Homepage  / Cinema / Vedete străine

Russell Crowe va juca în filmul „The Pope’s Exorcist”

Russell Crowe va juca în filmul „The Pope’s Exorcist”

de Andreea Hentea,

Russell Crowe va juca în thrillerul cu accente supranaturale„The Pope’s Exorcist”, regizat de Julius Avery („Ucenic pentru crimă”, „Overlord”). Povestea va urmări viața părintelui Gabriele Amorth, un preot catolic de la Vatican care a existat în realitate și a efectuat, se pare, peste o sută de mii de exorcizări în cursul vieții, scrie filmstories.co.uk.

Russell Crowe (58 de ani) a semnat contractul pentru rolul principal din viitorul film „The Pope’s Exorcist”. Celebrul actor australian va juca rolul preotului catolic italian Gabriele Amorth, fostul exorcist-șef al Vaticanului. Născut în 1925, acesta a activat ca preot al Congregației Sfântul Paul mai mult de șaizeci de ani, timp în care a efectuat un număr imens de slujbe de exorcizare. Preotul italian a fost recunoscut la nivel internațional ca fiind cel mai mare exorcist din lume.

Părintele Gabriele Amorth a scris două volume de memorii despre luptele sale cu demonii (apărute și în România), intitulate „An Exorcist Tells His Story” și „An Exorcist: More Stories”. Părintele Gabriele Amorth a murit în 2016, la 91 de ani.

Recent, studiourile Screen Gems au achiziționat drepturile asupra scrierilor preotului Gabriele Amorth și l-au solicitat pe Russell Crowe pentru a juca rolul principal din filmul care va fi regizat de Julius Avery.

Russell Crowe e Zeus din „Thor: Iubire și tunete”

Acesta a regizat filmul „Overlord” (2018), în care o trupă de parașutiști americani ateriza în Franța ocupată de naziști cu doar câteva ore înainte de Marea Debarcare din Normandia, având o misiune crucială pentru succesul invaziei. Studiourile așteaptă ca regizorul să pună același simț al acțiunii și aceeași imaginație debordantă în viitoarea sa colaborare cu Russell Crowe.

Filmările la „The Pope’s Exorcist” urmează să înceapă în Irlanda, în luna septembrie.

Următorul film regizat de Julius Avery care va ajunge în fața publicului este „Samaritan” (2022), un film în genul thriller cu super-eroi impus de Sylvester Stallone. Filmul îi are în distribuție pe Sylvester Stallone (care este și producător, prin compania sa, Balboa Productions), Moises Arias, Pilou Asbæk („Urzeala tronurilor”, „Borgen”) și Martin Starr.

„Samaritan” va avea premiera în septembrie și se va număra printre primele lansări ale studiourilor MGM de la achiziționarea acestora de către Amazon.

Pe Russell Crowe îl vom putea vedea din 8 iulie în rolul lui Zeus din „Thor: Iubire și tunete”. În prezent, actorul filmează la SF-ul „Kraven The Hunter”, pe care îl vom vedea în 2023.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te