Homepage  / Televiziune

ROventura, 22 iunie 2024. Timișoara, un oraș de poveste

ROventura, 22 iunie 2024. Timișoara, un oraș de poveste
7

de Andra Stana,

Emisiunea de călătorii ”ROventura” ne invită sâmbătă, la Kanal D, să pornim într-o incursiune de poveste prin Timișoara, unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din țară.

ROventura, ediția de sâmbătă, 22 iunie 2024

“Mica Vienă”, “Capitala Banatului” sau “Orașul de pe Bega”, oricum i-am spune, Timișoara este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din țară.

Orașul Revoluției este un amalgam de propuneri interesante când vine vorba de Turism iar centrul vechi, alcătuit din cele trei piețe interconectate, dominat de clădiri care păstrează încă farmecul altor vremuri, este cel mai cunoscut loc printre timișoreni și, cu siguranță, cel mai vizitat de turiști.

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele ”ROventura”, vom descoperi Timișoara mai puțin cunoscută, cartierele – cenușărese și, înainte de toate, canalul Bega, inima verde din “Orașul Florilor”.

roventura5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Pe lângă plimbarea la bordul vasului istoric și degustarea de vinuri din podgoriile Banatului, vom afla și despre misiunea prietenilor de la Asociația Ecluze pe Bega, care ne propun o călătorie pe apă, pe maluri și dincolo de diguri, în trecutul, prezentul, dar mai ales în viitorul Timișoarei. Sălbatic sau îndiguit, cursul râului e la fel de fermecător și își spune, parcă, de la sine, povestea.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Credit foto: BLC Media

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te