Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Programul de difuzare

America Express 2023. Programul de difuzare
16

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii „Asia Express”! Antena 1 a anunțat când începe show-ul „America Express”, așa cum se numește acum „Asia Express”. Nouă echipe au pornit pe Drumul Aurului și au trecut prin provocări nebănuite. Iată când are premiera show-ul „America Express”, la Antena 1.

America Express 2023 – Cele mai noi informații

Update 2 februarie 2023: Primele două echipe care au intrat la cursa pentru ulrima șansă au fost cele formate din Bruja și Pufeh și Joaquin Bonilla și Ovidiu Buta. Apoi, a urmat votul pentru a se afla care este cea de-a treia echipă care intră în cursă. După un calcul eronat, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit cele mai multe voturi din partea colegilor ei. Așadar, ele au intrat în cursa pentru ultima șansă.

Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost Andreea Bălan, Andreaa Antonescu și Joaquin Bonilla, Ovidiu Buta. După ceva timp, și-au făcut apariția și Bruja și Pufeh, nerăbdătoti să vadă ce culoare va avea vulturul. Din nefericire pentru ei, acesta a fost roșu. Așadar, Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express, aseară, 1 februarie 2023.

Update 1 februarie 2023: Ediția de aseară a început cu jocul pentru amuletă, care a fost câștigat de Bie Adam și mama ei, Mihaela Adam. Apoi, cursa de la America Express a continuat cu jocul pentru imunitatea mică.

Toate echipele au dat tot ce au putut mai bun pentru a ajunge primele la Irina Fodor, având în vedere miza importantă. Se pare că norocul nu le-a părăsit pe Bie și mama ei, căci ele au ajuns primele la Irina. Așadar, Bie Adam și mama ei au câștigat imunitatea de la America Express, aseară, 31 ianuarie 2023.

Update 31 ianuarie 2023: O nouă ediție a emisiunii „America Express” a fost difuzată aseară, 30 ianuarie 2023, iar concurenții s-au întrecut în cursa pentru imunitate. Pe locul trei s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, pe locul doi a fost echipa formată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Imunitatea a fost câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi au câștigat pentru că și-au folosit Jokerul, cel care le-a permis să sară peste o misiune.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au plecat să se bucure de clipe de relaxare și confort, după ce au câștigat imunitatea. Însă, pentru ceilalți concurenți, ziua nu s-a terminat încă. Celelalte echipe au avut noi probe de îndeplinit pentru a se califica la un nou joc de amuletă.

Prima echipă care a ajuns la Irina Fodor a fost cea formată din Bie Adam și mama ei. Pe locul doi s-au clasat Andreea Bălan și Andreea Antonescu, iar locul trei a fost ocupat de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Update 30 ianuarie 2023: Un nou joc pentru amuletă a avut loc la „America Express”, aseară, 29 ianuarie 2023. Primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost cele formate din Nelu Cortea și Cătălin Bordea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și Andreea Bălan. Totuși, având în vedere că Andreea Antonescu a lipsit, Irina Fodor a anunțat-o pe artistă că nu poate participa la jocul pentru amuletă de una singură. Așadar, în jocul ei au intrat Dinu și Jean Gavril.

La final, echipa câștigătoare a fost cea formată din Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Jokerul primit de cei doi concurenți spune cam așa: „Poți să sari peste o misiune din timpul cursei”.

Update 26 ianuarie 2023: Larisa Iordache și Diana Bulimar au fost eliminate de la America Express 2023, aseară, 25 ianuarie, după ce au ajuns ultimele în cursa pentru ultima șansă.

Mă uit la tatuajul Larisei și văd ceea ce ne-au demonstrat în fiecare secundă până acum: că sunt neînfricare, înțelepte. Putem fi mândre de ele, așa cum este o țară întreaga”, a spus Irina Fodor, înainte de a deschide cutia cu totemul care, de data aceasta, a avut culoarea roșie.

Nu-mi venea să cred că pentru o zi proastă și pentru niște oameni care ne-au ales să fim în această cursă, eu deja voi pleca”, a mărturisit Diana Bulimar.

„Ne bucurăm că v-am cunoscut. Ne pare rău că plecăm atât de repede pentru că ne-ar fi plăcut să mai concurăm cu voi. Aici am trăit un amalgam de sentimente, excat ca în competiții și cred că ne-a ajutat un pic să ne mai împrospătăm sufletul cu această experineță”, a adăugat și Larisa Iordache.

Update 24 ianuarie 2023: După jocul pentru amuletă, a urmat încă o cursă, pentru imunitate, de data aceasta. Echipele au ajuns, pentru prima dată, în Mexico City, un oraș cosmopolit care i-a fascinat și le-a pus probleme de-o potrivă. Vedete s-au luptat cu toate puterile pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Au avut mai multe probe de traversat, dar cea mai complicată a fost poate să cunoască tainele unui joc mexican cu electroșocuri. În final, doar una dintre echipe a obținut mult râvnita imunitate și acea echipă este formată din Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

America Express, programul de difuzare pe Antena 1

America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, începe din 15 ianuarie, la Antena 1. La fel ca până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

După 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și-n lat, sezonul 5 schimbă continentul și se mută în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu. Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale.

america-express_nelu-cortea-si-catalin-bordea_2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Cine sunt concurenții America Express 2023

La fel ca până acum, Oase și Marius Damian vor povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung, despre obiceiurile și ineditul lor și le vor arăta Mexicul, Guatemala și Columbia dintr-o cu totul altă perspectivă. Ce se întâmplă în spatele unei producții de o asemenea amploare telespectatorii vor vedea în continuare, la finalul fiecărui episod de miercuri seara, în Jurnal de America Express, pe Antena 1.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Antena 1 Live America Express

Marea premieră America Express – Drumul Aurului a avut loc duminică, 15 ianuarie 2023, ora 20.00, la Antena 1. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la ora 20.30. Fanii care doresc să vadă America Express Live pe internet o pot face prin intermediul Antenaplay.

Sursa Foto: Antena 1

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 07:00 Ştirile PRO TV
  La fiecare final de săptămână, Cosmin Stan va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea şi împreună le vor aduce telespectatorilor cele mai importante ştiri...
 • 10:00 Alvin şi veveriţele AP
 • 12:00 Batem palma?
  Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! Cei mai curajoși concurenți vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple pentru a câștiga o importantă sumă de bani......
 • 13:00 Unchiul Drew AP
 • 15:15 Românii au talent AP
  Fiecare vineri seară va scoate la iveală momente nemaiîntâlnite, care vor ține telespectatorii cu sufletul la gură. Dinamismul show-ului va fi întreținut de gazdele...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 20:00 Venom 12
 • 21:45 Renegaţii 12
  O echipă de puşcaşi marini pornesc într-o misiune în Europa. Ei descoperă o comoară pe fundul unui lac din Bosnia, care valorează milioane de dolari. Soldaţii nu...
 • 23:45 Cod roşu la Londra 12
  Lideri ai statelor din toată lumea participă la funeraliile primului ministru britanic la Londra. Cel mai păzit eveniment din lume se transformă într-un complot...
 • 01:30 2 pistoale 15
  Bobby (Denzel Washington) şi Stigman (Mark Walhlberg) sunt doi agenţi din serviciile secrete, însă niciunul nu ştie că celălalt este agent federal sub acoperire....
 • 03:15 Apropo TV
  "Apropo" este unul dintre cele mai folosite cuvinte din vocabularul românilor. Fie ca sunt în maşină, la serviciu, acasă, pe stradă sau pur şi simplu aleg un iaurt...
 • 04:15 Alvin şi veveriţele AP
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 09:00 Lia - soţia soţului meu
  "Lia" este un nou serial de ficţiune marca Antena 1, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după drama turcească "Asla...
 • 12:00 MediCOOL
  Cel mai nou proiect Antena 1, MediCOOL, îşi propune să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate. În fiecare săptămână, gazda...
 • 13:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 13:30 Înainte să te cunosc AP
  Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmăreşte povestea lui Lou, o tânără dintr-un orăşel cam lipsită de perspective, şi a lui Will, un bărbat de succes...
 • 15:30 America Express - Drumul aurului AP
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:00 Focus 12
  Nicky, un maestru al înşelăciunilor, se îndrăgosteşte de o novice, Jess. În timp ce o învaţă trucurile meseriei, ea se apropie un pic prea mult, iar el se rupe de...
 • 22:00 Cincizeci de umbre ale lui Black 15
  Milionarul obsedat de control Christian Black îi face cunoştinţă studentei timide Hannah Steele cu lumea "romantismului", după ce aceasta îi ia un interviu pentru...
 • 00:00 America Express - Drumul aurului AP
 • 03:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 04:00 Înainte să te cunosc AP
  Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmăreşte povestea lui Lou, o tânără dintr-un orăşel cam lipsită de perspective, şi a lui Will, un bărbat de succes...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Buletin de Bucureşti 12
  După absolvirea Facultăţii de Agronomie, Silvia (Catrinel Dumitrescu) caută să obţină buletin de Bucureşti, care i-ar permite să rămână în capitală. Ea se căsătoreşte...
 • 09:30 Sport, dietă şi o vedetă AP
  Emisiunea "Sport, dieta şi o vedetă" are la bază un program ce se doreşte a fi un stimulent real pentru telespectatori, pentru a face mişcare sub orice formă ar...
 • 10:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Telespectatorii...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 ROventura AP
  ROventura prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România, prin ochii a doi prieteni călători, prezentatorii emisiunii: George...
 • 16:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 18:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 19:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 20:00 Infidelul AP
  Istoria personală a frumoasei Asya Arslan este una cu totul emoționantă. Încă de la o vârstă fragedă, Asya a rămas orfană, iar dorința ei cea mai mare a devenit...
 • 22:30 Represalii 12
 • 00:30 Colierul de turcoaze AP
  În scopul declanşării unui conflict diplomatic împuternicitul băncilor vieneze e răpit, împreună cu fiica sa, în timp ce se îndrepta spre Bucureşti. Consulul austriac...
 • 02:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 05:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV