Homepage  / Vedete străine

Salma Hayek, ședință foto la plajă. Actrița de 57 de ani s-a fotografiat în costum de baie

Salma Hayek, ședință foto la plajă. Actrița de 57 de ani s-a fotografiat în costum de baie
14

de Cristina Țapu,

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood. Recent, aceasta și-a surprins fanii prin distribuirea unor imagini îndrăznețe, în costum de baie. Actrița pare să fi găsit secretul tinereții și are o siluetă de invidiat.

Salma Hayek, superbă în costum de baie la 57 de ani

Salma Hayek, în vârstă de 57 de ani, a captivat atenția fanilor săi cu o fotografie îndrăzneață într-un costum de baie negru, realizată de propria sa fiică, Valentina Pinault, în vârstă de 16 ani.

Pe Instagram, celebra actriță și-a demonstrat încă o dată forma fizică de invidiat, pozând cu încredere pe plajă, într-o imagine surprinsă de fiica sa, Valentina. „Întotdeauna ajută să ai un fotograf în familie”, a scris Salma Hayek în descrierea postării.

Salma Hayek, actriță de talie mondială, producătoare și activistă, continuă să inspire și să impresioneze publicul din întreaga lume prin talentul ei remarcabil și dedicarea sa față de artă și activism. Născută pe 2 septembrie 1966 în Coatzacoalcos, Veracruz, Mexic, Hayek și-a câștigat faima în industria filmului prin interpretările sale memorabile și prezența sa carismatică pe ecran.

Cu o carieră cinematografică impresionantă care se întinde pe mai multe decenii, Salma Hayek a demonstrat o versatilitate remarcabilă, jucând într-o varietate de roluri care au evidențiat nu numai frumusețea ei fizică, ci și profunzimea și talentul său actoricesc. De la comedii romantice la drame intense și filme de acțiune, Hayek a impresionat publicul și criticii deopotrivă prin performanțele sale captivante.

Salma Hayek a dezvăluit secretul frumuseții eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Salma Hayek are o carieră impresionantă

Unul dintre cele mai notabile roluri ale sale a fost în filmul „Frida” din 2002, în care a portretizat viața și munca artistei Frida Kahlo. Interpretarea sa a lui Kahlo a fost aclamată de critici și i-a adus multiple premii și nominalizări, inclusiv un premiu Oscar pentru cea mai bună actriță.

Această performanță remarcabilă a confirmat poziția lui Salma Hayek ca una dintre cele mai talentate și respectate actrițe din industria cinematografică.

În afara carierei sale artistice de succes, Salma Hayek este, de asemenea, cunoscută pentru implicarea sa în cauze sociale și umanitare. Ea a militat pentru drepturile femeilor și a luptat împotriva discriminării și violenței domestice.

În plus, Hayek este o susținătoare ferventă a drepturilor animalelor și a adepta unui stil de viață vegetarian.

La vârsta de 57 de ani, Salma Hayek continuă să fie o prezență strălucitoare în industria cinematografică, inspirând generații de fani și actori cu talantul ei și angajamentul său față de cauzele în care crede.

Sursă foto: Hepta -Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton