Homepage  / Vedete româneşti

Andra și Cătălin Măruță, anunțul făcut după 15 ani de căsnicie

Andra și Cătălin Măruță, anunțul făcut după 15 ani de căsnicie
7

de Redactia Tvmania

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete. Astăzi, prezentatorul de la Pro TV și jurata de la Românii au talent au făcut un anunț la comun cu ocazia aniversării căsătoriei lor.

„Știi că ți-ai găsit jumătatea dacă după 15 ani încă râdeți împreună din orice motiv”, a scris Andra și Cătălin Măruță în dreptul imaginilor.

Andra nu-i mai cumpără cadouri lui Cătălin Măruță

Recent, Andra a fost invitată în podcastul „Da Bravo!”, găzduit de Mihai Bobonete, unde a dezvăluit că ea nu îi mai cumpără cadouri soțului ei, Cătălin Măruță. Artista a mărturisit că acesta „nu știe să primească”, așa că nu-i mai cumpără deloc haine sau alte lucruri materiale.

„Nu-i mai cumpăr cadouri deloc. Nu știe să primească. Știu că e vina lui. Dar i-am spus. Nu-i mai cumpăr cadouri haine și chestii… I-am cumpărat la un moment dat niște ochelari care erau cu bluetooth. M-am dat peste cap pentru că încă nu apăruseră. Erau doar câteva perechi. Am sunat la niște prieteni să mă ajute să fac rost. Era 27 ianuarie, ziua lui. Nu i-a purtat niciodată. I-am zis: „Mă, măcar o dată, de dragul meu.” Îi am, dar îi port eu”, a declarat Andra.

andra-si-catalin-maruta-351166372_1007393910263540_7811185320064630208_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te