Homepage  / Știri / Televiziune

FOTO. Anca Lungu a fost acasă la Andrea Bocelli. Imaginile, în următoarele zile, la „Observator”

FOTO. Anca Lungu a fost acasă la Andrea Bocelli. Imaginile, în următoarele zile, la „Observator”
12

de Redactia Tvmania

Anca Lungu a avut ocazia să intre în casa lui Andrea Bocelli și să afle chiar de la el detalii despre viața sa, despre marile lui încercări, despre pasiunile pe care și le cultivă cu multă dăruire, despre iubire și femeia care îi este alături. Echipa Observator l-a vizitat în minunata Toscana:

„Ne-a cântat „Ave Maria” la pianul de lângă fereastră și ne-am plimbat împreună prin curte. Mi-a povestit despre vinuri și cai, despre muzică și iubire. Mi-a spus care a fost cel mai dificil moment din cariera lui dar și care e vinul preferat. Mi-a povestit cum familia lui produce vinuri de câteva generații încoace, dar și cum a cerut-o pe Veronica de soție. Cum a îndrăgit-o din prima clipă, pe când ea avea doar 18 ani”, mai povestește Anca Lungu.

Apoi, Amos, fiul cel mare al artistului, a fost ghid pentru echipa Observator în Lajatico, localitatea în care Andrea Bocelli s-a născut.

„Vă invit să călătorim împreună în Toscana, în trei episoade emoționante pe care le vom difuza luni, marți și miercuri seară, pe 8, 9 și 10 mai, la Observator”, încheie Anca Lungu.

Anca Lungu a fost acasă la Andrea Bocelli (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te