Homepage  / Știri

Jodie Foster, acuzată de lovirea unui tânăr

Jodie Foster, acuzată de lovirea unui tânăr

de Redactia Tvmania

Actriţa Jodie Foster (47 de ani) a fost acuzată că a bătut un adolescent de 17 ani, într-o parcare, după ce acesta i-a cerut un autograf şi i-a făcut o fotografie, scrie radaronline.com.

Site-ul menţionează că actriţa, care este celebră pentru faptul că duce o viaţă foarte retrasă şi este bănuită că ar fi lesbiană, l-a lovit serios pe tânăr: „Jodie Foster mi-a atacat fiul în parcarea de la The Grove. L-a împins şi l-a îmbrâncit, lăsându-i braţul plin de vânătăi şi zgârieturi”, a explicat tatăl acestuia pentru site-ul amintit.

Părinţii băiatului au depus o plângere la poliţie în legătură cu acest incident, care a avut loc pe 29 mai. Băiatul era acolo cu iubita lui, când a văzut-o pe actriţa pe care o admira şi i-a făcut lui Foster o poză: „(Aceasta) a venit după el, l-a împins în piept şi i-a spus «Ai şi tu o mamă, nenorocitule?»”, a povestit tatăl tânărului agresat, care a rămas confuz după incident şi şi-a cerut imediat scuze, speriat de reacţia actriţei.

Fiul adoptiv mai mare al lui Foster, Charles (11 ani), care a fost de faţă la incident, şi-a cerut scuze băiatului pentru comportamentul mamei sale.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te