Homepage  / Știri / Televiziune

„Strada Speranței” începe astăzi la Kanal D. Imagini inedite de la filmările serialului românesc

„Strada Speranței” începe astăzi la Kanal D. Imagini inedite de la filmările serialului românesc
24

de Andra Stana,

Kanal D lansează în această seară „Strada Speranței”. Serialul de comedie urbană creat de Toni Grecu promite să stârnească râsul în hohote. Programul difuzărilor celei mai nou producții românești de pe micile noastre ecrane.

Azi începe „Strada Speranței”. Ce e nou în serialul de comedie creat de Toni Grecu, ex-liderul trupei „Divertis”

Producția de comedie „Strada Speranței”, menită să le facă românilor serile de weekend mai frumoase, va putea fi urmărită în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 20:00.

Comicul de situație, de limbaj, tensiunile izvorâte între vecinii de pe Strada Speranței vor face deliciul telespectatorilor. Aceștia se vor putea regăsi în poveștile de viață prezentate în serial.

Acțiunea din „Strada Speranței” are în centru trei familii foarte diferite de bucureşteni, vecine pe aceeaşi stradă. Poveştile acestora se desfăşoară în paralel şi se ramifică într-o serie de situaţii comice, în care se pot regăși telespectatorii.

Diferenţele dintre membrii acestor familii devin o sursă inepuizabilă de conflicte, tensiuni, dar şi multă comedie. Există şi ceva care îi uneşte în tot acest tumult, Strada Speranţei, cea pe care locuiesc, suferă şi speră cu toţii. Stradă pe care se desfășoară acțiunea plină de umor și contradicții devine un personaj în sine care catalizează toate aspirațiile, dar și conspiratiile acestor personaje memorabile.

Actori cunoscuți au fost cooptați în distribuția noului serial din grila Kanal D

Din distribuția „Strada Speranței” fac parte actori de excepție, precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Cătălina Grama, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sinchevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru și Aristiţa Oprea.

Monica Anghel devine Madam Goagăl

Monica Anghel joacă un rol spumos în serialul „Strada Speranței”. Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj generator de umor pe bandă rulantă. Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”.

Mia știe tot ce se petrece în cartier, în casele oamenilor, dar și în paturile lor, nu scapă nimic și nu iartă, de asemenea, nimic. Bârfa este hrană zilnică pentru Mia, iar căsnicia ei cu Viorel (interpretat de Ovidiu Niculescu), interlopul de cartier, patron de service auto, îi potențează toate “apucăturile”.

“Dacă ar fi să am caut ceva comun cu personajul meu, Mia, ar fi partea asta de luptătoare. Mia este descurcăreață. Și eu sunt. În același timp, Mia face tot felul de lucruri nelalocul lor, ceea ce nu pot spune despre mine”, a spus Monica Anghel despre personajul pe care îl interpretează exemplar, în “Strada Speranței”.

Cătălina Grama (Jojo) devine iubita unui avocat de succes

Un alt personaj central din „Strada Speranței” este jucat de Jojo.

Frumoasa vedetă interpretează rolul Denisei, iubita sexy a unui avocat de succes. Tânăra aspiră să se căsătorească cu avocatul Titus Popescu, interpretat de Claudiu Maier, și face totul pentru a obține ceea ce își dorește.

Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special. Este un fel de Scarlett O’Hara a fetelor de oraș, pentru că ea speră încontinuu, nu se oprește, trăiește niște dezamăgiri, prietena ei cea mai bună o trădează. Dar ea speră că mâine va fi mai bine și nu renuntă. Chiar dacă aparent pare că nu avem multe lucruri în comun, în orice personaj al meu pun ceva din mine: energie, dinamism.

Ce nu am comun cu personajul Denisa Sidor este firea ei legată foarte mult de latura financiară și materială a lucrurilor, nu îmi apratine. Personajul meu are ceva simt al umorului”, a declarat Cătălina Grama despre rolul pe care îl va interpreta în serialul de comedie urbană „Strada Speranței”.

Fiul unei vedete Kanal D, actor în noul proiect al lui Toni Grecu

David, fiul Andreei Mantea, debutează ca actor pe micul ecran, în serialul “Strada Speranței”.

David Mantea îl va intepreta pe Relu, copilul Mioarei (Irina Ștefan), un băiat sensibil și inteligent, care îi pune deseori în încurcătură pe adulți, prin replicile sale mature, pline de substanță. Relu aduce un strop de echilibru în familia Matache, și deseori reușește să aplaneze conflicte care altfel riscă să degenereze.

„Ma bucur ca pot sa fiu actor! Si chiar vreau sa am mai multe meserii. Vreau sa fiu actor, pictor, prezentator si politist. Acum incerc meseria de actor si este interesant pentru ca am un rol haios! Si imi place ca au pufuleti si floricele la filmari!”, spune David Mantea.

David-Mantea-in-serialul-Strada-Sperantei_Kanal-D-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 24

Imagini de la filmările „Strada Speranței”

Așadar, din această seară, de la ora 20:00, cei din fața micilor ecrane îi vor descoperi pe locuitorii de pe “Strada Speranței”, locul în care tristeţea moare prima şi speranţa moare ultima, în serialul de comedie difuzat la Kanal D.

Making-of-Strada-Sperantei-Diana-DumitrescuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 24

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te