Homepage  / Știri

Ashlee Simpson se iubește cu un actor din „Imperiul din Atlantic City” (HBO)

Ashlee Simpson se iubește cu un actor din "Imperiul din Atlantic City" (HBO)

de Redactia Tvmania

Ashlee Simpson a fost surprinsă sărutându-l cu foc pe actorul Vincent Piazza, starul din Boardwalk Empire. Nu a fost vorba de descoperirea unor paparazzi, ci de un gest deloc ascuns, care putea fi surprins de orice new-yorkez aflat în zonă, scrie femalefirst.co.uk.

Nu este prima dată când Ashlee, mamă a unui copil de doar doi ani, petrece timpul cu alt bărbat de la divorțul de soțul său, starul din „Fall Out Boy”. Ea a mai fost văzută în compania lui Craig Owens, un prieten al fostului său soț.

Cântăreața și actrița în vârstă de 26 de ani s-a despărțit, în februarie, de soțul ei, Pete Wentz, după doi ani de căsătorie.

Presa a speculat chiar o împăcare între ea și Pete Wents, după ce au fost văzuți împreună în oraș ținându-se de mână, la doar o lună de la despărțirea oficială.

O sursă a spus atunci că „Ashlee și Pete s-au ținut de mână, iar Pete părea foarte fericit. În timp ce așteptau să le fie aduse băuturile, Pete a ținut o mână pe spatele ei și amândoi arătau ca și cum ar fi format din nou un cuplu”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton