Homepage  / Ultimul număr

Vara intra in actiune!

Vara intra in actiune!

de Redactia Tvmania

Vara trecuta n-a fost una prea fericita pentru distribuitorii de filme, in ciuda peliculelor supramediatizate care au poposit pe marile ecrane. Poate Superman si piratul Jack Sparrow schimba situatia anul acesta.
Continuari ale unor filme celebre, pelicule cu buget urias, comedii romantice ai caror protagonisi au decis sa ramana impreuna si in viata de zi cu zi, filme premiate la Oscar: se ingramadesc cu toate in cinematografe in vara aceasta, cu speranta ca publicul nu le va ignora.
Dupa doua decenii de exil, Superman se intoarce pe marele ecran la jumatatea lunii iunie. „Superman revine” are un buget imens (250 de milioane de dolari), un regizor care a renuntat pentru acest proiect la „X-Men 3” (Bryan Singer) si un actor relativ necunoscut, care imbraca noile straie fermecate ale eroului: Brandon Routh. Plecat pe planeta Krypton in cautare de supravietuitori, Superman descopera, la intoarcere, ca iubita lui, Lois Lane (Kate Bosworth) si-a gasit alt partener si ca inamicul Lex Luthor (Kevin Spacey) si-a refacut fortele. Realizat cu eforturi mari de Warner Bros., aceasta este probabil ultima sansa de resuscitare a celebrului personaj de benzi animate.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te