Homepage  / Vedete româneşti

Andreea Antonescu, însărcinată la America Express 2023. Când a aflat, de fapt, că va deveni din nou mamă. „N-am putut să trăiesc cu conștiința împăcată”

Andreea Antonescu, însărcinată la America Express 2023. Când a aflat, de fapt, că va deveni din nou mamă. „N-am putut să trăiesc cu conștiința împăcată”
9

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu a născut anul trecut, pe 19 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Artista a uimit pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară pentru că vestea a venit fix după ce ea s-a întors de la filmările pentru America Express 2023. Mulți s-au întrebat dacă ea știa că este însărcinată atunci când a ales să participe în show-ul de la Antena 1. Acum, Andreea Antonescu a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit când a aflat că va deveni mamă pentru a doua oară și care erau cele mai mari temeri ale ei.

Andreea Antonescu a plecat însărcinată la America Express 2023

Recent, Andreea Antonescu a fost invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre momentul în care a descoperit că este însărcinată pentru a doua oară. Artista a mărturisit că a aflat că va deveni din nou mamă după ce s-a întors de la America Express 2023. Aceasta a precizat că, atunci când era la America Express 2023, nimic nu i-a dat de bănuit că ar fi însărcinată. Singurul semn de întrebare pe care și-l punea era legat de kilogramele acumulate, dar a pus acest lucru pe seama lucrurilor pe care le mâncau acolo.

După ce a aflat că e însărcinată, Andreea Antonescu și-a făcut mari griji pentru micuța ei, sperând ca toate chestiile pe care a fost nevoită să le mănânce în timpul probelor de la America Express 2023 să n-o fi afectat-o în vreun fel pe fetiță.

Am aflat că sunt însărcinată după ce m-am întors din America Express. Acolo n-am avut niciun fel de semn. Singura chestie care mi s-a părut ciudată, dar în egală măsură i s-a părut și Andreei, a fost că noi ne-am îngrășat. Doar că eram conștiente că de la un stil de viață sănătos pe care noi îl aveam cât de cât în România, la a ajunge să mănânci numai checuri, cozonac și pâine pentru că trebuia să mănânci când apucai. (…) Eu mi-am dorit foarte mult să mai am un copil și amândoi ne-am dorit fetița și ne-am bucurat enorm și bineînțeles că de-abia atunci a început chinul pentru că eu știam ce am făcut în America Express, eu știam ce am mâncat America Express. (…)

Până în momentul în care am ținut copilul în brațe, eu n-am putut să trăiesc cu conștiința împăcată. Am avut niște emoții crunte. Îmi doream să fie totul bine și mulțumesc lui Dumnezeu, am o fetiță perfectă. Am două fetițe perfecte”, a mărturisit Andreea Antonescu.

de-ce-nu-si-a-dat-seama-andreea-antonescu-ca-e-insarcinata-la-america-express-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

De ce nu și-a dat seama Andreea Antonescu că e însărcinată, la America Express 2023

Andreea Antonescu a mai spus că fetița a fost un copil dorit, însă nu s-a așteptat să rămână atât de ușor însărcinată, având în vedere că are 40 de ani. Acesta a fost și motivul pentru care n-a luat în calcul varianta unei sarcini atunci când a observat că s-a îngrășat pe Drumul aurului.

Ca femeie de 40 de ani, să rămâi însărcinată așa, să pui la 40 de ani 9 kilograme jumătate pe tine în sarcină, când la 29 de ani ai pus 21 de kilograne, să n-ai un fir de celulită, să treci prin toată experiența America Express și să rămâi însărcinată natural, e mare lucru. E clar că e de undeva de sus. E clar că așa a trebuit să fie”, a mai spus Andreea Antonescu.

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. Este un copil dorit. N-a fost o întâmplare. N-a fost o greșeală. A fost o chestie pe care ne-am dorit-o enorm, cel puțin, în momentul ăla, amândoi”, a mai precizat artista.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te