Homepage  / Știri / Televiziune

Cine e următorul jurat-surpriză de la iUmor, 1 mai 2022. „A fost o experiență picantă”

Cine e următorul jurat-surpriză de la iUmor, 1 mai 2022. „A fost o experiență picantă”
3

de Andra Stana,

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea și în următoarea ediție un coleg nou de juriu. Cine este următorul jurat-surpriză din cea mai nouă ediție iUmor difuzată duminică, 1 mai 2022, de la 20.00, la Antena 1.

Cine e următorul jurat-surpriză de la iUmor, 1 mai 2022

Seria juraților-surpriză continuă și în această săptămână la iUmor. Iulia Albu va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1.

iUmor continuă, duminică seară, cu ultima ediție din audiții. Ultimul jurat surpriză care se va alătura mesei juraților în această etapă a competiției este Iulia Albu. Vedeta a participat recent în emisiunea „Dancing on Ice: Vis în doi”.

„Anul acesta facem 1 mai împreună. A fost o mare plăcere pentru mine să mă regăsesc în postura de jurat al acestei emisiuni. iUmor a fost o experiență picantă pentru mine, iar capitolul roast-uri a fost ceva de-a dreptul interesant.

Chiar dacă publicul crede că Mihai Bendeac este cel mai amuzant dintre jurați, voi da din casă și voi spune că sufletul petrecerii este Cheloo.

În ceea ce o privește pe Delia, este mereu o plăcere să lucrez cu ea pentru că o ador!”, a dezvăluit cea de-a patra jurată a celei mai noi ediții iUmor.

Iulia-AlbuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Iulia Albu se alătură juraților iUmor

Iulia Albu, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1.

Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te