Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Pe 16 decembrie se termină sezonul 2 din „Exatlon”. Ce zice Alexandru Nedelcu despre concurenţi!

Pe 16 decembrie se termină sezonul 2 din „Exatlon”. Ce zice Alexandru Nedelcu despre concurenţi!

de Redactia Tvmania

Sezonul 2 al show-ului de aventură „Exatlon” se apropie de final, duminică, 16 decembrie, Kanal D difuzând finala concursului. Experimentat deja în trasee grele şi condiţii neprielnice Alexandru Nedelcu (unul dintre războinicii care s-au remarcat în primul sezon) ne-a spus cum i se pare competiţia din faţa micilor ecrane, dar şi ce planuri de viitor are. Mai mult, tânărul în vârstă de 26 de ani ne-a mărturisit cel fel de domnișoare îl atrag, dar și cum se menține în formă.

Ce făceai înainte să participi la „Exatlon” şi cum te-a schimbat experienţa?

Înainte de „Exatlon” îmi urmam chemările interioare, am fost atras mult de cultura americană. Am călătorit în America, în Canada. Dansam foarte mult, aveam multe competiţii, partenere de dans, am avut o perioadă foarte frumoasă. După „Exatlon” a urmat o perioadă bulversantă, am intrat într-o lume nouă, pe care nu o înţeleg nici acum, dar încep uşor, uşor să îi dau de cap, dar ştiu că mai e mult ca să ajung până acolo unde îmi doresc. „Exatlon” a fost pur şi simplu o competiţie, o aventură în care m-am aruncat şi ştiam că, la un moment dat, se va termina, exact ca aventurile pe care le-am avut înainte de „Exatlon”.

Cine ţi-a lipsit cel mai mult cât ai fost în Republica Dominicană?

Nu mi-a lipsit nimeni, nu am simţit nevoia să stau cu nimeni, a fost pur şi simplu o competiţie, o aventură în care eu m-am aruncat, şi ştiam că, la un moment dat, se va termina, exact ca aventurile pe care le aveam înainte de „Exatlon”. M-am dus în America, m-am aruncat, m-am dus în Canada, nu mi-a fost dor de nimeni, am fost la „Exatlon”, nu am simţit nevoia să am pe nimeni aproape pentru că mă aveam pe mine, sunt stăpân pe mine.

Ce ai făcut imediat după ce ai ajuns în ţară?

Am început să fac ore de dans cu copiii de la studioul meu şi a fost destul de greu pentru că aveam nevoie de o pauză, de o tranziţie între „Exatlon” şi lucrurile pe care le fac eu în viaţa de zi cu zi, dar nu mi-am permis nici un moment de pauză şi a trebuit să lucrez, să dansez, să antrenez, să fac coregrafii, să fac chestii productive, creative.

Care este următorul pas pe care vrei să-l faci în cariera ta?

Următorul pas este să mă apuc de muzică, să îmi dezvolt talentul la dans, mi-am găsit şi parteneră de dans. O să vreau să îmi deschid un studio de dans, dar în momentul asta sunt distras, încă mă reinventez, nu sunt în apele mele. Vreau să merg din nou la Hollywood, am câteva conexiuni acolo şi vreau să merg câţiva ani, să aloc o perioadă acestei „viziuni”.

Ai urmărit sezonul 2 din „Exatlon”? Cum ţi se par concurenţii? Care este favoritul tău?

Am urmărit sezonul doi. Concurenţii mi se par foarte buni, foarte carismatici. Îmi pare rau că nu am văzut o echipă a Faimoşilor mai competitivă. Le-a lipsit un lider, le-a lipsit un exemplu, un om cu viziune. N-am avut nici un favorit, concursul e imprevizibil. Tocmai pentru că am fost în concurs n-am putut să am un favorit. Nu mi-a plăcut însă că unii concurenţi au renunţat foarte ușor pe parcurs.

Cum ţi se par traseele / regulile şi casa în sezonul 2? Crezi că te-ai fi descurcat mai bine în acest sezon?

Nu ştiu dacă m-aş fi descurcat mai bine sau mai rău dacă aş fi participat acum. Consider că traseele sunt puţin mai grele, dar au şi câteva elemente mai ușoare. Pe mine chestiile grele mă ambiţionează şi îmi dau putere.

Ce ţi-a plăcut şi ce ţi-a displăcut la sezonul 2?

Nu mi-a plăcut că unii concurenţi au renunţat foarte ușor pe parcurs. Mi-a plăcut, în general, evoluţia concurenţilor, ambiţia lor, mi-a plăcut Alin, mi-a plăcut Iulian, mi-au plăcut fetele.

Cum se vede show-ul din fotoliu şi nu de la faţa locului?

Se vede greu, foarte greu, cred că mai greu decât îl văd oamenii obişnuiţi de acasă, pentru mine e mai greu să urmăresc showul din fotoliu pentru că ştiu ce este acolo, ştiu ce se petrece în spate, ştiu împrejurimile, ştiu tot, ştiu oamenii, ştiu traseele, o parte din mine a rămas acolo.

Ai mai participa încă o dată la „Exatlon”?

E o întrebare dificilă, m-am gandit la asta, dar dacă ar trebui să particip din nou, 50% aş fi pentru, 50% împotrivă.

Ai mai ţinut legătura cu foştii colegi de la „Exatlon”?

Ţin legătura cu Ştefan, cu Alina, cu Roxana, cu Radu. Radu mă ajută, mă împinge de la spate, cred că ştie de ce am nevoie şi îl apreciez foarte mult pentru asta. Mă sună, mă întreabă, pune în balanţă chestiile pe care le vreau, chestii care îmi plac, care îmi displac, mă ajută foarte mult el. Cu Ştefan am rămas foarte apropiat, ne vedem aproape zilnic, dar dacă am putea, ne-am vedea zilnic. Vorbim zilnic, facem lucruri împreună. Pot să zic că am ramas prieteni foarte buni. A rămas şi un spirit competitiv între noi pentru că avem aproximativ aceeaşi vârstă, ne dorim aceleaşi lucruri, dar suntem şi foarte apropiaţi.

Cum şi unde vei petrece Crăciunul? Unde te va prinde Anul Nou?

Crăciunul îl voi petrece alături de părinţii mei şi de fraţii mei. Revelionul îl voi petrece în Bucureşti, nu am nici un plan momentan, încă vorbesc cu prietenii mei, probabil îl voi petrece într-un club din Bucureşti. Petrecerea va începe la mine acasă, iar apoi vom merge într-un club cu toţii.

Ce îţi doreşti pentru anul viitor?

Cea mai mare dorinţă a mea este să am curajul să mă arunc în provocările pe care mi le impun singur, să am curajul să îmi urmez propriul instinct şi să mă duc acolo unde mă cheamă viziunea mea şi cred că o să se întâmple. Adică o să plec din nou în Los Angeles, să colaborez cu oamenii pe care îi cunosc acolo. În acelaşi timp, îmi doresc să consolidez şi lucrurile pe care mi le doresc aici, pentru că am nevoie de o susţinere de acasă ca să pot să continui acolo.

Ştim că eşti pasionat de un stil de viaţă sănătos. Cum arată programul tău în prezent?

Urmez un regim alimentar, urmez şi un program de exercitii. Consum foarte multe fructe, spanac, carne, de câteva ori pe săptămână, de vită, de pui. Beau şi cafea, îmi place să beau cafea, mai ales dimineaţa când mă trezesc. Îmi place să mănânc, câteodată, burgeri şi cartofi prăjiţi. Mă trezesc dimineaţa şi mă duc la subsol unde am o sală de dans unde îmi încep încălzirea, sar coarda 30 de minute, fac flotări, exerciţii de echilibru, câteva mişcări de bază de dans, apoi merg la sală, lucrez acolo cu greutăţi sau cardio, de acolo plec, fac stretching foarte mult, mă întorc acasă, mănânc, mă odihnesc puţin şi din nou încep antrenamentul de dans, care e unul special pentru mine.

Cu siguranţă ai multe fane de când te-ai întors de la „Exatlon”, care vor să afle dacă ai o iubită. Ce să le spunem?

În momentul de faţă nu sunt un statornic. Dacă ar fi să am o iubită stabilă, mi-aş îndrepta viziunea către ea complet. Nu aştept, nu caut femeia ideală, doar că am nevoie de o femeie dinamică, o femeie care “să dea cu mine de pereţi”, să mă intrige, să mă duc după ea, să mă atragă, să mă respingă.

Cum te poate cuceri o femeie?

Mă poate cuceri foarte uşor, cu sinceritate, cu bun gust, cu stil. Mă poate cuceri prin dans, prin ieşiri frumoase în oraş. Unei femei dacă îi acorzi atenţia ta şi te joci puţin cu ea, îi deschizi puţin orizontul spre ce îşi doreşte şi poţi să o cucereşti foarte uşor. Femeile sunt mai sensibile, şi uneori, când simt susţinere din partea unui bărbat, nu ezită să lase armele jos. Nu mă laud că am cunoscut foarte multe femei la viaţa mea, dar sunt mulţumit pentru că în relaţiile cu femeile reuşesc să le ofer ceea ce au ele nevoie, chiar dacă, la un moment dat, relaţia se consumă, iar noi ne îndepărtăm. Sunt sigur că toate femeile sau aproximativ toate cu care am interacţionat până acum au rămas cu amintiri plăcute. Şi eu la fel.

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 22:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Paznicul 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express - Drumul Împăraţilor AP
 • 23:50 Jurnal de Asia: Drumul Împăraţilor
  Asia Express a pornit în sezonul 4 pe Drumul Împăraților. Curioși prin ce peripeții trec echipele? Hai să vezi ce se întâmplă pe Drumul Împăraților, în episoadele...
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 X-Men de la Origini: Wolverine 12
  Prequel al celebrei serii, filmul prezintă aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative înainte de-al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV