Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Prima vacanță din 2023 pentru Corina Caragea. Vedeta Pro TV a postat imagini de vis din Bali

Prima vacanță din 2023 pentru Corina Caragea. Vedeta Pro TV a postat imagini de vis din Bali
14

de Cătălina Matei,

Anul Nou începe, mai mereu, cu o vacanță! Cel puțin în cazul Corinei Caragea călătoriile fac parte din agenda sa. Vedeta Pro TV a ales ca prima sa vacanță din 2023 să se desfășoare într-o destinație exotică, pe care a mai vizitat-o de-a lungul timpului: Bali, Indonezia.

Corina Caragea a fost în Istanbul în noaptea dintre ani

Pe 31 decembrie, Corina Caragea a împlinit 40 de ani, iar vedeta Pro TV și-a serbat ziua de naștere la Istanbul, acolo unde a petrecut și Revelionul. De altfel, prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a și postat câteva imagini pe pagina sa de Facebook. Și tot din Istanbul a plecat și spre prima sa vacanță din 2023.

Prima vacanță din 2023 pentru Corina CarageaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Prima vacanță din 2023 pentru Corina Caragea: destinația Bali

Pasionată de călătorii, despre care scrie cu pasiune pe blogul ei, dar și pe pagina sa de Instagram i_am_a_traveller_soul, Corina Caragea a început anul 2023 cu o vacanță, tocmai în Bali. Prezentatoarea știrilor din sport de la Pro TV a ales anume această destinație pentru vacanță, în ciuda celor 13 ore de zbor, deși a mai fost acolo și în 2018.

Peste 10.000 de kilometri și aproape 13 ore de zbor trec foarte repede când știu că mă întorc în Bali, preferata mea când vine vorba de destinații îndepărtate, dar atât de aproape de suflet. Abia aștept!”, a scris Corina pe Instagram, în urmă cu două zile, postând imagini de la plecare, din aeroport.

Bineînțeles, vedeta Pro TV a postat și primele imagini din Bali, în care prezintă locul de cazare, dar și peisajele spectaculoase care o înconjoară. Într-unul din cadre, Corina Caragea apare într-un costum de baie alb și a pozat în piscina infinity a hotelului.

Prima vacanță din 2023 pentru Corina CarageaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Cea mai scumpă destinație în care a ajuns Corina Caragea

În toamna trecută, Corina Caragea fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a povestit despre locurile în care a avut ocazia să călătorească. Întrebată care a fost cel mai scump loc în care a mers în vacanță, vedeta de la Pro TV a spus că Japonia.

Japonia. Japonia are un loc aparte în jurnalul meu de călătorie, e altă planetă. (…) De ce spun să mergi fără copii, pentru că e bine să o descoperi. E obositor cu copiii, totuși. Pentru ei nu e ușor și nici pentru voi. Sunt locuri în care este destul de greu să te descurci și cu limba pentru că nu vorbesc engleză și șocul cultural e destul de mare. Dacă pentru mine a fost, dar pentru un copil…

Am fost în 2018, cred. Nu-mi mai amintesc prețurile, dar pot să zic că merita. Era scump, dar am înțeles de ce e scump. Totul acolo este foarte bine gândit și sunt cu 20 de ani în fața noastră, a Europei. Și mentalitate, tehnologie. Ei mereu se gândesc la cel care vine din spate, la cel care vine după mine, în toaletă, în hotel, în restaurant, pe scaun. Nu și-au pierdut umanitatea”, a spus atunci vedeta Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton