Homepage  / Trailer / Netflix

„Inimi purpurii”, despre ce e vorba în drama romantică plasată pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix

„Inimi purpurii”, despre ce e vorba în drama romantică plasată pe primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix

de Mioara Tronaru,

„Inimi purpurii”, în original „Purple Hearts”, a depășit încă din prima zi pe platforma de streaming multașteptatul thriller american „The Gray Man” și spectaculosul film de acțiune coreean „Carter”, plasându-se, conform flixpatrol.com, pe un confortabil loc 1 în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix.

„Inimi purpurii”, povestea care a cucerit Netflix-ul

Sinopsis-ul filmului „Purple Hearts” nu dă pe-afară de originalitate. Este vorba despre un el și o ea, care ajung să intre într-o căsătorie falsă pentru a-și rezolva din probleme. Ea e Cassie (Sofia Carson), o tânără care încearcă să-și facă un nume în lumea muzicii în timp ce luptă cu sărăcia și cu diabetul pentru care nu are asigurare medicală. El e Luke (Nicholas Galitzine), proaspăt lăsat de droguri, care a reușit să intre în Marină, dar pe care încă îl caută dealerul căruia îi mai datorează bani, destul de mulți, pentru că nici el nu învârte banii cu lopata. O căsătorie i-ar asigura ei tratament gratuit pentru diabet și i-ar aduce lui un plus la salariu cu care și-a achita toate vechile datorii. Zis și făcut! Cei doi pun la cale „frauda” în ciuda faptului că nu se plac și nici nu au vreun punct comun cu care să fie amândoi pe aceeași lungime de undă. Dar, ca în toate filmele romantice, o căsătorie falsă duce întotdeauna la o iubire adevărată.

Peste două ore și multe șervețele

Dacă sunteți fan filme romantice, „Inimi purpurii” este pentru dumneavoastră. Înainte de a-i da play, trebuie să știți că durează peste două ore, iar cei care l-au văzut deja spun că este destul de emoțional, deci ar fi bine să aveți un pachet zdravăn de șervețele, pentru a nu tulbura și mai mult vizionarea.

Dacă vreți să știți mai multe despre povestea dintre Cassie și Luke, filmul a fost adaptat după cartea omonimă scrisă de Tess Wakefield și publicată în 2017.

Cine sunt actorii principali din „Inimi purpurii” / „Purple Hearts”

Sofia Carson (29 de ani) este cunoscută fanilor Disney. Cântăreață și actriță americană, ea și-a făcut debutul la Disney Channel, în serialul „Austin & Ally”. În 2015, a făcut parte din distribuția filmului „Descendenții”, în care a interpretat-o pe Evie, fiica Reginei Rele. După despărțirea de Disney Channel, a jucat în „The Perfectionists”, spin-off-ul serialul „Pretty Little Liars”, iar recent a fost în „Feel the Beat”, difuzat de Netflix în 2020.

Nicolas Galitzine (27 de ani) a debutat în 2014, în „The Beat Beneath My Feet” și a fost remarcat încă de-atunci de Screen International care l-a pus pe lista vedetelor în devenire. Dar cel mai important rol, până la „Inimi purpurii”, a fost cel din originalul Amazon „Cinderella”, din 2021, unde l-a interpretat pe prințul Robert.

Trailer „Inimi purpurii” / „Purple Hearts”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te