Homepage  / Vedete străine

Lisa Marie Presley, la doi ani de la moartea fiului ei, Benjamin Keough. „Suferința mi-a distrus și sfărâmat inima”

Lisa Marie Presley, la doi ani de la moartea fiului ei, Benjamin Keough. „Suferința mi-a distrus și sfărâmat inima”
9

de Roxana Mirea,

Lisa Marie Presley a tramsis un mesaj plin de durere, la doi ani de la moartea fiului ei Benjamin Keough. Fiica lui Elvis Presley a mărturisit că nu va înceta niciodată să plângă pierderea fiului ei, care s-a sinucis la vârsta de 27 de ani.

Lisa Marie Presley, la doi ani de la moartea fiului ei, Benjamin Keough

Lisa Marie Presley spune că este „veșnic îndoliată” de pierderea fiului ei. Cântăreața i-a adus un omagiu lui Benjamin Keough – care s-a sinucis în iulie 2020, la vârsta de 27 de ani – printr-o lungă declarație împărtășită sâmbătă pe Instagram.

Nu am mai postat de ceva timp pentru că nu prea sunt multe de spus, deoarece sunt și voi fi mereu în doliu după pierderea fiului meu”, a început fiica lui Elvis Presley, în vârstă de 54 de ani.

Navigarea prin această suferință hidoasă care mi-a distrus și mi-a sfărâmat inima și sufletul m-a înghițit cu totul. În afară de ceilalți 3 copii ai mei, nu prea mai acord timp și atențe la nimic.”

2012 Billboard Music Awards ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Mesajul Lisei Marie a fost însoțit de un poster promoțional pentru viitorul film al lui Baz Luhrmann, „Elvis”, în care joacă Austin Butler în rolul al tatălui ei, Elvis Presley.

Absolut rafinat„, a spus ea, precizând că a văzut deja filmul de două ori înainte de lansarea din 24 iunie și că și-ar „mânca singură piciorul” dacă Butler nu va câștiga un Oscar pentru acest rol.

Austin Butler a canalizat și a întruchipat minunat inima și sufletul tatălui meu. După umila mea părere, interpretarea lui este fără precedent și ÎN SFÂRȘIT făcută cu acuratețe și respect.”

„Mi se rupe inima că fiul meu nu este aici să vadă filmul”

Ea a continuat: „Puteți simți și fi martori la dragostea pură, grija și respectul lui Baz pentru tatăl meu de-a lungul acestui film frumos, iar acesta este în sfârșit ceva de care eu și copiii mei și copiii lor putem fi mândri pentru totdeauna.”

Lisa Marie a continuat spunând că și ceilalți copii ai ei – Riley Keough, în vârstă de 32 de ani, și gemenii Finley și Harper Lockwood, în vârstă de 13 ani – au avut, de asemenea, o reacție puternică la film.

Ceea ce m-a emoționat și pe mine până la lacrimi a fost să-i văd pe Riley și Harper, și apoi pe Finley, toți trei vizibil copleșiți în cel mai bun mod posibil, și atât de plini de mândrie față de bunicul lor și moștenirea sa, într-un mod pe care nu l-am mai experimentat până acum„, a spus ea.

Mi se rupe inima că fiul meu nu este aici să vadă filmul. Și lui i-ar fi plăcut la nebunie.

După cum s-a raportat anterior, Benjamin a murit pe 12 iulie 2020, la locuința sa din Calabasas, California. Biroul medicului legist din comitatul Los Angeles a decis că moartea sa a fost prin sinucidere. La trei luni de la moartea sa, tânărul a fost înmormântat la Graceland, alături de bunicul lui, Elvis Presley, și de alți câțiva membri ai familiei, potrivit Page Six.

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te