Homepage  / Vedete româneşti

Alessandra Stoicescu, vacanță de vis cu familia. A primit cel mai frumos cadou de ziua ei

Alessandra Stoicescu, vacanță de vis cu familia. A primit cel mai frumos cadou de ziua ei
16

de Roxana Mirea,

Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului Ora 19 de la Antena 1, se bucură zilele acestea de o vacanță de vis în compania fetiței ei de 2 ani și 9 luni, și a soțul ei, Sergiu Constantinescu. Așadar, Alessandra Stoicescu și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod inedit, departe de România.

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie

Alessandra Stoicescu se bucură de o vacanță de vis alături de familia ei în Seychelles. Prezentatoarea TV și-a sărbătorit ziua de naștere, care a fost ieri, 28 aprilie, într-un mod inedit, departe de temeperaturile scăzute din România. Alessandra Stoicescu, soțul ei și fiica lor se află pe o superbă plajă din Seychelles, sărbătorind astfel într-un peisaj de vis împlinirea vârstei de 46 de ani.

A devenit deja o tradiție ca familia Constantinescu să sărbătorească ziua de naștere a mamei departe de țară, în zone de-un exotism absolut.

„Sunt în cea mai fericită perioadă a vieții mele, mă simt împlinită, mă bucur nespus de familia noastră completă, de Sara care evoluează atât de frumos și ne uimește zilnic și, mai ales, de timpul petrecut împreună cu ea și cu Sergiu. Tradiționala noastră vacanță în familie, de ziua mea de naștere, o petrecem în acest an într-un loc idilic, un adevărat paradis. Un spațiu intim, doar pentru noi, unde Sara are ocazia, din nou, să descopere natura spectaculoasă, ghidată de doi părinți care nu mai știu cum să îi facă pe plac”, a povestit Alessandra Stoicescu pentru ego.ro.

alessandra-stoicescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Alessandra Stoicescu, vacanță de vis cu familia

Suntem și noi răsfățați, nu doar Sara, ne putem odihni, ne-am rupt puțin de agitația cotidiană, dăruindu-mi de ziua mea timp pentru mine, pentru a reflecta și a fi recunoscătoare pentru tot ce mă împlinește și pentru viața extraordinară care mi-a fost dată. Chiar în prima zi de vacanță, după o ploaie torențială, a apărut un curcubeu superb care mi-a amintit de vorba „dacă vrei curcubeul, trebuie să suporți ploaia”. A fost încă o lecție de viață pentru noi faptul că datorită Sarei, care ne-a făcut să dansăm în ploaie, ne-am bucurat la fel de mult de ploaie, cât și de curcubeu. Îmi voi aminti mereu că viața este făcută să te bucuri de tot ce primești și voi dansa la fiecare ploaie, pentru că știu că urmează curcubeul”, a mai povestit Alessandra Stoicescu.

Cei trei au făcut multe fotografii superbe în vacanța din Seychelles, pe care le puteți vedea în galeria foto.

Vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu, și soțul ei, Sergiu Constantinescu, s-au căsătorit în vara anului 2013, la doi ani după ce s-a aprins flacăra iubirii între ei.

Eu nu m-am îndrăgostit de cea de la televizor. Pe soţia mea am descoperit-o în 2011. Pe Sandra de la televizor o ştiam de mulţi ani. Cred că ne-am şi întâlnit, pentru că eu am lucrat în Antenă, la Cluj”, povestea Sergiu Constantinescu anul trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te