Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu a spus câți bani face din afacerea cu apartamente de pe litoral. Cum a reușit să atragă clienții

Mihai Trăistariu a spus câți bani face din afacerea cu apartamente de pe litoral. Cum a reușit să atragă clienții
7

de Roxana Mirea,

Nu este un secret pentru nimeni că Mihai Trăistariu are o afacere imobiliară la malul mării. Acesta are mai multe apartamente pe care le închiriază. Artistul se laudă că are mulți clienți și se așteaptă ca la finalul sezonului estival să obțină câștiguri importante. Iată câți bani câștigă Mihai Trăistariu din afacerea de pe litoral.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu din afacerea cu apartamente de pe litoral

Mihai Trăistariu a spus câți bani se așteaptă să câștige din afacerea cu apartamente de pe litoral. În plus, artistul a mărturisit că banii câștigați îi vor permite să-și plătească jumătate din datoria de trei miliarde de la bancă.

„Anul acesta nu am niciun motiv să mă plâng. Mi-a mers foarte bine. De la Paști și mai apoi 1 mai am avut doar semnale pozitive. În sensul că turiștii mi-au închiriat mereu cele șase apartamente din Mamaia Nord.

Cred că voi reuși să strâng circa 30.000 de euro după acest sezon estival. Iar asta va însemna că voi putea achita un miliard și jumătate din cele trei pe care le am de dat înapoi băncii!”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Impact.ro.

Cati-bani-castiga-Mihai-Traistariu-din-afacerea-cu-apartamente-de-pe-litoral-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum a reușit Mihai Trăistariu să atragă clienți

Mihai Trăistariu a mai declarat că, dacă îi va merge la fel de bine și în toamnă, își va achita restul datoriei.

Mai mult, dacă lucrurile vor merge la fel de bine și în această toamnă, așa cum sper din toată inima, atunci am motive să cred că până la Crăciun îmi voi achita și restul datoriei, ca să încep noul an curat ca lacrima! Totul e să am parte de concertele propuse”, a adăugat el.

Artistul a povestit și cum a reușit să atragă mulți clienți pentru ca afacerea lui cu apartamente de pe litoral să îi aducă un câștig substanțial în acest an.

„Am ales anul acesta o rețetă clasică, care a dat rezultate. Mi-am făcut reclamă, normal spun eu, pe rețelele sociale și am reușit să-mi închiriez apartamentele pe timp îndelungat. Am început încă din martie, cu prețuri promoționale.

Dacă aștepți cu câteva zile înainte de sezonul estival, poți fi sigur că lucrurile nu vor lua o întorsătură plăcută! În plus, eu nu am mărit prețurile. 350 de lei am stabilit de acum câteva luni, așa a rămas! Și cred că asta a făcut ca din 15 iunie încoace eu să nu am nici măcar o cameră liberă.

Nu mă refer la weekenduri, ci la întreaga săptămână! Și nici nu voi avea până pe 3 septembrie, în condițiile în care pe 5 începe școala anul acesta. Mai mult, am speranțe că voi mai reuși să mai închiriez camere până pe la jumătatea lui septembrie, așa cum mi s-a întâmplat și anul trecut”, a explicat Mihai Trăistariu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te