Homepage  / Muzică

Lora şi Peter Pop au lansat piesa “Singuri în doi”

Lora şi Peter Pop au lansat piesa “Singuri în doi”

de Redactia Tvmania

După succesul pe care l-a avut cu piesa “Arde”, Lora a lansat o noua piesă în limba română, „Singuri în doi”, la care a colaborat cu Peter Pop. Noua melodie beneficiază şi de un videoclip spectaculos, în regia lui Ionuţ Trandafir. Filmările au durat aproape 24 de ore şi au avut loc într-un showroom de mobilier de lux din Capitală şi într-un studio din Mogoşoaia.

“Când mi-a făcut Peter Pop invitaţia de a cânta o piesă cu el, am fost curioasă să-i ascult vocea. Am intrat pe pagina lui de Facebook şi am fost impresionată de cât de bine cântă şi de timbrul lui special. Altă surpriză a fost că piesa „Singuri în doi” este compusă de prietena mea Theea Miculescu, care a semnat şi „Rebeli şi nebuni”, „Viaţa merge înainte”, „Arde” şi multe alte melodii pe care abia aştept să le înregistrez. Eu şi Theea lucrăm excelent împreună, ne potrivim foarte bine. Sunt foarte încântată de noua piesă, de clip, de colaborare şi mă bucur ori de câte ori întâlnesc oameni cu adevărat talentaţi”, a spus Lora.

Iar Peter Pop a completat-o: „”Singuri în doi” nu a pornit neapărat de la o experienţă proprie, ci de la o realitate pe care o vedem în jurul nostru. Piesa vorbeşte despre despărţire, despărţirea văzută că o luptă interioară care mai lasă loc doar reproşurilor. Mă bucur că Lora a crezut în această piesă şi îi mulţumesc pentru colaborarea frumoasă. Am descoperit o persoană cu totul aparte, am comunicat extraordinar de bine cu ea şi suntem amândoi foarte mulţumiţi de rezultat”, a explicat Peter Pop.

Vedeţi aici videoclipul “Singuri în doi”:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te