Homepage  / Televiziune

Rică Răducanu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cât vă costă dependența de păcănele?”

Rică Răducanu, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cât vă costă dependența de păcănele?”
3

de Roxana Mirea,

Rică Răducanu, fostul mare portar român, este invitatul ediției de duminica aceasta, 11 iunie 2023, al emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Rică Răducanu vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai – 11 iunie 2023

O adevărată legendă a echipei Rapid București, Rică Răducanu se mândrește cu un palmares impresionant în sportul rege, având peste 400 de meciuri jucate, perioada în care a bifat un titlu de campioană și trei cupe ale României.

Fostul mare portar este celebru și pentru giumbușlucurile de pe teren, dar a intrat și în cartea recordurilor ca fiind primul portar surprins în ofsaid.

Rică Răducanu a fost primul antrenor de portari din România, iar după retragerea din fotbal a fost, un timp, referent la Direcția Afaceri Externe și Protocol, din cadrul Primăriei Municipiului București.

Puțină lume știe că cel pe care îl cunoaște o țară întreagă cz Rică Răducanu, poartă numele de Necula Răducan, iar mama este cea care îl alinta, încă din copilărie, cu apelativul Rică.

rica-raducan-la-40-de-intrebari-cu-denise-rifai-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

La ce întrebări va răspunde Rică Răducanu

 „Cât timp ați luat bătaie de la antrenor?”, „La ce facultate v-a băgat Sportul Studențesc?”, „V-a mai scos vreodată Poliția din joc?”, „Câte fete v-a suflat Mircea Lucescu?”, „Cât vă costă dependența de păcănele?”, „Cine este cel mai mare portar român?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările interviului maraton la care fostul mare sportiv va trebui să răspundă în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te