Homepage  / Amazon Prime Video

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

Top 10 cele mai urmărite filme și seriale Amazon Prime Video, săptămâna 28 martie - 3 aprilie 2022

de Roxana Mirea,

Top 10 filme și seriale în România pe Prime Video, săptămâna 28 martie - 3 aprilie. Platforma de streaming Prime Video România oferă în prezent acces la multe producții de top.

Iată care au fost filmele și serialele care s-au bucurat de cel mai mult succes în perioada 28 martie – 3 aprilie 2022, potrivit JustWatch.org. Topul a fost realizat pe baza scorului de popularitate JustWatch.

Top 10 filme în România pe Prime Video, săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

„Ape adânci” / „Deep Water” (2022)

În centrul poveștii se află Vic (Ben Affleck) și Melinda Van Allen (Ana de Armas), doi soți bogați care locuiesc în orășelul Little Wesley. Căsătoria lor, începută pasional, ajunge, în timp, să se bazeze pe o înțelegere neobișnuită. Pentru a evita complicațiile divorțului, Vic îi acordă Melindei permisiunea să își ia o mulțime de iubiți. Îi pune însă o condiție: să nu își părăsească familia. Curând, însă, iubiții femeii încep să dispară, iar soțul devine principalul suspect.

Filmul, care ne anunță încă din slogan că „Povestea amoroasă nu e nicidecum întreaga istorie pe care o vom afla aici”, insistă pe alternanța dintre scene toride și secvențe care ne dau fiori reci, pe mistere cultivate la tot pasul și pe tensiunea tangibilă dintre protagoniști.

Stilul regizoral nu e deloc nou. Ci este o nouă explorare cinematografică în tonul care l-a consacrat pe regizorul Adrian Lyne la Hollywood.

„Era și timpul” / „About Time” (2013)

La 21 de ani, Tim află un secret incredibil de familie de la tatăl lui. Bărbații familiei au capacitatea de a retrăi trecutul. Se poate întoarce în trecut să încerce să facă lucrurile diferit până-i ies perfect. Decide să-și folosească darul special să-i recâștige inima frumoasei Mary. El află că dragostea adevărată poate fi amuzant de dificilă, chiar și dacă încearcă la nesfârșit.

„Ex Machina” (2015)

Caleb, un programator de 24 de ani, angajat al celei mai mai companii de IT, câștigă o competiție internă care avea ca premiu o săptămână alături de Nathan, șeful extrem de retras al companiei, la reședința lui izolată din munți.

Dar, când Caleb ajunge pe domeniul acestuia, descoperă că va fi nevoit să participe la un experiment fascinant, dar foarte bizar, în care va trebui să interacționeze cu prima inteligență artificială reală din lume, adăpostită de o superbă fată-robot.

„Ex Machina” este un thriller distopic, regizat de Alex Garland. Oscar Isaac, Domhnall Gleeson, Corey Johnson și Alicia Vikander sunt actorii principali.

Assassin’s Creed / Codul Asasinului (2016)

Printr-o tehnologie revoluționară care îi deblochează amintirile genetice, Callum Lynch trăiește aventurile strămoșului său, Aguilar, în Spania secolului al XV-lea.

Callum descoperă că este descendentul unei misterioase societăți secrete, Asasinii, și acumulează cunoștințe și abilități incredibile pentru a se confrunta cu opresiva și puternica organizație a templierilor din zilele noastre.

Hotel Transylvania: Transformania (2022)

Când invenția misterioasă a lui Van Helsing o ia razna, Drachi și amicii săi sunt transformați în oameni, iar Johnny devine un monstru! În noile lor trupuri nepotrivite, Drachi și Johnny trebuie să se alieze ca să găsească un leac. Cu ajutorul lui Mavis și al găștii lui Drachi, se încing spiritele pentru a găsi o cale de a-i readuce la forma inițială înainte ca transformarea să fie definitivă.

Shrek (2001)

Odată ca niciodată, într-o mlaștină îndepărtată, trăia un căpcăun pe nume Shrek, a cărui singurătate prețioasă este brusc spulberată de o invazie de personaje de basm enervante.

Sunt șoareci orbi în mâncarea lui, un lup mare și rău în patul lui, trei porci vagabonzi și alții, toți exilați din regatul lor, de către maleficul lord Farquaad.

The Witch / Vrăjitoarea (2016)

New England, 1630: William și Katherine duc o viață creștină, devotată, cu cei cinci copii ai lor, locuind la marginea unei sălbăticii impasibile. Când fiul lor nou-născut dispare în mod misterios și recoltele sunt slabe, aceștia încep să se întoarcă unul împotriva celuilalt.

„Noaptea cometei” / „Coherence” (2013)

În noaptea unei anomalii astronomice, opt prieteni care iau cina împreună se confruntă cu un lanț tulburător de evenimente care transformă realitatea. Emily Baldoni joacă rolul principal. Personul ei trebuind să se confrunte cu întâmplările stranii ce au loc în timpul trecerii unei comete pe deasupra Pământului.

„Being the Ricardos” (2021)

„Being the Ricardos” este regizat de Aaron Sorkin și produs de studiourile Amazon. Pelicula ni-i prezintă pe celebrii Lucille Ball (Nicole Kidman) și Desi Arnaz (Javier Bardem). În anii ’50-’60, cele două vedete au format un cuplu extrem de îndrăgit pe micul ecran, dar și în viața reală.

Acțiunea filmului „Being the Ricardos” este plasată în timpul unei săptămâni de filmări la serialul „I Love Lucy”, un mare succes în epocă, recompensat cu patru premii Emmy. Acesta a avut șase sezoane, a fost difuzat între anii 1951 și 1957 și a transformat-o pe Lucille Ball într-o vedetă extrem de iubită de public.

The Big Lebowski / Marele Lebowski (1998)

O comedie de acțiune care-i are în distribuție pe Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi și Julianne Moore. Însoțește-i pe „Dude” și pe prietenii săi de bowling într-o aventură plină de personaje pitorești, răpiri, cocteiluri și o mare confuzie de identitate. Totodată, savurează stilul vizual unic într-o lume excentrică, realizată de creativii frați Cohen.

Top 10 seriale în România pe Prime Video, săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022

Wolf Like Me (2022)

Într-un cuplu, toată lumea are un bagaj emoțional propriu, iar Gary și Mary nu fac nicio excepție. Când viața lui Mary i-l scoate în cale pe Gary și fetița acestuia de 11 ani, Emma, întreg universul îi spune că sunt meniți să fie împreună. Dar, pe măsură ce se cunosc mai bine, Mary și Gary sunt convinși că trecutul lor le poate distruge relația.

„Star Trek: Picard”

În această adevărată epocă de aur a serialelor, Patrick Stewart nu a rezistat și s-a întors în pielea celui mai îndrăgit personaj al carierei sale, căpitanul Jean-Luc Picard, deși în 2002 își luase adio de la uniforma Federației. Serialul ne arată un Picard pensionat, deziluzionat, trăind retras undeva la o podgorie, la 20 de ani după evenimentele din filmul „Star Trek: Nemesis”. Pe lângă Stewart, în distribuție mai apar Alison Pill, Isa Briones, Santiago Cabrera, Jeri Ryan.

„The Boys” (2019)

Într-o lume în care super-eroii îmbrățișează partea întunecată a celebrității și faimei lor impresionante, BĂIEȚII se concentrează pe un grup de justițiari cunoscuți drept „Băieții”, care și-a propus să doboare super-eroi corupți, doar prin curajul lor de muncitori și dorința de a lupta murdar.

The Boarding School / Internatul: Las Cumbres (2021)

După o încercare eșuată de evadare, Manuel dispare în pădure în mâinile unui bărbat misterios cu o mască de corb. În ciuda faptului că sunt supuși unei discipline stricte, Paul, Amaia și ceilalți prieteni îl caută neîncetat. Aventurile lor duc la descoperirea că vechea sectă care trăia în pădure, Cuibul Corbului, comite în continuare crime și că Las Cumbres este mai mult decât o școală.

„Familia noastră” /  „This Is Us” (2016)

Serialul prezintă familia Pearson de-a lungul deceniilor și arată cum cele mai neînsemnate întâmplări ne influențează viața și ceea ce devenim, transcendând timpul, distanța și chiar moartea. Cu: Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Sterling K. Brown.

Sainz: Live to compete (2021)

Carlos Sainz a împlinit 59 de ani. În timp ce rivalii generației sale s-au „pensionat deja”, el continuă la cel mai înalt nivel, an de an. Povestea lui este un exemplu de perseverență. De două ori campion mondial de raliuri și de trei ori câștigător la Dakar, ambiția lui nu are limite. Trăim cu el cel mai palpitant an al său, inclusiv debutul lui Carlos Jr. ca pilot Ferrari F1.

Luxe Listings Sydney (2022)

E epoca de aur a imobiliarelor în Sydney. Piaţa e fantastică, miza a crescut, afacerile sunt mai mari ca oricând. Prezentăm un nou agent imobiliar strălucitor şi urmăm patru dintre cei mai buni agenţi australieni în viaţa lor profesională şi personală, de pe culmile încântării, în profunzimile disperării. Doamnelor şi domnilor, bine aţi venit acasă!

„Mr. Robot” (2015)

Câștigător al Globului de Aur pentru cel mai bun serial-dramă, “Mr. Robot” îl prezintă pe Elliot (Rami Malek), un tânăr programator care a perfecționat arta spargerii calculatoarelor. Elliot suferă de anxietate socială, ceea ce face hackingul în viețile oamenilor ca fiind modul principal prin care are o conexiune cu aceștia.

Când nu lucrează ca inginer care se ocupă de securitatea cibernetică, Elliot își folosește abilitățile ca să îi protejeze pe oamenii la care ține. Dezamăgit de societatea modernă, lumea lui Elliot se schimbă dintr-odată când îl întâlnește pe Mr. Robot (Christian Slater), misteriosul lider al unui grup subteran de hackeri, care vrea să îl recruteze pe Elliot ca să îl ajute să îi distrugă pe cei “unu la sută” și să declanșeze o revoluție mondială.

„Reacher” (2022)

Când ofițerul Jack Reacher, retras din poliția militară, este arestat pentru o crimă pe care n-a comis-o, se trezește în mijlocul unei conspirații mortale cu polițiști, afaceriști dubioși și politicieni intriganți. Pe baza istețimii, trebuie să-și dea seama ce se petrece în Margrave, Georgia. Primul sezon al serialului e inspirat din bestsellerul internațional Criminalul din cameră, de Lee Child.

Fear the Walking Dead / Frica de Invazia zombilor (2015)

Într-un oraș în care oamenii vin să scape, să protejeze secrete și să-și îngroape trecutul, o epidemie misterioasă amenință să perturbe bruma de stabilitate pe care consilierul școlar Madison Clark și profesorul de engleză Travis Manawa au reușit s-o creeze.

Urmărește-ne pe Google News
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Imperiul Leilor
  Săptămâna aceasta, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Dr. Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu întâlnesc în Imperiul Leilor noi idei de afaceri și antreprenori...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Recompensă cu bucluc 12
  Filmul prezinta povestea lui Milo (Gerard Butler), un vanator de recompense, care primeste misiunea de a aresta si a aduce in fata justitiei o femeie care a savarsit...
 • 02:15 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 15:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 România are Roast AP
  Aventura Pârșilor circumspecți prin România continuă. Câștigătorii primei ediții România are Roast vor ajunge de această dată în Banat, unde vor căuta cele șapte...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Status Update AP
  Viaţa adolescentului Kyle Moore este dată peste cap de divorţul părinţilor lui. Aflat acum într-un oraş şi un liceu noi, Kyle se străduieşte să se adapteze. Într-o...
 • 02:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 03:15 Poveşti de familie
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 04:00 Surorile
  Serialul turcesc "Surorile - Kardeş Çocuklari" aduce în centrul poveştii două surori: Ümran (Ayca Bingöl), care trăieşte un trai modest la sat alături de fiica ei...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 07:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 08:00 Dimineaţa cu noi AP
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Mă numesc Züleyha AP
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 Mă numesc Züleyha
  "Mă numesc Züleyha" înfăţişează istoria unei iubiri unice, care se derulează în Istanbulul anilor '70, şi continuă pe tărâmurile fertile ale zonei Çukurova, Adana...
 • 03:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 04:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 06:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 06:45 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV