Homepage  / Ultimul număr

O calatorie de vis(e)

O calatorie de vis(e)

de Redactia Tvmania

Doi actori celebri la Hollywood, care au strans impreuna 16 nominalizari la Oscar, din care patru castigatoare, joaca impreuna in pelicula "Ultimele dorinte".

Jack Nicholson si Morgan Freeman au, fiecare, o jumatate de secol de munca in Cetatea Filmului si zeci de pelicule de succes in spate. Asa ca pare oarecum ciudat ca s-au intalnit sa joace impreuna de abia cand au ajuns septuagenari. Regizorul Rob Reiner (cel care a mai facut „Cand Harry o intalneste pe Sally „) i-a „convocat” pentru rolurile principale din „Ultimele dorinte”, o productie cu un buget de 45 de milioane de dolari. Scenaristul a marturisit ca l-a avut in minte pe Morgan Freeman atunci cand a conturat personajul Carter Chambers. Iar Freeman si regizorul s-au gandit imediat la Nicholson cand a venit vorba sa aleaga un actor care sa interpreteze un milionar cinic. Reiner mai lucrase cu Jack Nicholson la pelicula „Oameni de onoare” (1992), actorul primind o nominalizare la Oscar pentru acel rol.

Fara regrete
„Ultimele dorinte” este povestea a doi bolnavi de cancer in faza terminala, care impart aceeasi rezerva de spital. Carter Chambers a lucrat 46 de ani ca mecanic auto, fiind nevoit sa renunte la visul lui de a deveni profesor. Cand afla de boala, Carter intocmeste, dupa sfatul pe care i-l daduse profesorul lui de filosofie din facultate, o lista a tuturor lucrurilor pe care ar fi dorit sa le faca inainte de a muri. Colegul lui de salon, milionarul Edward Cole, n-a vazut, in toata existenta lui, decat liste cu cifre. Intalnirea cu omul simplu il face insa sa se gandeasca, pentru prima oara, ca exista viata si in afara de afaceri.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te