Homepage  / Televiziune

„Visuri la cheie”, 16 noiembrie 2022. Povestea unui tânăr țintuit în scaunul cu rotile

„Visuri la cheie”, 16 noiembrie 2022. Povestea unui tânăr țintuit în scaunul cu rotile
7

de Andra Stana,

Diseară, 16 noiembrie 2022, de la 21:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Oana Boghiu și Andrei Samoil vor renova o nouă casă și ne vor lua cu ei să-l cunoaștem pe Andrei, la „Visuri la cheie”. 

„Visuri la cheie”, episodul din 16 noiembrie 2022

Echipa Visuri la cheie – emisiune care a câștigat Premiul TVmania pentru „Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți” – va ajunge în această seară, de la 21:30, la Andrei, un tânăr care s-a născut prematur și căruia medicii nu i-au dat prea multe șanse.

„A fost foarte greu să așteptăm 6 luni să vedem dacă copilul nostru trăiește sau nu. A făcut 6 operații, dar fără rezultat”, povestește, îndurerat, tatăl său.

Deși viața lui se rezumă, aproape în totalitate, la ceea ce poate vedea de la geamul apartamentului, Andrei nu a uitat să zâmbească.

Sunt un om fericit, frumos, deștept. Mă bucur de toate. Chiar dacă sunt așa cum sunt, asta e, ce să fac. Aș vrea să merg și eu ca un copil normal, dar nu pot. Trebuie să merg în patru labe. Mi-e foarte greu, dar ce să fac, mă obișnuiesc așa cu toate”, spune el.

Câți dintre noi se bucură că sunt aici, acum? Învățați de la un băiat ca Andrei. Admir curajul lui, forța lui de a fi, faptul că NU se simte victimă”, va spune Alex Gavrilescu în momentul în care îl va cunoaște pe tânăr.

„A stat în pat de când s-a născut, până în 2017”

Mama lui Andrei povestește că au făcut tot posibilul ca el să se ridice din pat.

„A stat în pat de când s-a născut, până în 2017, de când vine un băiat acasă și face recuperare cu el. Băiatul acesta mi l-a ridicat din pat, pe cadru. Din păcate, însă, cu toate eforturile, părinții nu și-au mai permis să continue fizioterapia băiatului la domiciliu.

„Visuri la cheie”, 16 noiembrie 2022. Povestea unui tânăr țintuit în scaunul cu rotileIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Echipa Visuri la cheie intervine atunci când nu mai e speranță, când familiile care merită să fie ajutate nu-și mai pot duce planurile până la capăt, iar în această seară, de la 21:30, îi vor renova casa lui Andrei. Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te