Homepage  / Cinema

Spin-off-ul la „Trăind printre demoni 2” se filmează în România

Spin-off-ul la „Trăind printre demoni 2” se filmează în România

de Redactia Tvmania

Pe 3 mai, Warner Bros. dă startul filmărilor noului spin-off al francizei „The Conjuring”/„Trăind printre demoni” chiar în ţara noastră, la Studiourile Castel Film, de lângă Bucureşti, citim pe filmneweurope.com.

Viitoarea producţie horror se va intitula „The Nun” şi va porni de la personajul măicuţei malefice (Bonnie Aarons) din „Trăind printre demoni 2”. Aceasta a fost adăugată în scenariu cu 3 luni înainte de lansarea la cinema, iniţial personajul fiind doar un demon încornorat.

Filmul „The Nun” va fi regizat de Corin Hardy, urmează să fie lansat la cinema anul viitor şi se va mai filma şi la Hunedoara şi Sighişoara, mai notează sursa amintită. Filmările sunt programate să se încheie pe 24 iunie. Momentan, se ştie doar că din distribuţie va face parte Demián Bichir („Cei 8 odioşi”).

Franciza a debutat în 2013, cu primul „Trăind printre demoni” (care a fost un hit la box-office şi a spus povestea unui cuplu de investigatori paranormali), a continuat cu spin-off-ulAnnabelle” (în 2014, centrat pe păpuşa din primul film) şi cu „Trăind printre demoni 2” (în 2016, în care Patrick Wilson şi Vera Farmiga şi-au reluat rolurile din prima parte).

Cele trei filme au strâns, până acum, la box-office-ul internaţional, un total de peste 895 de milioane de dolari.

Citește și:

„Trăind printre demoni 2” îşi îngrozeşte fanii din 1 iulie la cinema

„Dracula Film Festival”: cronică de film, „Annabelle”

„Trăind printre demoni”, un horror clasic şi apreciat

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te