Homepage  / Știri / Televiziune

Românii au talent 2022. Cine sunt cei 11 finaliști din sezonului 12

Românii au talent 2022. Cine sunt cei 11 finaliști din sezonului 12

de Andra Stana,

Update: 11 finaliști au intrat în cursa pentru marele trofeu, însă doar unul a ieșit învingător. Publicul a decis, iar cel mai talentat român este Darius Mabda.

Știrea inițială

După cele două semifinale, show-ul „Românii au talent” 2022 a ajuns la final, iar cei mai buni concurenți vor urca pentru ultima oară pe scena de la PRO TV, vineri, 28 mai. Soarta finaliștilor stă acum în mâinile publicului, cei care trebuie să îi voteze.

Cu emoții, dar și cu dorința de a străluci și de a-i convinge pe cei de acasă să îi voteze, concurenții din finala Românii au talent 2022 sunt gata din nou de spectacol. 

Cine sunt finaliștii Românii au talent 2022

Finaliștii de la Românii au talent 2022 și-au arătat talentul pe scenă și au oferit momente greu de uitat. După ce au avut parte de cele mai intense trăiri, ei au ajuns la inimile juraților și ale celor de acasă.

Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis, Gabriela Dincă sunt cei care au fost votați în prima semifinală, de pe 13 mai, pentru a merge în marea finală.

Vinerea trecută, pe 20 mai, în a doua semifinală, au fost aleși ultimii cinci calificați în marea finalăDarius Mabda, Aurel Niamțu, Bianca Ciocîrlan, Emanuel Ion și Ana Maria Mircea. Acestora, li s-au adăugat și X-Treme Brothers, care au primit un wild card din partea celor patru jurați.

Cine este Martina Meola, finalistă Românii au talent 2022

Martina Meola are 9 ani și este elevă în Chișinău. Martina s-a jucat timp de un an cu un pian de jucărie, iar la 5 ani a primit primul său pian electric. A început cursurile de pian intrând întâmplator într-o școală de muzică pe când se plimba cu mama ei.

Adorabila Martina Meola a strălucit pe scena primei semifinale Românii au talent. Fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a avut o interpretare magistrală la pian, legată la ochi. Jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă. 

Andra: „Eu m-am simțit ca și cum aș fi în finală! Ești un dar pentru noi. Îți prevăd un viitor foarte frumos!”

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Martina Meola – Este o bucurie foarte mare și sunt mândră de mine și de toți oamenii care m-au ajutat, m-au îndrumat și m-au crescut. Părinții mei sunt la fel de mândri și fericiți ca mine.

Cine este Zametheea, finalistă Românii au talent 2022

Zametheea are 27 de ani, locuiește în Otopeni și este directorul ONG-ului „Viziunea”. Ea susține astfel tinerii să se împlice în activități civice prin artă. Finalista Românii au Talent 2022 a absolvit Facultatea de Teatru din Cluj, este căsătorită și are un copil. Zametheea organizează împreună cu soțul ei spectacole pe stradă, de poezie și muzică.

În prima semifinală Românii au talent, Zametheea a oferit un moment unic pe scena Românii au talent. Jurații au fost extrem de impresionați de momentul concurentei. „Oamenii rezonează cu mesajul… Așa trebuie spus un astfel de mesaj”, a spus Andra.

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Zametheea – O șansă să pot să împărtășesc un alt mesaj important pentru mine despre cum ar trebui să fie privite sau să se întâmple lucrurile în țara noastră ca viața noastră să meargă mai bine. O oportunitate foarte mare și frumoasă atât de carieră, cât și de interacțiune cu oamenii din țară care gândesc la fel.

Cine este Raisa Radu, finalistă Românii au talent 2022

În februarie, Mihai Bobonete a dat al treilea Golden Buzz de la Românii au talent 2022 unei fetiţe care l-a emoţionat până la lacrimi. Era vorba de Raisa Radu, o elevă de 13 ani din Slobozia.

Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine. Mă întreb oare dacă nu cumva e un miracol? M-a răscolit total. Datoria mea e să spun lumii: fiți atenți la fata asta”, a spus Mihai Bobonete după ce a apăsat pentru prima dată butonul auriu în acest sezon.

Raisa Radu a început să cânte de la 6 ani. Înainte de a intra pe scenă ea a recunoscut: „Nu-mi este teamă să primesc X. Așa văd realitatea”.

În semifinala Românii au talent, Raisa Radu a interpretat piesa „Can’t Pretend” a lui Tom Odell. Andi: „Foarte frumos momentul! Mi-a plăcut tot ce am văzut pe scenă. A fost un tot!”

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Raisa Radu – Calificarea în finala show-ului Românii au talent reprezintă o mare realizare pentru că nu mă așteptam să ajung aici. Eu am venit aici doar pentru experiența de a mă bucura pe scenă.

Cine este Alex Dowis, finalist Românii au talent 2022

Alex Dowis, un light artist din Cehia, în vârstă de 43 de ani, a obținut cel de-al doilea Golden Buzz al sezonului 12, după ce Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul auriu. S-a întâmplat în ediția de pe 4 februarie a show-ului.

Când era mic a început să facă graffiti și artă stradală și visul lui a fost să aducă genul ăsta de artă pe scene, în teatre și săli de spectacol. Astfel a descoperit un mod de a face asta. Această artă înseamnă aproape totul pentru el. Alex Dowis este autodidact. 

Alex Dowis a oferit un nou moment uluitor pe scena talentelor, în semifinala Românii au talent 2022. După momentul lui, juriul și publicul s-au ridicat în picioare. „Mă face să privesc în întuneric… El aduce lumină în întunericul de care îmi teamă”, a spus Andra.

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Alex Dowis – Că am oportunitatea de a transmite un nou mesaj oamenilor. Înseamnă responsaibilitatea de nu-i dezamăgi pe care au votat pentru mine. Încă o dată, vreau să profit de moment, și să le mulțumesc tuturor celor care mă susțin. Am emoții deoarece am o durere în umăr, așa că toate mișcările sunt mai dificile. Cel mai probabil, luna viitoare voi merge la operație.

Cine este Gabriela Dincă, finalistă Românii au talent 2022

Gabriela Dincă are 11 ani și este elevă la o școală din București. Ea i-a cucerit pe jurații „Românii au talent” 2022 după ce s-a prezentat în ediția de pe 25 martie a show-ului cu un număr de gimnastică. Atunci, Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz și a trimis-o direct în semifinale. Apoi, tânăra concurentă a ajuns pe lista concurenților din finala show-ului.

În semifinală, Gabriela Dincă a impresionat încă o dată publicul și jurații cu un dans desprins parcă dintr-o poveste. Aceasta a avut un număr în care a îmbinat elemente de acrobație, balet și gimnastică. Mihai Bobonete: ”Ești făcut ca să fii campioană. Tu poți să ajungi un campion mondial. Bravo”.

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Gabriela Dincă – Calificarea în acest show a fost una minunată, chiar am sperat că o să ajung în finală. Este o experiență foarte frumoasă și nu o s-o uit niciodată în viața mea.

Cine este Darius Mabda, finalist Românii au talent 2022

Darius Mabda are doar 14 ani, vine din Oradea și se antrenează zi de zi, câte 2-4 ore pentru visul lui. „Când dansez, intru în transă”, spunea simpaticul concurent înainte de a intra pe scenă, pe 11 martie, și de a prezenta o coregrafie proprie, la care a muncit foarte mult.

În cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, Darius Mabda a cucerit scena cu un moment plin de sensibilitate și energie. Jurații au comentat momentul lui din semifinală. Andi: „Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Darius Mabda – Fericire, bucurie și mândrie. Mândrie că am reușit să ajung aici și că e foarte multă muncă în spate.

Cine este Aurel Niamțu, finalist Românii au talent 2022

Aurel Niamțu are 72 de ani și este pensionar. El a cucerit juriul de la „Românii au talent”, după ce a apărut în ediția de pe 18 martie 2022. Artistul din Iași, care a cântat până acum cu nume mari din lumea muzicală de la noi, printre care și Angela Similea, Corina Chiriac sau Aurelian Andreescu, a ajuns direct în semifinale. Andra a fost cea care i-a dat un Golden Buzz.

În cea de-a doua semifinală Românii au talent, Aurel Niamțu a cucerit din nou publicul și jurații cu interpretarea sa. Jurații au comentat momentul lui din semifinală. 

Mihai Bobonete: ”Promit că nu vă fac să plângeți. Vă mulțumesc că existați, că aveți o voce atât de părintească! Sunteți preferatul meu de la Românii au talent”

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Aurel Niamțu – Faptul că eu am ajuns în finala Românii au talent este o împlinire a sufletului meu, încununarea unei cariere. Nu este de aici, de acolo să ajungi în finala unui asemenea show. Dacă o să iau și trofeul, atunci înseamnă că sunt într-adevăr un om împlinit. Asta îmi doresc: trofeul.

Cine este Bianca Ciocîrlan, finalistă Românii au talent 2022

Bianca Ciocârlan are 12 ani și este elevă la o școală din București. În audițiile pentru Românii au talent 2022, ea a reprodus pe hoverboard piruete desprinse din patinajul artistic pe care nu le mai poate executa pe gheață din cauza unei accidentări.

A primit hoverboard-ul de ziua ei. A început să își dorească pentru că vedea la alții și i s-a părut o metodă bună de deplasare. A zis „Eu nu mai vreau să merg!”. Apoi a descoperit că poate să facă diferite scheme. 

Nu a fost pasionată de la început, o perioadă a și uitat de el. Prima schemă a făcut-o într-o vacanță la mare, scrie romaniiautalent.protv.ro.

În cea de-a doua semifinală LIVE Românii au talent, Bianca Ciocîrlan a încântat din nou publicul și jurații cu un moment spectaculos pe hoverboard. „Eu sunt foarte impresionat. Când văd așa ceva, când văd cu câtă grație dansezi, mi se pare un talent extraordinar”, a spus Mihai Bobonete.

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Bianca Ciocîrlan – Pentru mine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent este o realizare imensă, este un lucru pe care nu oricine îl poate realiza și mi se pare wow.

Cine este Emanuel Ion, finalist Românii au talent 2022

Îmi imaginam că un băiat legat la ochi a venit să facă spectacol. Pot doar să mă bucur pentru concurent și să-l răsplătesc cu ce am mai bun”, a spus Andra înainte de a apăsa butonul auriu pentru Emanuel Ion, elevul de 16 ani, din Constanța, nevăzător din naștere.

Acesta a impresionat cu abilitatea lui de a cânta la orgă și a câștigat respectul întregii țări.

În cea de-a doua semifinală, Emanuel Ion i-a cucerit, din nou, pe jurați. Jurații au comentat momentul lui din semifinală. Andra: ”Sunt foarte bucuroasă că am apăsat butonul auriu pentru tine. Este despre talentul și despre munca ta. Meriți din plin să ajungi în finală”.

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Emanuel Ion – Pentru mine acest lucru, că m-am calificat în această finală, este un moment de mega bucurie. Nici nu pot să descriu această bucurie în cuvinte. Este un moment foarte, foarte fericit din viața mea.

Cine este Ana-Maria Mircea, finalistă Românii au talent 2022

Ana Maria Mircea are 13 ani și s-a născut în Brăila. Semifinalista de la Românii au Talent, sezonul 12, a povestit la Românii au Talent 2022 că mama sa a fost cea care i-a descoperit vocea ca de ciocârlie.

Talentul meu a fost descoperit de mama. Cântam prin curte și a decis să mă ducă la Palatul Copiilor din Brăila. Cred că sunt cunoscută în Brăila. O dată m-a sunat verișoara unei colege și a zis că este fanul meu și eram șocată cumva. Așa am tras concluzia că colegii mei se mândresc cu mine. Am venit la Românii au Talent să îi încânt pe telespectatori cu talentul meu”, a spus Ana Maria.

În cea de-a doua semifinală, Ana-Maria Mircea și-a etalat din nou uimitoarea sa voce pe scena Românii au talent. Jurații au comentat momentul ei din semifinală. Mihai Bobonete: ”Le-ai dat foc la inimioară celor de acasă… La 13 ani, este ceva incredibil”

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

Ana Maria Mircea – Pentru mine calificarea în marea finală este o victorie. Desigur, nu voi uita experiența din semifinală, dar de abia aștept finala. Voi pregăti un moment de neuitat.

Cine sunt X-Treme Brothers, finaliști Românii au talent 2022

X-Treme Brothers au venit în audiții la Românii au Talent 2022 cu un număr fantastic de echilibristică, care i-a uimit pe cei patru jurați ai emisiunii: Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

”Noi suntem X-Treme Brothers, suntem din Băicoi și Câmpina. Avem aproximativ 12-13 ani de când ne-am apucat de echilibristică, a fost pasiunea noastră numărul 1, cândva a fost un job și sperăm să revenim să facem ceea ce ne place.”, au declarat concurenții de la Românii au Talent, sezonul 12.

În cea de-a doua semifinală LIVE, X-treme Brothers au oferit un nou moment spectaculos de echilibristică. Jurații au comentat momentul lor din semifinală. Andra: „Sunteți extrem de buni. V-ați ales bine numele. Noi ca femei, da, ne uităm la toate aspectele„. 

TV Mania – Ce înseamnă pentru tine calificarea în marea finală a show-ului Românii au talent?

X-Treme Brothers – Calificarea noastră la Românii au talent este un pas foarte important în cariera noastră deoarece o să ne propulseze unde ne-am dorit noi să ajungem. Următorul nostru scop ar fi Festivalul Internațional de la Monte-Carlo.

La ce oră începe finala Românii au talent 2022

Concurenții sunt nerăbdători să urce din nou pe scena talentului, în cea mai importantă seară din acest sezon și să le aducă telespectatorilor un spectacol special. Astfel că, vineri seară, de la 20.30, începe marea finală Românii au talent 2022, sezonul 12.

Cum se poate vota în finala Românii au talent 2022

Românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Premiile puse în joc la Românii au talent 2022

Cu gândul la marele premiu de 120.000 de euro, fiecare dintre cei 11 finaliști și-a propus să îi surprindă pe toți cei de acasă cu prestațiile lor. Și de această dată, decizia este în totalitate a publicului.

Totodată, Alex Dowis, DJ Hugom Darius Mabda și Eva Nicolescu vor afla cine a reușit să-i convingă pe telespectatori că merită premiul de originalitate. Acesta valorează 10.000 de euro.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Praf şi pulbere 12
 • 23:00 Câine de luptă 15
  Filmul prezintă evenimente petrecute în Indochina anului 1959, când un teritoriu este guvernat de dictatori vietnamezi, care nu ţin cont de nicio lege. Cea mai grea...
 • 01:00 Nevastă de împrumut 12
  Danny Maccabee (Adam Sandler) este un chirurg plastician care se teme să se implice într-o relaţie serioasă. El îşi minte iubita că este căsătorit şi are doi copii...
 • 03:00 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 04:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Ziua Independenţei 12
  Pământul mai are o singură speranţă: supravieţuitorii decişi să riposteze printr-o mare ofensivă împotriva invadatorilor, înainte ca umanitatea să fie nimicită.
 • 23:30 Planeta Maimuţelor: Revoluţie 12
 • 02:00 Stand-Up Revolution
  "Stand-up Revolution" este prima emisiune televizată de stand up, în care patru nume cu greutate plănuiesc să descopere viitoarea mare senzație din domeniu. Prezenți...
 • 04:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 04:00 Bucătăria lui Arda AP
  Cele mai interesante rețete vor fi prezentate într-o manieră inedită şi prietenoasă de un specialist în arta culinară. Telespectatorii au parte de un spectacol culinar...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV