Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și-a sărbătorit ziua de naștere într-o berărie din Germania. Dezvăluirile chelnerului care i-a servit pe ducii de Sussex

Prințul Harry și-a sărbătorit ziua de naștere într-o berărie din Germania. Dezvăluirile chelnerului care i-a servit pe ducii de Sussex
7

de Vasilica Rogozanu,

Prințul Harry a împlinit 39 de ani pe 15 septembrie și s-a aniversat într-o berărie din Düsseldorf, scrie Page Six. Harry și soția lui, Meghan Markle, s-au aflat săptămâna trecută în Germania, unde au participat la ediția de anul acesta a Jocurilor Invictus, patronate de Harry.

Membrul familiei britanice și-a sărbătorit ziua într-un cerc restrâns, joi seara, pe 14 septembrie, la o berărie locală, alături de soția lui și câțiva apropiați ai prințului. Grupul a preferat berea locală și mâncarea tradițională.

Ducii de Sussex și invitații lor au ocupat două mese și au fost serviți de un chelner cu experiență, care lucrează de patru decenii la berăria Schumacher.

Meghan Markle și prințul Harry. Foto: Hepta

Aniversatul a băut șase beri mici, în timp ce soția lui, doar una singură, a povestit chelnerul pentru Daily Mail. Acesta a mai povestit că oaspeții au preferat mâncarea tradițională: șnițel de porc, ciolan de porc, cârnați, friptură și piure de cartofi.

În timpul cinei, invitații lui Harry i-au adus acestuia un tort de ciocolată albă. „Erau foarte fericiți. El este un om foarte amabil și cu toții erau foarte drăguți”, a mai spus ospătarul.

Printul Harry și Meghan Markle la Jocurile InvictusIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Meghan și Harry s-au pozat cu angajații berăriei

Acesta a mai povestit că bodyguardul lui Harry a glumit că o să îl omoare (pe chelner) „dacă berea este proastă”. Evident, amenințarea a fost o glumă, întrucât tot grupul a fost de acord să pozeze cu angajații berăriei.

Îmbrăcați casual, el, în blugi și o cămașă, ea, în pantaloni albi și o cămașă în dungi, Harry și Meghan i-au lăsat fără cuvinte pe clienții berăriei cu apariția lor. Patroana a declarat ulterior că nu i-a venit „să-și creadă ochilor” atunci când a văzut cuplul regal în berăria ei.

Ea a povestit că cuplul regal a fost „foarte relaxat”, că Harry a părut să se distreze și că a fost vesel tot timpul. Ea a mai dezvăluit că prințul Harry a lăsat un bacșiș generos.

O sursă apropiată lui Harry a declarat pentru tabloide că ducii de Sussex s-au întors la hotelul lor din apropiere „abia la miezul nopții”, unde staff-ul i-a cântat „La mulți ani” și s-a răsfățat cu tort.

Ediția din anul acesta a Jocurilor Invictus va avea ceremonia de închidere pe 16 septembrie, urmând ca Meghan și Harry să plece apoi în SUA, la cei doi copii ai lor.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te