi colegii săi drept „zăpăcit” dar recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni poliţişti din Chicago. Doi politişti de elită, doi oameni total diferiţi care fac parte din două culturi total opuse, nevoiţi să colaboreze, împotriva voinţei lor, pentru rezolvarea unui complicat caz, chiar în inima mafiei drogurilor.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te