Homepage  / Știri / Televiziune

Începe un nou sezon „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” (Discovery). Courteney Cox, printre invitați

Începe un nou sezon „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” (Discovery). Courteney Cox, printre invitați
6

de Redactia Tvmania

Seria „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” revine, în această seară, 27 martie, pentru un al treilea sezon. De această dată, Bear Grylls testează limitele unora dintre cele mai cunoscute vedete din lume, invitându-le să se lupte cu natura.

„Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” începe în premieră luni, pe 27 martie, de la ora 20.00, pe Discovery Channel. În fiecare episod, o altă vedetă va renunţa la stilul obişnuit de viaţă ca să facă un curs rapid de tehnici de supravieţuire, pornind într-o aventură care îi scoate din zona de confort.

Începe un nou sezon „Vedete în sălbăticie cu Bear Grylls” (Discovery). Courteney Cox, printre invitațiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

În acest sezon, celebrului aventurier i se alătură:

  • Nick Jonas, actor şi cântăreţ cu trei discuri de platină;
  • Julianne Hough, actriţă şi coregrafă câştigătoare a Premiului Emmy;
  • Shaquille O’Neal, cap de afiş în NBA Hall of Fame;
  • Courteney Cox, actriţă premiată cu Premiul Screen Actors Guild;
  • Mel B, membră a juriului “America’s Got Talent” şi fostă membră a trupei Spice Girls;
  • actriţa şi cântăreaţa Vanessa Hudgens;
  • Lindsey Vonn, campioană mondială la schi şi medaliată cu aurul olimpic în acest sport; 
  • campionul NFL Super Bowl Marshawn Lynch.

Ajungând în regiuni izolate, fiecare dintre aceşti cunoscuţi actori, muzicieni şi sportivi va înfrunta condiţiile dure din sălbăticie timp de 48 de ore, pentru o aventură unică.

Temerarele vedete vor fi nevoite să-și înfrunte fobiile, de la diverse animale sălbatice până la coborât în rapel pe stânci, depăşindu-și limitele fizice și mentale, traversând unele dintre cele mai ostile zone ale lumii.

Păşind în necunoscut şi ajungând – uneori la propriu! – pe marginea prăpastiei, celebrităţile trebuie să reziste în condiţiile dificile din sălbăticie, pe trasee complicate, solicitante şi parcurse în ritm alert, în locuri dintre cele mai diverse – din savana africană până în sălbăticia din Irlanda şi ţărmurile stâncoase din Corsica.

Ce se întâmplă în cele 7 episoade ale seriei

În primul episod, Bear Grylls îl duce pe Nick Jonas în Munţii Sierra Nevada, o regiune ostilă, unde gerul cumplit şi vânturile foarte reci nu sunt singurele obstacole pe care le vor avea de înfruntat.

Fără a se lăsa întors din drum de diagnosticul lui de diabet de tip 1, Nick se străduieşte să iasă din zona de confort şi să treacă fără probleme toate provocările dificile lansate de Bear. Este un adevărat test de rezistenţă, căci Bear şi Nick străbat munţi acoperiţi de zăpezi, evită avalanşe şi se dezbracă pentru a traversa cursuri de apă reci ca gheaţa, croindu-şi drum către punctul de ieşire din locaţie.

În alte episoade, Bear o duce pe Julianne Hough pe un traseu incredibil, prin savana africană; Courteney Cox face o călătorie epuizantă prin zona muntoasă din Irlanda; Shaquille O’Neal se luptă cu Munţii Adirondack; Lindsey Vonn face o expediţie de-a lungul ţărmului aspru al Insulei Corsica; Mel B înfruntă apele pline de rechini din largul coastei Irlandei; Vanessa Hudgens face o expediţie dificilă prin Munţii Sierra Nevada, iar Marshawn Lynch îşi verifică tehnicile de supravieţuire într-o aventură de două zile în Corsica.

Citește și:

Aventurierul Bear Grylls va ajunge personaj de desene animate

“Insula lui Bear Grylls” revine pe Discovery Channel

“Aventuri în Marea Britanie cu Bear Grylls” se vede la BBC Earth

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te