Homepage  / Netflix

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în aprilie 2023

Ce filme și seriale noi apar pe Netflix în aprilie 2023

de Roxana Mirea,

În luna aprilie te poți bucura de numeroase noutăți în materie de filme și seriale originale bogate în acțiune, cu povești intense ce te poartă în călătorii pline de conflicte cu mize mari. Cu alte cuvinte, cele mai așteptate titluri ale lunii aprilie sunt: BEEF, un serial de comedie neagră extrem de emoționant, despre consecințele unui incident în trafic dintre doi necunoscuți; Seven Kings Must Die, o continuare sub formă de lungmetraj a serialului The Last Kingdom; și Sweet Tooth: Sezonul 2, unde capturat și închis de Ultimii Oameni, Gus, jumătate băiat, jumătate cerb, e hotărât să-și ajute noii prieteni hibrizi să scape înainte de a fi prea târziu.

Iată lista completă de filme și seriale care apar pe Netflix în aprilie 2023.

Titlurile lunii aprilie 2023 la Netflix

BEEF – SERIAL NETFLIX

Serialul BEEF spune povestea consecințelor unui incident în trafic dintre doi necunoscuți. Danny Cho (Steven Yeun), un tip morocănos fără noroc în afaceri, se răfuiește cu Amy Lau (Ali Wong), o antreprenoare de succes cu o viață pitorească. Mizele tot mai mari ale conflictului le dau peste cap viețile și relațiile în acest serial de comedie neagră extrem de emoționant.

| Creat de: Lee Sung Jin

| Produs de: Matthew Medlin

| Producători executivi: Lee Sung Jin, Steven Yeun, Ali Wong, Jake Schreier

| Cu: Steven Yeun (Danny) & Ali Wong (Amy), Joseph Lee (George), Young Mazino (Paul), David Choe (Isaac), Patti Yasutake (Fumi)

| Distribuție recurentă: Maria Bello (Jordan Forster), Ashley Park (Naomi), Justin H. Min (Edwin), Mia Serafino (Mia), Remy Holt (June), Andrew Santino (Michael), Rek Lee (Bobby)

Din 6 aprilie 2023

Seven Kings Must Die – FILM NETFLIX

Vreme de un secol, războiul dintre locuitori și invadatorii danezi a făcut ravagii în acest ținut. Acum, însă, pacea s-a instaurat, țara este aproape unită și singurul care mai trebuie să jure credință tronului este lordul Uhtred de Bebbanburg, care domnește peste Northumbria. Dar, după moartea regelui Eduard, pacea este amenințată și cei doi potențiali moștenitori, Aethelstan și Aelfweard, se luptă pentru tron. Când aude că Aethelstan, altădată protejatul său, urmează să participe la luptă, Uhtred se grăbește să-l ajute să-și asigure victoria, dar tânărul prinț nu mai este așa cum îl știa și se află acum sub o influență nefastă. Când acțiunile lui Aethelstan amenință viața pe care o cunoștea, Uhtred este nevoit să decidă dacă să-i fie loial regelui sau ținutului său natal.

Între timp, apare o nouă amenințare odată cu sosirea regelui danez Anlaf, un războinic care speră să provoace haos și să se folosească de discordia creată pentru propriile sale interese. În vreme ce acțiunile lui Aethelstan creează dușmani pe teritoriul Insulelor Britanice, Anlaf îi unește pe dușmanii regelui și creează o mare alianță care amenință visul unirii Angliei. Atunci când membrii alianței îi cer ajutorul, Uhtred trebuie să aleagă între cei la care ține cel mai mult și visul de a forma o Anglie unită.

| Regizat de: Edward Bazalgette

| Bazat pe un roman de: Bernard Cornwell

| Produs de: Mat Chaplin, Nigel Marchant, Gareth Neame

| Producătoare executivă: Martha Hillier

| Cu: Alexander Dreymon, Mark Rowley, Arnas Fedaravicius, Ingrid García Jonsson, Harry Gilby, Rod Hallett, James Northcote, Laurie Davidson, Ross Anderson, Tom Christian, Ewan Horrocks, Zak Sutcliffe, Nick Wittman

Din 14 aprilie 2023

Sweet Tooth: Sezonul 2 – SERIAL NETFLIX

În timp ce un nou și ucigător val al Maladiei își face simțită prezența, Gus (Christian Convery) și alți hibrizi sunt ținuți prizonieri de generalul Abbot (Neil Sandilands) și de Ultimii Oameni. Căutând să-și consolideze puterea prin găsirea unui leac, Abbot îi folosește pe copii pentru experimentele doctorului Aditya Singh (Adeel Akhtar), și el captiv, care se grăbește să o salveze pe Rani (Aliza Vellani), soția sa, care este infectată. 

Pentru a-și proteja prietenii, Gus acceptă să-l ajute pe dr. Singh și pornește într-o călătorie întunecată, legată de propriile origini și de rolul lui Birdie (Amy Seimetz), mama sa, în evenimentele care au condus la Marea Prăbușire. În afara Rezervației, Tommy Jepperd (Nonso Anozie) și Aimee Eden (Dania Ramirez) se aliază pentru a-i elibera pe hibrizi, dar parteneriatul lor este pus la grea încercare în momentul în care ies la iveală secretele lui Jepperd. Cum revelațiile trecutului amenință șansele de izbăvire din prezent, Gus și noua lui familie se trezesc în conflict cu Abbot și cu forțele malefice care caută să scape de hibrizi o dată pentru totdeauna. Bazat pe seria de benzi desenate de la DC, semnată de Jeff Lemire, Sweet Tooth: Un băiat cu cornițe îi are ca producători executivi pe Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

| Realizat, regizat și scris de: Jim Mickle

| Bazat pe seria de benzi desenate de la DC de: Jeff Lemire

| Produs de: Evan Moore

| Producători executivi: Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell și Linda Moran

| Co-producătoare executivă: Oanh Ly

| Cu: Christian Convery (Gus), Nonso Anozie (Jepperd), Adeel Akhtar (doctorul Singh),  Will Forte (Richard), Stefania LaVie Owen (Bear), Dania Ramirez (Aimee Eden), Aliza Vellani (Rani Singh) și Neil Sandilands (generalul Abbot), vocea naratorului fiind asigurată de James Brolin

Din 27 aprilie 2023

Seriale Netflix care apar în aprilie 2023

War Sailor: Limited Series

Când începe Al Doilea Război Mondial, doi marinari de pe o navă comercială norvegiană luptă pentru a supraviețui unui conflict la care n-au cerut niciodată să participe.

Din 2 aprilie 2023

The Signing

Tineri artiști latino-americani trebuie să impresioneze legende ale industriei muzicale precum Lex Borrero, Tainy și Rauw Alejandro pentru a obține contractul vieții lor.

Din 4 aprilie 2023

Transatlantic

Doi americani și aliații lor încropesc o operațiune de salvare în Marsilia, în 1940, pentru a ajuta artiști, scriitori și alți refugiați să fugă din Europa.

Din 7 aprilie 2023

Thicker Than Water

Apărându-și fratele de autorități și implicându-și fără să vrea familia în planul nemilos al unui baron al drogurilor, o jurnalistă își vede viața cuprinsă de haos.

Din 7 aprilie 2023

Divorce Attorney Shin

Motivat de o tragedie personală, un fost pianist devenit avocat luptă pentru clienții lui aflați în divorț și caută să câștige prin orice mijloace.

Din 8 aprilie 2023

Smother-in-Law: Sezon 2

După ce iese din închisoare, Isadir se întoarce la prieteni, iubiți și familia ei tot mai mare, neratând ocazia de a le provoca necazuri lui Carlos și lui Alice.

Din 12 aprilie 2023

Florida Man

Un polițist căzut în dizgrație este nevoit să se întoarcă în statul lui natal, Florida, pentru o misiune dubioasă și periculoasă, care îl trimite în căutarea unei comori.

Din 13 aprilie 2023

Obsession

Aventura unui respectat chirurg londonez cu logodnica fiului său se transformă într-o obsesie erotică ce amenință să le schimbe viețile pentru totdeauna.

Din 13 aprilie 2023

Queenmaker

Având mustrări de conștiință, o consultantă influentă își folosește abilitățile pentru a susține o avocată în cursa pentru primărie și pentru a-și distruge fostul șef.

Din 14 aprilie 2023

The Diplomat

The Diplomat: În toiul unei crize internaționale, o diplomată de carieră trebuie să facă față noului post de ambasadoare în Marea Britanie și căsniciei turbulente cu un politician de succes.

Din 20 aprilie 2023

Tooth Pari: When Love Bites

După ce își rupe unul dintre colții de vampir, o tânără rebelă se îndrăgostește de un dentist timid pe străzile din Calcutta. Oare vor fi despărțiți de forțele mistice?

Din 20 aprilie 2023

Indian Matchmaking: Sezon 3

De la Londra la New Delhi, pețitoarea Sima Taparia continuă să ajute persoane necăsătorite să găsească dragostea, asigurându-se pe parcurs că înțeleg mai bine realitatea.

Din 21 aprilie 2023

Rough Diamonds

După ce fratele său îngroapă imperiul familiei în datorii imposibil de plătit, un bărbat revine în lumea diamantelor din Anvers pentru a rezolva lucrurile.

Din 21 aprilie 2023

Love After Music

Nimeni nu poate și nici n-ar trebui să trăiască fără dragoste. Acest serial biografic descrie viața plină de pasiune și cariera starului rock argentinian Fito Páez.

Din 26 aprilie 2023

Workin’ Moms: Sezon 7

În acest sezon final emoționant, Kate și prietenii ei caută un echilibru între victoriile pe plan profesional și împlinirile personale. Este dificil, dar râsul ajută întotdeauna.

Din 26 aprilie 2023

Firefly Lane: Sezonul 2: Partea 2

Titlu localizat: Aleea cu licurici

Când vine vorba despre prietenia lor de-o viață, niciun obstacol nu este prea mare pentru Kate și Tully. Dar există vreo greșeală care ar putea să le despartă definitiv?

Din 27 aprilie 2023

The Nurse

O asistentă proaspăt venită într-un spital începe să suspecteze că dorința de atenție a colegei ei ar putea fi legată de o serie de morți ale pacienților. Bazat pe o poveste adevărată.

Din 27 aprilie 2023

King of Collectibles: The Goldin Touch

Ken Goldin și echipa sa de cunoscători sunt protagoniștii acestui serial, care prezintă o casă de licitație specializată în obiecte de colecție rare.

Din 28 aprilie 2023

Ex-Addicts Club

Cinci străini excentrici dintr-un grup de suport încearcă să-și refacă viețile după ce s-au despărțit de foștii lor parteneri.

Va fi disponibil în curând.

Welcome to Eden: Sezon 2

Având parte de noi amenințări pe insulă și de nicio scăpare, rebelii pornesc o luptă acerbă pentru libertate. Astrid își pune în aplicare planurile pentru Noul Eden.

Va fi disponibil în curând.

Filme Netflix care apar în aprilie 2023

Weathering

După ce își pierde copilul în timpul unui travaliu care o aduce în pragul morții, o jurnalistă îndurerată se luptă cu viziuni tulburătoare și cu atacuri misterioase.

Din 1 aprilie 2023

Chupa

În timp ce își vizitează familia în Mexic, un băiat singuratic se împrietenește cu o creatură mitică ascunsă la ferma bunicului său și pornește într-o aventură uimitoare.

Din 7 aprilie 2023

Kings of Mulberry Street: Let Love Reign

Când bunicuța Chetty este răpită de un fost polițist malefic, Ticky și Baboo pornesc într-o misiune salvatoare, care are legătură cu un colier și un spectacol muzical.

Din 7 aprilie 2023

Oh Belinda

Viața perfectă a unei tinere actrițe ia o întorsătură nebunească atunci când acceptă să joace într-o reclamă și este brusc transportată în lumea personajului ei.

Din 7 aprilie 2023

Hunger

O tânără care gătește mâncare stradală își depășește limitele după ce acceptă invitația de a deveni ucenica unui cunoscut și nemilos chef.

Din 8 aprilie 2023

Operation: Nation

O poveste de dragoste interzisă între membrul unui grup naționalist din Varșovia și o activistă de stânga plină de pasiune duce la o serie de evenimente surprinzătoare.

Din 12 aprilie 2023

Phenomena

Atunci când liderul lor dispare, trei femei de vârstă mijlocie care investighează evenimente paranormale sunt puse la încercare. Inspirat de adevăratul Hepta Group.

Din 14 aprilie 2023

Queens on the Run

Patru bune prietene însoțite de un pui de găină pornesc, în sfârșit, într-o călătorie la care visează din liceu. Oare vor reuși să se ferească de necazuri?

Din 14 aprilie 2023

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always

Rita Repulsa revine și Power Rangers sunt singurii care o pot opri! Dar după 30 de ani, mai pot ei să fie eroii de care are lumea nevoie?

Din 19 aprilie 2023

A Tourist’s Guide to Love

Sosită în Vietnam cu treabă, directoarea executivă a unei agenții de turism din America întâlnește un ghid nonconformist care o ajută să descopere farmecul aventurii.

Din 21 aprilie 2023

Chokehold 

Evitând un scandal, un cuplu din Istanbul începe o viață nouă într-un orășel de pe coasta Egeei, dar descoperă curând că localnicii vor să scape de ei.

Din 21 aprilie 2023

One More Time

Când împlinește 40 de ani, dorința Ameliei este să se întoarcă în 2002, pe când avea 18 ani, dar ajunge să regrete când ziua aceasta se repetă la infinit.

Din 21 aprilie 2023

Kiss, Kiss!

Convins că poate cuceri orice femeie, un crai hotărât pune ochii pe viitoarea mireasă a fiului unui politician ambițios. 

Din 26 aprilie 2023

The Awkward Weekend

Un weekend în care un grup unit ar fi trebuit să aducă un omagiu unui prieten decedat ia o întorsătură ciudată atunci când un oaspete neașteptat creează zâzanie.

Din 27 aprilie 2023

The Matchmaker 

Când un bărbat se îndrăgostește de frumoasa stagiară de la biroul său, o urmează într-o stațiune din deșert, asediată de forțe bizare.

Din 27 aprilie 2023

AKA 

Principiile morale ale unui agent special sunt puse la încercare când trebuie să se infiltreze într-un grup mafiot și se apropie în mod neașteptat de fiul șefului.

Din 28 aprilie 2023

Special de comedie Netflix, aprilie 2023

Leanne Morgan: I’m Every Woman

Adoră budinca Jell-o, își iubește cei trei copiii și nepotul, un bebeluș zdravăn. Leanne Morgan povestește despre viața ei de mamă, soție și purtătoare de chiloți mari.

Din 11 aprilie 2023

CELESTE BARBER Fine, thanks

Pe o scenă din Sydney, actrița și comediana Celeste Barber își face publice părerile despre căsnicie, sănătate mintală, jucării sexuale recomandate de vedete și altele.

Din 12 aprilie 2023

John Mulaney: Baby J

Comedianul, scenaristul și actorul premiat cu Emmy John Mulaney se întoarce cu un program special de stand-up nou-nouț.

Din 25 aprilie 2023

Documentare Netflix care apar în aprilie 2023

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

Titlu localizat: Lewis Capaldi: Cum mă simt acum

Acest documentar intim descrie parcursul lui Lewis Capaldi de la faza de adolescent cu o piesă virală până la statutul de star pop nominalizat la Grammy.

Din 5 aprilie 2023

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing

Titlu localizat: American Manhunt: Atac cu bombă la maratonul din Boston

Imagini de arhivă, reconstituiri cutremurătoare și interviuri în exclusivitate vorbesc despre o tragedie și despre doi frați care au ținut sub teroare un întreg oraș.

Din 12 aprilie 2023

How to Get Rich

Titlu localizat: Cum să devii bogat

E limpede că banii ne controlează, deși n-ar trebui. Expertul financiar Ramit Sethi oferă ponturi de prosperitate financiară oamenilor din toate colțurile Americii.

Din 18 aprilie 2023

Longest Third Date

Titlu localizat: Cea mai lungă întâlnire

Khani și Matt se cunosc printr-o aplicație de întâlniri, fără să știe că epidemia de COVID-19 le va transforma călătoria în Costa Rica într-o aventură de mai multe luni.

Din 18 aprilie 2023

Chimp Empire

Titlu localizat: Imperiul cimpanzeilor

O mare comunitate de cimpanzei înflorește într-o pădure din Uganda, trebuind să facă față politicilor sociale, dinamicii din familie și periculoaselor dispute pentru teritoriu.

Din 19 aprilie 2023

Netflix pentru copii și familie în aprilie 2023

CoComelon: Season 8

Titlu localizat: Cocomelon: Să cântăm!: Sezonul 8

Distracția și învățătura merg mână în mână în această compilație pentru copii cu melodii cunoscute precum „Yankee Doodle”, „Skip to My Lou” și „Hokey Pokey”.

Din 10 aprilie 2023

The Boss Baby: Back in the Crib: Season 2

Titlu localizat: Bebe Șef: Înapoi în pătuț: Sezonul 2

După ce se retrag din Bebe Cor, Bebe Șef și Tina înființează un start-up ca să acapareze o piață neexploatată: bebelușii „dificili”, care sunt cel mai greu de iubit.

Din 13 aprilie 2023

Oggy Oggy: Season 2

Titlu localizat: Oggy Oggy: Sezonul 2

De pe pârtiile de schi până pe fundul mării, Oggy Oggy și gașca lui de pisici simpatice rămân uniți în aventurile lor și se asigură că toată lumea e fericită.

Din 17 aprilie 2023

Ada Twist, Scientist: Season 4

Titlu localizat: Ada, savanta: Sezonul 4

În acest sezon, Ada, Iggy și Rosie primesc un nou prieten în echipa de știință: Benny B, un geniu în tehnologie. Acesta are idei grozave și un câine-robot foarte cool! 

Din 22 aprilie 2023

Sharkdog: Season 3

Titlu localizat: Rechinel: Sezonul 3

Lui Rechinel îi place să facă parte din familia lui Max, dar pornește într-o aventură nebună pentru a afla dacă pe lume mai există și alții ca el!

Din 27 aprilie 2023

Film românesc pe Netflix în aprilie 2023

Taximetriști

Doi taximetriști care lucrează în tura de noapte în aglomeratul București dau peste tot felul de clienți vorbăreți, excentrici și, uneori, periculoși.

| Regizat de: Bogdan Theodor Olteanu
| Scris de: Adrian Nicolae și Bogdan Theodor Olteanu
| Produs de: Cristian Anastasiu
Cu: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Monica Bîrlădeanu, Andi Vasluianu, Cosmin Nedelcu („Micutzu”), Ana Maria Guran, Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Maria Popistașu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ștefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă, Adrian Nicolae

DIN 12 APRILIE

| În plus: Pe lângă acesta, în aprilie mai putem urmări pe platformă și filmele Pup-o Mă! 3Oameni de treabă și Fără prelungiri.

Titluri licențiate pe Netflix în aprilie 2023

DIN 1 APRILIE 2023:

 • Escape Room
 • Home
 • I Now Pronounce You Chuck and Larry
 • JoJo’s Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable
 • JoJo’s Bizarre Adventure: Phantom Blood/Battle Tendency
 • JoJo’s Bizarre Adventure: Stardust Crusaders
 • Knocked Up
 • Maximum Risk
 • Noah
 • Scarface
 • The Kingdom
 • The Mirror Has Two Faces
 • The Mist
 • The Other Boleyn Girl

DIN 4 APRILIE 2023:

 • The Blacklist: Sezonul 10 – episoade săptămânale

DIN 15 APRILIE 2023:

 • American Outlaws
 • Fără prelungiri
 • Keeping Up with the Kardashians: Sezonul 13
 • Paprika
 • Paul Blart: Mall Cop 2
 • The Age of Innocence
 • The Real Housewives of Beverly Hills: Sezonul 8
 • The Wedding Ringer

Din 18 APRILIE 2023

 • VINLAND SAGA: Sezonul 2 – episoade săptămânale

DIN 30 APRILIE 2023:

 • Come Play
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Las Fierbinţi 12
  Acţiunea se petrece în satul Fierbinţi, acolo unde existenţa locuitorilor se desfăşoară lent, într-un paradis rural care s-a adaptat, în stil pur românesc, la vremurile...
 • 21:30 Eroi de sacrificiu 2 12
  Domnul Church (Bruce Willis) angajeaza din nou echipa de mercenari cunoscuta sub numele de "The Expendables", pentru o misiune care pare a fi usoara si care le poate...
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Furios şi iute 12
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorii emisiunii, Shurubel, Bogdan Ciudoiu şi Lili Sandu, le vor dezbate în direct. Aceștia vor...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Andra Petrescu, Andreea Țopan și Valentin Butnaru fac echipă la pupitrul Observator Antena 1, de la ora 12.00. Programul s-a impus drept lider al segmentului orar...
 • 14:00 Mireasa AP
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 17:00 Observator
  Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă, de luni până vineri, Observator ora 17. Cătălin Oprișan intră în rolul de povestitor din culisele marilor povești de...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Chefi la cuţite AP
  Cea mai iubită emisiune culinară revine cu un sezon "de poveste", ce va dezvălui experienţele, dar şi motivaţiile fiecărui concurent. În spatele farfuriilor misterioase...
 • 00:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:30 Poveşti de familie AP
  Serialul "Poveşti de familie" este o antologie de poveşti inspirate de probleme cât se poate de actuale pentru societatea românească. Bazat pe formatul internaţional...
 • 01:45 Revizie Tehnică
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:00 Lacrimi la Marea Neagră AP
  "Lacrimi la Marea Neagră" înfăţişează povestea zbuciumată a lui Nefes (interpretată de Irem Helvacioglu), o tânără care luptă să-şi recapete libertatea dintr-o căsnicie...
 • 09:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D le oferă telespectatorilor informațiile de care au nevoie în fiecare dimineață. La pupitul grupajului informativ de la ora 07:00 se va afla Cristina...
 • 10:00 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 12:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 16:30 Casa Iubirii AP
  14 concurenţi, 7 fete şi 7 băieți, vor intra în Casa iubirii pentru a-şi găsi dragostea, iar Andreea Mantea le va fi alături pe tot parcursul show-ului, ghidându-i...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Totul pentru familia mea AP
  Patru fraţi ramân orfani după o serie de evenimente tragice. În spatele acestor întâmplări se află maleficul Afik Atakul (interpretat de Celil Nalçakan), un om care...
 • 22:30 Jocul cuvintelor cu Dan Negru AP
  În fiecare ediţie a emisiunii, 5 concurenţi se află faţă în faţă cu Dan Negru, pentru a-şi testa vocabularul şi spontaneitatea. Înţelegerea sensurilor şi uşurinţa...
 • 00:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:00 În bătaia Inimii
 • 05:15 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV