Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Netflix anunță noi programe de animație pentru copii și familii din toată lumea

Netflix anunță noi programe de animație pentru copii și familii din toată lumea

de Redactia Tvmania

Aproximativ 60% dintre membrii Netflix la nivel mondial se bucură de conținut pentru copii și familie în fiecare lună, iar Netflix anunță astăzi un număr mare de programe animate – atât filme de lungmetraj, cât și seriale originale – pentru a le oferi copiilor și familiilor din toată lumea mai mult din conținutul pe care îl iubesc.

Cele șase proiecte noi, alături de titlurile anunțate anterior de Netflix, creează o parte relevantă de conținut care include mai multe tipuri de animație – incluzând CG („The Willoughbys” de la Kris Pearn), 2D („My Father’s Dragon” de la Nora Twomey) și stop-motion („Pinocchio” de la Guillermo del Toro). Producțiile sunt concepute pentru a răspunde preferințelor fiecărui membru al familiei – de la preșcolari („Mighty Little Bheem” creat de Rajiv Chilaka), copii („Kid Cosmic” creat de Craig McCracken), până la părinți și copii împreună („Maya and the Three” de la Jorge Gutierrez) – pentru ca familiile de pretutindeni să găsească ceva care să li se potrivească.

„Știm că nu există un singur tip de familie. Așa că aducem alături de noi mai multe tipuri de creatori de conținut care pot spune povești unice și diverse care rezonează cu fiecare familie Netflix”, spune Melissa Cobb, Vice President of Kids and Family at Netflix. „Cu un număr foarte mare de filme de lung metraj și seriale animate originale, ne dorim să le oferim familiilor mai multe momente în care să împartă râsetele, minunea și conexiunea care vin dintr-o poveste extraordinară”.

 

Noile titluri anunțate astăzi sunt

MAYA AND THE THREE

MAYA AND THE THREE (2021) este o serie animate limitată creată, scrisă și regizată de Jorge Gutierrez (The Book of Life, El Tigre). Povestea se desfășoară într-o lume mitică Mesoamericană, unde o prințesă pornește într-o aventură pentru a recruta trei luptători legendari care să o ajute să salveze lumea de zei. Silvia Olivas (Elena of Avalor) este co-scriitor și co-producător executiv, iar Jeff Ranjo (Moana) este head of story.

MY FATHER’S DRAGON (2021) este un film animat de lung metraj în 2D de la regizorul Nora Twomey (The Secret of Kells, The Breadwinner) și scris de Meg LeFauve (Inside Out, The Good Dinosaur), cu o poveste creată de Meg LeFauve și John Morgan, care au și rol de producători executivi. Bonnie Curtis și Julie Lynn de la Mockingbird Pictures produc alături de Paul Young de la Cartoon Saloon (The Secret of Kells, The Breadwinner) și Tomm Moore. Bazat pe romanul pentru copii My Father’s Dragon, scris de Ruth Stiles Gannett, filmul spune povestea micului fugar Elmer Elevator, care pornește în căutarea unui dragon captiv pe Wild Island și are parte de mai multe aventuri decât ar fi crezut. Alan Moloney și Ruth Coady de la Parallel Films vor avea rolul de producători executivi alături de Gerry Shirren.

GO! GO! CORY CARSON (2019) este o serie animată pentru preșcolari de la Kuku Studios în Berkeley, cu producătorii executivi Alex Woo (Wall•e, Ratatouille), Stanley Moore (Finding Dory, Monster’s University) și Tone Thyne (Wonder Pets!, The Adventures of Napkin Man!). Inspirat de gama de jucării Go! Go! Smart Wheels de la VTech Electronics, Go! Go! Cory Carson urmărește aventurile mașinii copil Cory Carson pe drumurile copilăriei din Bumperton Hills.

KID COSMIC (2020) este o serie animată aflată în producție de la Craig McCracken (The Powerpuff Girls, Fosters Home for Imaginary Friends). Este un serial despre un băiețel care visează să devină erou și care găsește pietre cosmice care au puterea să îi facă visurile să pară realitate. Din păcate, realitatea și fantezia sunt două lucruri complet diferite, iar această provocare se transformă în cea mai mare bătălie pe care trebuie să o ducă. Copilul poate să fie un om bun, dar nu se pricepe la asta.

TRASH TRUCK (2020) este o serie animată aflată în producție și creată de Max Keane (Dear Basketball). Hank este un băiețel de 6 ani ușor sălbatic, care se joacă în noroi, are o imaginație bogată și un mare prieten bun… o mașină de gunoi gălăgioasă și uriașă. De la a învăța să zboare până la a merge la dentist, nicio aventură nu este prea mică sau prea mare pentru acești doi buni prieteni. Glen Keane (The Little Mermaid, Aladdin, Beauty and the Beast) și Gennie Rim (Dear Basketball) sunt producători executivi alături de Max Keane.

THE WILLOUGHBYS

THE WILLOUGHBYS (2020) este un film animat stilizat în CG aflat în prezent în producție la BRON Animation în Vancouver, de la creatorul/regizorul Kris Pearn (Cloudy With A Chance of Meatballs 2). Atunci când cei patru copii Willoughby sunt abandonați de părinții lor egoiști, ei trebuie să învețe cum să adapteze valorile de modă veche în lumea contemporană pentru a crea o familie nouă și modernă. Bazată pe cartea scrisă de Lois Lowry, autor premiat cu Newbery Award. Din distribuție fac parte Ricky Gervais, Maya Rudolph, Will Forte, Martin Short, Alessia Cara și Jane Krakowski.

 

Alte titluri animate Netflix care au fost anunțate anterior sunt

JACOB AND THE SEA BEAST (2022) este un film de animație CG scris și regizat de Chris Williams, câștigător al premiului Oscar (Moana, Cei 6 super eroi, Bolt). Jacob and the Sea Beast spune povestea epică a unui marinar fermecător care navighează în apele necunoscute și descoperă într-un monstru maritim un aliat neașteptat.

KLAUS (Vacanța, 2019) este un film de animație 2D al scriitorului/regizorului Sergio Pablos, co-creator al filmului „Sunt un mic ticălos” (Despicable Me). Când un tânăr poștaș egoist este repartizat într-un oraș scandinav aflat la mare la distanță, prietenia neașteptată dintre el și un producător de jucării îl coduce la povestea de origine a lui Moș Crăciun. Această poveste atemporală este reprezentată printr-o combinație unică de animație clasică trasată manual și tehnologie digitală de ultimă oră. Filmul dispune de iluminare și textură volumetrică folosită de obicei în filmele animate CG. Din distribuție fac parte Jason Schwartzman, Rashida Jones, JK Simmons și Joan Cusack. Scris de Pablos, Zach Lewis și Jim Mahoney, scenariul se bazează pe o poveste originală a lui Pablos. Matthew Teevan, Gustavo Ferrada și Marisa Roman sunt producători, iar Jinko Gotoh (filmul LEGO 2: Partea a doua, Micul Prinț) este producător executiv. Filmul este produs în Madrid, Spania în SPA Studios, care aparține lui Sergio Pablos, cu Atresmedia Cine, iar Toon Boom este partener tehnologic.

MIGHTY LITTLE BHEEM (2019) este o serie de animație destinată preșcolarilor, produsă în India de către regizorul Rajiv Chilaka (Chhota Bheem). Mighty Little Bheem va fi prima serie preșcolară a faimoasei francize Bheem. Este o comedie de aventură non-verbală, în care eroul ultra puternic, curajos și inteligent, Micuțul Puternic Bheem călătorește prin orașul său natal cu ochii în patru după aventuri, adesea în căutare de ladoos (desertul său preferat).

MOTOWN MAGIC (20 noiembrie 2018) este un serial animat de familie creat de Josh Wakely (Beat Bugs) care reunește 52 de versiuni recent înregistrate ale hiturilor clasice Motown de la muzicieni precum The Jackson 5, The Temptations, Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Supremes și Smokey Robinson, care este și regizor muzical executiv. Protagonistul seriei este Ben, un băiat de 8 ani, cu o inimă mare și o imaginație uimitoare, care folosește o pensulă magică pentru a aduce la viață arta stradală din Motown.

OVER THE MOON

OVER THE MOON (2020) este o aventură muzicală CG despre o fată care construiește o navă spațială pentru a călători pe Lună, cu scopul de a-i dovedi tatălui ei că legendara Zeiță a Lunii există. Când ajunge în „cealaltă parte”, descoperă în mod neașteptat o lume capricioasă, plină de creaturi fantastice – unele care o amenință, iar altele care o ajută în cele din urmă să își găsească drumul spre casă. Filmul este regizat de Glen Keane (Mica Sirenă, Aladdin, Frumoasa și Bestia), scris de Audrey Wells (Sub soarele Toscanei, George, trăsnitul junglei), produs de Gennie Rim (Dear Basketball), și avându-l ca producător executiv pe Janet Yang (Joy Luck Club). Cântecele sunt scrise de Christopher Curtis, Marjorie Duffield și Helen Park. Co-produs alături de Pearl Studio.

PINOCCHIO (2021) este debutul regizoral în filmul de animație al regizorului premiat cu Oscar, Guillermo del Toro (The Shape of Water). Pinocchio este proiectul de care a fost pasionat toată viața, pe care tot el îl va scrie și îl va produce sub forma unui musical în tehnica stop-motion. Del Toro a ales Italia anilor 1930 pentru a relata povestea clasică a lui Pinocchio. Pinocchio este o producție Guillermo Del Toro, The Jim Henson Company (The Dark Crystal: Age of Resistance) și ShadowMachine (Bojack Horseman, The Shivering Truth), care vor găzdui producția animației stop-motion. Alături de Del Toro, vor fi și producătorii Lisa Henson, Alex Bulkley de la ShadowMachine, Corey Campodonico și Gary Ungar de la Exile Entertainment. Blanca Lista este co-producător.  În plus, alături de Del Toro, Patrick McHale (Over The Garden Wall, Adventure Time) va lucra la scenariu, Mark Gustafson (Fantastic Mr. Fox) va fi co-regizor, iar Guy Davis va fi co-producător de design și se va inspira de design-ul original al lui Gris Grimly pentru personajul Pinocchio. Marionetele din film vor fi create de Mackinnon și Saunders (Corpse Bride).

WENDELL & WILD (2021) este un film de animație al scriitorul / regizorul Henry Selick (Nightmare Before Christmas, Coraline) și al scriitorului Jordan Peele (Key & Peele, Get Out) realizat de Monkeypaw Productions. Doi frați demoni (dublați de Keegan Michael Key și Jordan Peele) evadează din lumea interlopă și se trezesc într-un oraș de unde trebuie să scape de un demon adolescent, Kat, care încearcă să îi distrugă. Peele este producător prin intermediul companiei sale Monkeypaw împreună cu Selick și Ellen Goldsmith-Vein de la Gotham Group. Sarah Serata va fi co-producător. Producătorii executivi sunt Win Rosenfeld pentru Monkeypaw, Peter Principato și Joel Zadak pentru Principato-Young, Lindsay Williams și Eddie Gamarra pentru The Gotham Group. Artistul argentinian Pablo Lobato va crea personajele.

 

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Căsătoriţi pe nevăzute
  Cel mai urmărit experiment social al momentului, formatul TV care a schimbat viața multor oameni din toate colțurile lumii, vine la PRO TV. "Căsătoriți pe nevăzute"...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Furios şi iute 6 12
  După ce Dominic (Vin Diesel) şi Brian (Paul Walker) au distrus regele imperiului drogurilor din Rio, nu se mai pot întoarce acasă şi vor trăi fugind din calea legii....
 • 02:30 Doctor de bine
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express AP
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 X Factor
 • 03:00 eXtra Factor
  Ilona Brezoianu prezintă eXtra Factor, emisiunea din culisele sezonului 10 X Factor. Vrei să vezi cum arată o zi de filmare și ce fac jurații Delia, Florin Ristei...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Nehir AP
  "Nehir" descrie povestea impresionantă a unei tinere care duce o luptă continuă pentru supravieţuire. Nehir Aksu, interpretată de actriţa Biran Damla Yilmaz, a avut...
 • 23:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 00:45 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 03:30 Asta-i România! AP
  Pe toate vrem să le cunoaştem şi să nu treacă neobservate. Emisiunea "Asta-i România!" ne prezintă o Românie, aşa cum este ea, cu bune şi cu rele. Întâmplări deosebite...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV