Homepage  / Vedete româneşti

Grasu XXL a ajuns la poliție după ce a stropit cu apă și a înjurat un tânăr la concert. Primele declarații

Grasu XXL a ajuns la poliție după ce a stropit cu apă și a înjurat un tânăr la concert. Primele declarații

de Roxana Mirea,

Grasu XXL a fost protagonistul unui incident uluitor, care a avut loc în weekend, în timpul concertului său de la festivalul Nostalgia. Artistul a fost filmat în timp ce stropea cu apă și înjura un tânăr, care i-a reproșat la microfon că promovează jocurile de noroc. În urma incidentului, Grasu XXL a fost audiat de polițiști.

Grasu XXL, primele declarații după ce a ajuns la poliție

Grasu XXL a ajuns la poliție în această după-amiază, după ce în weekend a fost protagonistul unui incident nefericit. La concertul său de la festivalul Nostalgia, rapper-ul a stropit cu apă și a înjurat un tânăr care începuse să îi reproșeze că promovează jocurile de noroc.

După ce a recuperat microfonul, cântărețul i-a încurajat și ce pe cei din public să îl înjure pe tânăr. După ce imaginile au devenit virale pe rețelele sociale, autoritățile au început cercetările, iar Grasu XXL a fost nevoit să dea explicații în fața polițiștilor.

După ce a ieșit de la sediul poliției, rapper-ul a făcut și primele declarații.

„N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk.

M-a deranjat foarte tare. O doamne, din păcate bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească) Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul ”ce-mi faci, ce-mi faci”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat”, a spus Grasu XXL, potrivit spynews.ro.

Grasu XXL nu regretă ce a făcut la concert

În continuare, Grasu XXL a spus că nu regretă că și-a pierdut cumpărtul și că l-a stropit pe tânăr cu apă. În plus, el a spus că „rapperii sunt rapperi” și că atunci când „vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii”.

Le-am povestit ce s-a întâmplat. Era matol (n.r. beat), era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram. N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii.

Îmi pare că am stricat concertul ăla, că oamenii de acolo a fost extraordinar, iar concertul a fost foarte mișto. Iar din cauza prostului ăla s-a stricat tot concertul…”, a mai zis el.

Vezi filmarea în care Grasu XXL îl înjură și îl stropește pe tânăr AICI.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton