Homepage  / Filme Online / Netflix

„Valeria”, sezonul 3, Netflix. Tot ce știm despre ultima parte a serialului cu Diana Gómez și Maxi Iglesias. Când e premiera

„Valeria”, sezonul 3, Netflix. Tot ce știm despre ultima parte a serialului cu Diana Gómez și Maxi Iglesias. Când e premiera
7

de Andra Stana,

„Valeria” este unul dintre cele mai populare seriale spaniole de pe Netflix, dar acest lucru nu a împiedicat platforma să decidă să îl încheie după difuzarea celui de-al treilea sezon. Iată tot ce știm până acum despre noile episoade ale serialului bazat pe romanele lui Elísabet Benavent.

UPDATE, 11 mai 2023:

Netflix a anunțat când începe „Valeria”, sezonul 3

Netflix a stabilit o dată oficială de lansare pentru sezonul 3 din „Valeria”. După un an de așteptare, fanii vor putea urmări curând cel de-al treilea și ultimul sezon al serialului spaniol.

Serialul filmat în Spania revine în vara lui 2023 cu un nou sezon care promite să reia conflictul amoros al protagonistei Valeria, relația grozavă cu cele mai bune prietene și criza profesională prin care trece aceasta.

Cu o mică avanpremieră pe rețelele de socializare, Netflix a confirmat că „Valeria” se va întoarce pe 2 iunie 2023. De la această dată, cel de-al treilea sezon va fi adăugat în catalog și se estimează că va avea în total 8 episoade, la fel ca și precedentele. Pe de altă parte, Netflix a anunțat că „Un Cuento Perfecto” – un alt serial spaniol – va sosi pe platformă pe 28 iunie.

„Valeria”, care este regizat de Inma Torrente și Laura Campos, a avut premiera pe Netflix în 2020. Povestea este bazată pe romanele lui Elísabet Benavent.

Valeria este o scriitoare aflată într-o criză maritală și de creație. Din fericire, trei bune prietene, Carmen, Lola și Nerea, îi oferă sprijin pe parcursul aventurilor prin care trece, în timp ce au parte și de propriile probleme. Valeria și prietenele ei sunt prinse într-un vârtej de emoții legate de iubire, prietenie, gelozie, infidelitate, îndoieli, mâhnire, secrete, muncă, griji, bucurii și vise pentru viitor.

netflix-a-anuntat-cand-incepe-valeria-sezonul-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Netflix va pune capăt serialului „Valeria” după cel de-al treilea sezon. Serialul este bazat pe romanele lui Elísabet Benavent și avându-i ca protagoniști pe Diana Gómez, Silma López, Paula Malia, Teresa Riott și Maxi Iglesias.

Sezonul 3 din „Valeria” va fi ultimul

Știrea inițială, 6 iulie 2022: Filmările pentru cel de-al treilea sezon și ultimul din „Valeria” (Netflix) au început relativ recent. Anunțul a fost făcut public de protagoniștii seriei, Maxi Iglesias și Diana Gomez, pe conturile de Instagram.

Se preconizează că noile episoade, bazate pe saga literară a lui Elísabet Benavent, vor avea premiera în august 2023. Până atunci, primele două sezoane pot fi urmărite pe platforma de streaming Netflix.

Ce actori revin în „Valeria”, sezonul 3, serialul de pe Netflix

În acest al treilea și ultimul sezon, așa cum era evident, pentru că ele sunt protagonistele poveștii, le vom regăsi pe Diana Gómez (Valeria), Silma López (Lola), Paula Malia (Carmen) și Teresa Riott (Nerea).

De asemenea, în serialul de pe Netflix vor mai apărea Maxi Iglesias (Víctor), Júlia Molins (Cris), Esperanza Guardado (Lidia), Juanlu González (Borja), Aitor Luna (Sergio) și Mero González (Zaida), personaje relevante ale serialului, scriu cei de la hoymagazine.es.

Una dintre cele mai multe întrebări adresate de public este: Se va întoarce Ibrahim Al Shami (Adrián)? Valeria a divorțat deja de el și nu ar trebui să-l mai vedem. Cu toate acestea, dacă acesta ar fi introdus în scenă, ar putea adăuga mai multă dramatism în viața Valeriei.

Ce se întâmplă în sezonul 3 din „Valeria”

Cel de-al treilea sezon va trebui să abordeze mai multe „probleme” rămase în coadă de pește în sezonul 2. De la modul în care protagonista va face față realității relației sale cu Victor (Maxi Iglesias), care a lăsat să se înțeleagă că vrea să fie cu ea doar în anumite condiții. Valeria își dorește o relație serioasă, iar el nu. Finalul sezonului 2 din „Valeria”, de pe Netflix, nu a dezvăluit care va fi decizia personajului interpretat de Diana Gómez, scrie espinof.com.

Partea profesională a lucrurilor va fi, de asemenea, agitată pentru Valeria, deoarece un autor de best-seller care pare să joace un rol important în viața ei este pe cale să sosească la editura la care lucrează. De asemenea, Nerea începe să lucreze la aceeași editură și va trebui să vedem ce se întâmplă cu ea.

Pe de altă parte, pregătirile pentru nunta lui Carmen și a lui Borja merg înainte, dar mireasa nu are binecuvântarea viitoarei soacre, așa că vor fi probleme.

În cele din urmă, Lola își menține ideea de a călători la Viena pentru a-și vindeca rănile, dar vom vedea dacă lucrurile vor decurge așa cum speră ea…

Imagini din „Valeria”, sezonul 3, Netflix

Deocamdată avem doar un teaser trailer care nu conține nicio imagine din cel de-al treilea sezon. Clipul a fost filmat pentru a anunța fanii de reînnoirea serialului cu sezonul 3.

Sursa foto: captură Youtube

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te