Homepage  / Telenovele

Acasă TV aduce telenovela „Mama vitregă”, cu Aracely Arambula în rolul principal

Acasă TV aduce telenovela „Mama vitregă”, cu Aracely Arambula în rolul principal

de Anda Dincă,

Postul Acasă TV aduce o nouă telenovelă cu Aracely Arambula, cunoscută la noi din serialele “Îmbrățișări pătimașe”, “Diamantul nopții”, “Fugara” și “La doña”. Noua producție cu Aracely în rolul principal se numește „Mama vitregă” (“La Madrastra”) și este remake-ul serialului omonim, care a avut succes în anul 2005 și ai cărui protagoniști au fost Victoria Ruffo și César Évora. 

Partenerul lui Aracely din această telenovelă este actorul chilian Andrés Palacios, pe care îl știți din “Uzurpatoarea”, “Imperiul minciunilor”, “Amazoanele: lupta pentru fericire”. Alături de cei doi mai joacă în “Mama vitregă” Martha Julia și Cecilia Gabriela, care au apărut și în varianta cu Victoria Ruffo în rolul principal, Marisol del Olmo, Juan Martín Jauregui, și deja celebrul Gabriel Soto.

“Voi avea un rol mic, însă foarte important în poveste”, a declarat acesta din urmă.

Victoria Ruffo

Telenovela realizată de Televisa a fost difuzată anul trecut în Mexic și a avut 50 de episoade. 

Ce se întâmplă în “Mama vitregă”

Din 2 februarie, de la ora 12.00, în prim-planul poveștii se află Marcia (Aracely), o femeie care, după ce ispășește o pedeapsă de 20 de ani pentru o crimă pe care nu a comis-o, pornește într-o misiune pentru a-și dovedi nevinovăția. 

În timp ce Marcia se află în închisoare, Esteban Lombardo (Andrés Palacios), soțul ei, o consideră nu doar o criminală, ci și o adulteră care și-a ucis amantul, pe Nicolás Escalante (Gabriel Soto), așa că o abandonează și cere divorțul.

Marcia este însă sigură că printre prietenii fostului ei soț se află adevăratul criminal, așa că se apucă să studieze Dreptul în închisoare pentru a-și redeschide cazul. Odată ieșită în libertate, Marica reușește să se apropie de copiii ei care o credeau moartă sub o nouă identitate (se prezintă în fața lor cu numele de Marisa Jones).

„Îmi place foarte mult această nouă poveste, deși protagonista suferă mult din cauza nedreptății. Este un rol puternic pe care vreau să-l dedic femeilor care au fost separate de copiii lor sau care sunt după gratii, de asemenea îl dedic întregului Mexic, pentru că filmez din nou în țara mea”, a declarat Aracely într-un înterviu pentru revista “Eres”, la începutul filmărilor. 

Cine cu cine se iubește 

Aracely și Andres (ambii de 47 de ani) fac o pereche frumoasă și au multă chimie în telenovela “Mama vitregă”. În realitate însă cei doi sunt doar buni prieteni.

Aracely, care își crește singură cei doi băieți rezultați din relația cu artistul Luis Miguel, este în prezent singură, dar ne asigură că “nu m-am închis iubirii”.

“Cel care vrea să aibă inima mea trebuie să mă împartă atât cu cei doi copii ai mei, cât și cu cei șapte cățeluși din casă”, a zis ea, citată de terra.com.mx.

Andres în schimb are o relație solidă, din 2005, cu o femeie de afaceri, Alejandra Castillo. Cei doi nu sunt căsătoriți însă au împreună doi băieți. 

Protagoniștii telenovelei “Mama vitregă” s-au distrat foarte mult pe platouri. “Andrés m-a făcut să râd foarte mult la filmări, suntem buni prieteni”, a declarat Aracely despre colegul ei de serial.

Totuși au existat și câteva momente mai stânjenitoare pentru cei doi. “Cel mai greu ne-a fost să filmăm scenele pasionale, au fost incomode. Nu este așa usor să le filmezi când ești înconjurat de 60 de oameni și de camere”, au explicat ei celor de la peopleenespanol.com. 

În timpul filmărilor la “Mama vitregă”, Aracely a trecut și prin momente grele, căci tatăl ei, de care a fost foarte apropiată, Manuel Arambula, a murit. Colegii din serial și cei din echipa de producție au înțeles-o și au sprijinit-o în acele momente dificile.  

Pentru Andres Palacios “Mama vitregă” (2022) este cel mai recent proiect tv, nu însă și pentru Aracely. După acest serial ea a mai jucat în “La rebellion”, o mini-serie difuzată de o platformă online mexicană. “La rebellion”, un thriller în 6 episoade, le-a mai avut în distribuție pe Daniela Vega, Ana Serradilla și Adriana Paz.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton