Homepage  / Vedete străine

Jane Fonda, surprinsă într-un scaun cu rotile. Imaginile uimitoare cu actrița în vârstă de 85 de ani

Jane Fonda, surprinsă într-un scaun cu rotile. Imaginile uimitoare cu actrița în vârstă de 85 de ani
6

de Roxana Mirea,

Jane Fonda, în vârstă de 85 de ani, a fost văzută într-un scaun cu rotile, în timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles, pe 31 mai. În urmă cu opt luni, medicii i-au spus că suferă de cancer. Iată imaginile emoționante cu actrița.

Jane Fonda, în scaun cu rotile în aeroport

Jane Fonda și-a odihnit picioarele înainte de a prinde un zbor, miercuri dimineață. Actrița,  în vârstă de 85 de ani, a fost împinsă într-un scaun cu rotile de mai mulți asistenți prin aeroportul LAX din Los Angeles, potrivit Page Six.

Fonda a fost văzută purtând o jachetă neagră cu pantaloni asortați, o cămașă albă cu nasturi și un pulover mov. Vedeta din „Book Club: The Next Chapter”, care părea să fie într-o formă excelentă, a purtat un rucsac negru matlasat în poală și a agățat o a doua geantă de partea laterală a scaunului cu rotile.

Fonda a purtat, de asemenea, o mască de protecție neagră pe față și a părut să fie bine dispusă, alegând pur și simplu să evite un drum lung prin aeroport. Această apariție vine la mai puțin de un an după ce Fonda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu limfom non-Hodgkin și că a făcut chimioterapie timp de șase luni.

Cannes Closing Ceremony AMIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Acesta este un cancer foarte ușor de tratat. 80% dintre oameni supraviețuiesc, așa că mă simt foarte norocoasă”, și-a asigurat fanii, în septembrie 2022.

Săptămâna trecută am fost anunțată de către oncologul meu că cancerul meu este în remisie și că pot întrerupe chimioterapi”, a explicat ea prin intermediul site-ului său într-o postare pe blog intitulată „Cel mai bun cadou de ziua mea!!!”, în decembrie, anul trecut. Vedeta din „Barbarella” a recunoscut, de asemenea, că „privilegiul său ca celebritate” i-a permis să aibă cea mai bună asigurare de sănătate și „acces la cei mai buni medici și la cele mai bune tratamente”.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te