Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce crede Pierce Brosnan despre viitorul James Bond. Cine ar trebui să îi ia locul lui Daniel Craig. „Va fi interesant”

Ce crede Pierce Brosnan despre viitorul James Bond. Cine ar trebui să îi ia locul lui Daniel Craig. „Va fi interesant”

de Andra Stana,

În timp ce căutarea următorului James Bond continuă, un lucru este sigur - lui Pierce Brosnan pur și simplu nu-i pasă cine va deveni următorul agent secret care bea martini.

Actoru de 69 de ani a jucat rolul emblematic al lui 007 într-un total de patru filme Bond, din 1995 până la plecarea sa din franciză în 2002. Când a fost întrebat cine ar trebui să bea martini „agitat, nu amestecat” după Daniel Craig, Brosnan și-a exprimat foarte clar părerea în această privință.

„Cine ar trebui să o facă?”, a spus el pentru revista GQ într-un interviu de copertă. „Nu-mi pasă”. „Va fi interesant să vedem pe cine vor lua, cine va fi omul”, a continuat el. „Oricine ar fi, îi doresc succes”.

Brosnan a fost al cincilea actor care a obținut rolul lui Bond, după Timothy Dalton, care a apărut în rolul agentului secret în două filme.

În timpul celor 7 ani în care Brosnan a fost Bond, a apărut în patru filme, printre care „GoldenEye” în 1995, „Tomorrow Never Dies” în 1997, „The World Is Not Enough” în 1999 și „Die Another Day” din 2002.

Ce filme din seria Bond a văzut, de fapt, Pierce Brosnan

În altă parte a interviului, Brosnan a dezvăluit că a văzut doar două din cele cinci filme Bond ale lui Craig: „Skyfall” și cea mai recentă lansare, „No Time to Die”, scrie nypost.com.

„Îmi place Skyfall”, a declarat actorul pentru publicație. Când a fost întrebat ce părere are despre „No Time To Die”, Brosnan a părut să arunce o umbră asupra filmului.

„Nu sunt prea sigur de ultimul”, a dezvăluit el. În ciuda acestui gând, Brosnan l-a aplaudat pe Craig pentru că este „foarte curajos” și „foarte puternic”.

Pierce Brosnan, transformare uluitoare pentru noul său rol

Pierce Brosnan este de nerecunoscut în imaginile de pe platoul de filmare al noului său film „The Rifleman”. Iată ce a fost nevoit să facă starul american pentru a intra în pielea noului său personaj, un bătrân de aproape 90 de ani.

Actorul din „Die Another Day” a fost văzut în costum complet pentru noul film regizat de Terry Loane, „The Last Rifleman”. În noua peliculă, Brosnan joacă rolul lui Artie Crawford, un veteran al celui de-al doilea Război Mondial în vârstă de 89 de ani. Distribuția este completată de Louis Gossett Jr. și Jürgen Prochnow.

Ca să intre în pielea noului său personaj, Pierce Brosnan a fost îmbătrânit semnificativ. Pierce a purtat o perucă cenușie cheală cu sprâncene asortate, în timp ce se plimba pe străzile din Antrim, Irlanda de Nord, folosind un baston de lemn. De asemenea, el a îmbrăcat un costum închis din trei piese, pe care se aflau diverse medalii de război.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te