Homepage  / Netflix

Ce filme și seriale apar pe Netflix în septembrie 2021

Ce filme și seriale apar pe Netflix în septembrie 2021

de Alina Stoicescu,

Luna septembrie vine cu surprize pe Netflix pentru toți pasionații de filme și seriale. Mult așteptatul ”La casa de papel”, ”Lucifer” sau ”Sex education” sunt doar trei dintre serialele care vin cu sezoane noi, care cu siguranță vor fi urmărite episod după episod, fără pauză, de fani.

Titlurile lunii septembrie 2021 pe Netflix

La Casa de Papel Part 5: Volume 1 – din 3 septembrie

Banda este închisă în Banca Națională a Spaniei de peste 100 de ore. Membrii grupului au reușit să o salveze pe Lisabona, dar, după pierderea unuia dintre coechipieri, îi așteaptă unul dintre momentele lor cele mai întunecate. Profesorul a fost capturat de Sierra și, pentru prima dată, nu are un plan de evadare.

Tocmai când pare că nimic altceva nu mai are cum să meargă prost, în fața lor apare un dușman mai puternic decât toți ceilalți întâlniți până atunci, și anume armata. Se apropie sfârșitul celui mai mare jaf din istorie, care este pe cale să se transforme într-un adevărat război.

În această ultimă parte apar și personaje noi.

Volumul doi al celei de-a cincea părți ”La Casa de Papel” va fi difuzată în decembrie.

Sex Education: Season 3 – din 17 septembrie

În acest nou an școlar, Otis are parte de experiențe sexuale ocazionale, Eric și Adam au, oficial, o relație, iar Jean așteaptă un copil. Hope, noua directoare a școlii, încearcă să readucă spiritul excelenței la Moordale, Aimee descoperă feminismul, Jackson se îndrăgostește și încă mai plutește în aer amenințarea unui mesaj vocal rătăcit. Pregătește-te pentru angajamente, fenomene bizare, prăjituri care amintesc de organele sexuale și pentru mult mai multe momente cu doamna Groff.

The Chestnut Man – SERIAL NETFLIX – din 29 septembrie

Acțiunea din Omul de castane este plasată într-o suburbie liniștită din Copenhaga, în care, într-o dimineață de octombrie cu vânt puternic, poliția face o descoperire îngrozitoare. Cadavrul fără o mână al unei tinere ucise cu bestialitate este găsit pe un teren de joacă, alături de o păpușă făcută din castane. Naia Thulin (Danica Curcic), o detectivă tânără și ambițioasă, preia cazul împreună cu noul ei partener, Mark Hess (Mikkel Boe Følsgaard). Curând, cei doi descoperă asupra păpușii din castane o dovadă misterioasă, care face legătura cu o fată dispărută cu un an înainte, despre care se credea că ar fi fost decedată și care este fiica omului politic Rosa Hartung (Iben Dorner).

Ce titluri originale Netflix poți viziona în septembrie

1 SEPTEMBRIE 2021

How to Be a Cowboy – SERIAL NETFLIX

Dale Brisby se folosește de rețelele de socializare și de talentul la rodeo pentru a menține vii tradițiile cowboy-lor. Acum, arată lumii ce înseamnă un cowboy adevărat.

Turning Point: 9/11 and the War on Terror – DOCUMENTAR NETFLIX

Serialul oferă o relatare dură a atacurilor teroriste din 11 septembrie, de la începuturile al-Qaida, din anii ‘80, la reacția Americii pe plan intern și internațional.

2 SEPTEMBRIE 2021

Afterlife of the Party – FILM NETFLIX

Cassie trăiește pentru petreceri, dar ajunge să moară într-un accident bizar. Acum, tânăra mondenă trebuie să-și îndrepte greșelile dacă vrea să capete aripi.

Q-Force – SERIAL NETFLIX

Un superspion gay și echipa lui din comunitatea LGBTQ vor să își demonstreze valoarea în fața agenției care i-a subestimat. Azi în West Hollywood, mâine în toată lumea!

3 SEPTEMBRIE 2021

Dive Club – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

În Cape Mercy, un grup de scufundători adolescenți investighează o serie de semne și secrete după ce unul dintre ei dispare în mod misterios.

Sharkdog – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Jumătate rechin, jumătate câine, dar cu inimă mare și burta plină cu crochete de pește! Rechinel și prietenul său uman, Max, pleacă în aventuri haioase și încâlcite.

Worth – FILM NETFLIX

În urma tragediei din 11 septembrie, un avocat trece printr-o încercare emoțională în timp ce este nevoit să pună un preț pe viețile pierdute. Bazat pe evenimente reale.

6 SEPTEMBRIE 2021

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (episoadele 1-2) – DOCUMENTAR NETFLIX

Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

7 SEPTEMBRIE 2021

Kid Cosmic: Season 2 – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Jo află ce înseamnă să fii un lider adevărat, iar Eroii Locali se lansează într-o aventură spațială pentru a găsi Pietrele Puterii rămase și a salva galaxia.

Octonauts: Above & Beyond – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Octonauții își extind explorarea dincolo de mare, pe uscat! Cu vehicule și prieteni noi, vor proteja toate habitatele și animalele aflate în pericol.

On the Verge

On the Verge – SERIAL NETFLIX

O bucătăreasă, o mamă singură, o moștenitoare bogată și o femeie care își caută un job trăiesc împreună criza vârstei mijlocii în Los Angeles-ul de dinaintea pandemiei.

Untold: Breaking Point – DOCUMENTAR NETFLIX

Sub presiunea victoriilor din tenisul american, Mardy Fish s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală care i-au schimbat viața atât pe teren, cât și în afara lui.

8 SEPTEMBRIE 2021

Into the Night: Season 2 – SERIAL NETFLIX

După ce își găsesc refugiul în subteran, pasagerii se confruntă cu o mulțime de noi probleme și cu intensificarea tensiunilor dintre ei și soldați.

JJ+E – FILM NETFLIX

Elisabeth și John-John locuiesc în același oraș, dar trăiesc în lumi diferite. Oare are o primă iubire pasională forța de a sparge barierele sociale și culturale?

The Circle: Season 3 – SERIAL NETFLIX (EPISOADE SĂPTĂMÂNALE)

Cu flirturi, minciuni și alianțe autentice, o nouă serie de concurenți intră în Cerc, adaptându-se la răsturnările de situație pentru a obține marele premiu al sezonului.

9 SEPTEMBRIE 2021

Blood Brothers: Malcolm X & Muhammad Ali – DOCUMENTAR NETFLIX

De la o întâlnire întâmplătoare la o despărțire tragică, legătura extraordinară dintre Malcolm X și Muhammad Ali cedează sub povara neîncrederii și idealurilor diferite.

The Women and the Murderer – DOCUMENTAR NETFLIX

Documentarul prezintă eforturile neobosite depuse de o șefă de poliție și mama unei victime pentru a găsi și a pune sub acuzare un ucigaș în serie în Parisul anilor ’90.

10 SEPTEMBRIE 2021

Kate – FILM NETFLIX

Otrăvită în timpul ultimei ei misiuni, o asasină feroce activă în Tokyo are la dispoziție mai puțin de 24 de ore pentru a afla cine a dat ordinul și a se răzbuna.

Lucifer – sezon nou, pe Netflix, in septembrie

Lucifer: Sezonul final – SERIAL NETFLIX

Lucifer a obținut promovarea, dar oare chiar își dorește postul? Chloe se pregătește să renunțe la cariera de detectiv, Amenadiel intră în LAPD și multe altele.

Metal Shop Masters – SERIAL NETFLIX

În acest serial-concurs, artiști care lucrează în metal topesc, taie și sudează creații uluitoare din oțel călit, însă numai unul va câștiga premiul de 50.000 de dolari.

Prey – FILM NETFLIX

O excursie în sălbăticie devine mortală, atunci când cinci excursioniști arțăgoși sunt urmăriți, în mod inexplicabil, de un vânător nevăzut și neobosit.

13 SEPTEMBRIE 2021

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (episoadele 3-4) – DOCUMENTAR NETFLIX

Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

14 SEPTEMBRIE 2021

Jack Whitehall: Travels with My Father: Season 5 – SERIAL NETFLIX

Încercând să-și consolideze relația, jovialul comic Jack Whitehall și Michael, scorțosul său tată, pornesc în călătorii ciudate și amuzante pe tărâmuri străine.

The World’s Most Amazing Vacation Rentals: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Megan Batoon, Jo Franco și Luis D. Ortiz descoperă noi locații de vacanță superbe pentru orice buget și dau sfaturi pentru sejurul perfect.

You vs. Wild: Out Cold – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Amnezic în urma prăbușirii avionului, Bear trebuie să ia decizii pentru a-l salva pe pilotul dispărut și pentru a supraviețui acestei aventuri interactive cu miză mare.

15 SEPTEMBRIE 2021

Nalied it - sezon nou, in septembrie, pe Netflix
Nailed it – sezon nou, in septembrie, pe Netflix

Nailed It!: Season 6 – SERIAL NETFLIX

Cofetari amatori cu realizări mediocre încearcă să recreeze capodopere culinare pentru un premiu în bani. Jumătate concurs, jumătate harababură la cuptor.

Nightbooks – FILM NETFLIX

Alex trebuie să spună câte o poveste de groază în fiecare noapte sau să rămână captiv pentru totdeauna, alături de noua lui prietenă, în apartamentul unei vrăjitoare.

Schumacher – DOCUMENTAR NETFLIX

Documentarul oferă o relatare intimă despre viața lui Michael Schumacher, pe care curajul și spiritul rebel l-au transformat într-o legendă a Formulei 1.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 1-3) – SERIAL NETFLIX

Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

16 SEPTEMBRIE 2021

Final Space: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Gary și echipa lui luptă pentru supraviețuire în haosul dezlănțuit din Spațiul Final și fug de maleficul Invictus, care vrea să absoarbă puterile lui Pandișpan.

He-Man and the Masters of the Universe – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Forțosul adolescent Adam și trupa lui de inadaptați temerari descoperă legendara Putere a lui Grayskull și își acceptă destinul de a apăra Eternia de maleficul Skeletor.

My Heroes Were Cowboys – DOCUMENTAR NETFLIX

După o copilărie dureroasă din care l-au salvat filmele western, Robin Wiltshire își trăiește acum visul, antrenând caii pe care îi adoră pentru marele ecran.

17 SEPTEMBRIE 2021

Ankahi Kahaniya – FILM NETFLIX

Viața urbană freamătă în jurul lor, iar câteva suflete singure descoperă conexiuni surprinzătoare în aceste trei povești despre dragoste, regrete și dor.

Chicago Party Aunt – SERIAL NETFLIX

Pricepută în a evita maturizarea, sufletul petrecerilor din Chicago, devoratoare de sandvișuri și fană înfocată Bears, Diane are o slăbiciune pentru nepotul ei tocilar.

Squid Game – SERIAL NETFLIX

Sute de jucători rămași fără bani acceptă o invitație stranie de a participa la niște jocuri pentru copii. Îi așteaptă un premiu tentant, cu mize mortale!

The Stronghold – FILM NETFLIX

Sătui de munca banală de zi cu zi, trei polițiști marsiliezi au șansa să spargă o puternică rețea de narcotraficanți, însă o informatoare-cheie face o cerere incomodă.

21 SEPTEMBRIE 2021

SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE
SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Go! Go! Cory Carson: Chrissy Takes the Wheel – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

De la jocuri și săniuș la leacuri pentru sughiț, Chrissy, soră mai mică a lui Matei Mașinescu, pornește în trombă prin oraș, în căutare de distracție și aventuri!

Love on the Spectrum: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Pentru oricine poate fi greu să găsească dragostea. Însă pentru tinerii cu autism, lumea imprevizibilă a întâlnirilor se dovedește a fi și mai complicată.

22 SEPTEMBRIE 2021

Confessions of an Invisible Girl – FILM NETFLIX

Ajunsă la școala cea nouă, Tetê, o fată isteață, dar stângace, e gata să facă orice pentru a intra în cercul copiilor populari. Dar, curând, dă peste obstacole.

Dear White People: Volume 4 – SERIAL NETFLIX

Reuniți în vremuri de pandemie, Sam și Lionel cei din viitor fac o retrospectivă a ultimului lor an legendar petrecut la Winchester. Rezultatul e un musical din anii ’90.

Intrusion – FILM NETFLIX

După ce o spargere în casa de vis a unui cuplu se soldează cu victime, soția traumatizată caută răspunsuri, dar află că adevăratul pericol abia începe.

Jaguar – SERIAL NETFLIX

În Spania anilor ’60, o supraviețuitoare a Holocaustului se alătură unui grup de justițiari care vor să-și facă dreptate împotriva naziștilor refugiați aici după război.

Monsters Inside: The 24 Faces of Billy Milligan – DOCUMENTAR NETFLIX

La sfârșitul anilor ’70, un violator în serie invocă tulburarea de personalitate multiplă pentru a se dezvinovăți, iar odiseea juridică ulterioară a captivat America.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 4-6) – SERIAL NETFLIX

Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

23 SEPTEMBRIE 2021

Hospital Playlist: Season 2 – SERIAL NETFLIX

În spital, acolo unde fiecare pacient și fiecare poveste contează, cinci medici care sunt prieteni se confruntă cu provocările vieții profesionale și personale.

Je Suis Karl – FILM NETFLIX

După ce își pierde aproape toți membrii familiei într-un atac terorist cu bombă, o tânără este atrasă, fără să știe, chiar în gruparea criminală care i-a ucis.

Pose: Season 3 – SERIAL NETFLIX

Bucuria, tristețea și speranța transcend sala de bal. Viața Blancăi se împarte între rolurile de mamă, parteneră și asistentă, iar Pray Tell are probleme de sănătate.

24 SEPTEMBRIE 2021

Blood & Water: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Serialul pentru tineri adulți a cărui acțiune se petrece în Cape Town revine cu noi răsturnări de situație captivante.

Ganglands (Braqueurs) – SERIAL NETFLIX

Când nepoata lui deranjează un baron al drogurilor, Mehdi, hoț de profesie, și banda lui de jefuitori sunt atrași într-o luptă violentă și mortală pentru supremație.

Jailbirds New Orleans – SERIAL NETFLIX

O incursiune în viața din spatele gratiilor a unui grup de femei care își ispășesc pedepsele într-un penitenciar din New Orleans.

Midnight Mass - serial Netflix, disponibil din septembrie
Midnight Mass – serial Netflix, disponibil din septembrie

Midnight Mass – SERIAL NETFLIX

După sosirea unui preot enigmatic, într-o comunitate au loc evenimente miraculoase și apar semne înfricoșătoare. De la creatorul serialului „Casa bântuită”.

My Little Pony: A New Generation – FILM NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Equestria este dezbinată. Dar o eroină plină de optimism crede cu tărie că poneii tereștri, unicornii și pegașii trebuie să fie prieteni și jură că o va demonstra.

The Starling – FILM NETFLIX

În urma unei pierderi, o femeie se luptă cu o pasăre bătăioasă care pune stăpânire pe grădina ei și cu un soț care încearcă să găsească o cale pentru a merge mai departe.

Vendetta: Truth, Lies and The Mafia – DOCUMENTAR NETFLIX

Acest serial documentar explorează povestea adevărată a doi dintre luptătorii sicilieni antimafie, care ajung în instanță fiind acuzați de infracțiuni deosebit de grave.

28 SEPTEMBRIE 2021

Ada Twist, Scientist – SERIE NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Micuța savantă Ada și cei doi prieteni ai săi caută răspunsuri la întrebări importante și lucrează în echipă pentru a descoperi adevărul despre absolut orice!

Attack of the Hollywood Clichés! – NETFLIX COMEDY SPECIAL

29 SEPTEMBRIE 2021

Friendzone – FILM NETFLIX

Sătul de prietenii platonice, Thibault crede că soarta îi surâde când între el și Rose apare o scânteie. Oare va reuși să se transforme din cel mai bun prieten în iubit?

MeatEater: Season 10 Part 1 – SERIAL NETFLIX

În încercarea de a găsi vânat delicios în locații exotice, Steven ajunge în Munții Stâncoși și Ozark, în mlaștinile din Carolina de Nord și pajiștile din Hawaii.

No One Gets Out Alive – FILM NETFLIX

O poveste horror cu case bântuite, o incursiune tulburătoare în viața imigranților și o lume în care folclorul străvechi poate deveni înfricoșător de real.

Sounds Like Love – FILM NETFLIX

Bazat pe seria de bestselleruri „Canciones y recuerdos” scrise de Elísabet Benavent. Regia este semnată de Juana Macías. Cu María Valverde și Álex González.

Too Hot To Handle Latino (episoadele 7-8) – SERIAL NETFLIX

Celibatari din întreaga Americă Latină primesc provocarea de a renunța la sex, în acest reality-show în care abstinența aduce un premiu atrăgător de 100.000 de dolari.

30 SEPTEMBRIE 2021

Love 101: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Serialul a cărui acțiune se petrece în Istanbul și în care adolescenți din anii ‘90 se luptă cu stângăciile și deziluziile specifice vârstei revine cu al doilea sezon.

Luna Park – SERIAL NETFLIX

În Roma anilor ’60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.

În curând pe Netflix România

Baki Hanma – SERIE ANIME NETFLIX

În Roma anilor ’60, întâlnirea dintre o fată crescută în lumea parcurilor de distracții și una dintr-o familie bogată duce la intrigă, secrete și iubiri neașteptate.

Bangkok Breaking – SERIAL NETFLIX

Proaspăt sosit în Bangkok, Wanchai se angajează la serviciile de asistență rutieră și, cu ajutorul unui jurnalist, dezvăluie o conspirație care a cuprins întregul oraș.

Countdown: Inspiration4 Mission to Space (final) – DOCUMENTAR NETFLIX

Un miniserial despre prima misiune în spațiu dedicată în totalitate din civililor.

Crime Stories: India Detectives – DOCUMENTAR NETFLIX

Camerele îi urmăresc pe polițiștii din Bangalore aflați în exercițiul funcțiunii și prezintă complexele mecanisme din spatele a patru investigații majore.

Kota Factory: Season 2 – SERIAL NETFLIX

Continuându-și eforturile pentru a-și câștiga mult doritul loc la IIT, Vaibhav și prietenii săi încearcă să nu lase copleșiți de presiune și de temerile adolescentine.

Nou pe Netlfix în septembrie – titluri licențiate

1 SEPTEMBRIE 2021

 • Cemetery Junction
 • Cloudy with a Chance of Meatballs
 • Dumb and Dumber
 • Frida
 • Friday
 • How to Lose a Guy in 10 Days
 • Sausage Party
 • The Boy in the Striped Pajamas
 • The Hustle
 • Tomorrow Man
 • XXX: State of the Union

2 SEPTEMBRIE 2021

 • Double Jeopardy
 • Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
 • Spider-Man: Far from Home

7 SEPTEMBRIE 2021

 • The Last Black Man in San Francisco

10 SEPTEMBRIE 2021

 • Playing with Fire

15 SEPTEMBRIE 2021

 • Good Boys
 • The Fall: Season 1
 • The Fall: Season 2
 • The Fall: Season 3
 • The Way Back

17 SEPTEMBRIE 2021

Hobbitul - pe Netflix in septembrie
Hobbitul – pe Netflix in septembrie
 • City Of The Sun
 • Justin Bieber: This is my World
 • Keeping Up with the Kardashians: Season 6
 • The Hobbit: An Unexpected Journey

18 SEPTEMBRIE 2021

 • Tatăl mută munții

20 SEPTEMBRIE 2021

 • Eagle Eye
 • The Lobster

24 SEPTEMBRIE 2021

 • Waiting For Barcelona
VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 22:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Justiţie urbană 15
 • 02:00 Imperiul Leilor
  "Imperiul leilor" este o emisiune adresată celor ce vor să se lanseze în lumea afacerilor. Tinerii antreprenori care doresc să vadă cum ideea lor de afaceri prinde...
 • 04:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 16:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Asia Express AP
 • 23:50 Jurnal de Asia: Drumul Împăraţilor
  Asia Express a pornit în sezonul 4 pe Drumul Împăraților. Curioși prin ce peripeții trec echipele? Hai să vezi ce se întâmplă pe Drumul Împăraților, în episoadele...
 • 00:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 00:30 Solo: O poveste Star Wars AP
  Îmbarcaţi-vă pe Şoimul Mileniului şi călătoriţi într-o galaxie foarte îndepărtată. Tânărul Han Solo se întâlneşte cu viitorul său copilot Chewbacca şi îl întâlneşte...
 • 03:30 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Povestea noastră AP
  Mulţi dintre telespectatori se vor regăsi în situaţiile comune sau mai puţin obişnuite cu care se confruntă protagoniştii şi vor avea bucuria să o reîntalnească...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Doctorul minune AP
  "Doctorul minune" este povestea emoţionantă a tânărului diagnosticat cu autism, care reuşeşte să facă adevărate minuni şi să salveze vieţi. Dr. Ali Vefa, un tânăr...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV