Homepage  / Știri / Televiziune

Ce filme sunt la Filmbox în iulie 2022. Premierele lunii

Ce filme sunt la Filmbox în iulie 2022. Premierele lunii

de Andra Stana,

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii din România, FilmBox a pregătit o selecție specială de filme vară atât pentru canalele clasice TV FilmBox, cât și pentru aplicația de streaming FilmBox+, lansată de curând în țara noastră.

O vară cu parfum de filme: ce producții speciale a pregătit FilmBox pentru lunile estivale

Campania estivală e intitulată „O vară cu parfum de filme, pe FilmBox!” și e adresată celor care caută producții cinematografice menite să-i inspire și încarce cu energie bună.

“Zi după zi”, “21 Jump Street – o adresă de pomină” și “Lars și fata reală” sunt doar câteva din producțiile speciale pe care FilmBox le-a inclus în programele sale pentru sezonul estival

Zi după zi – vineri, 8 iulie

Zi după zi”, producție americană din 2018, este programat vineri, 8 iulie, de la ora 19:20, pe FilmBox Premium și spune povestea unei fete tare sfioasă care se îndrăgostește de… un spirit.

Toate bune, numai că spiritul are nevoie și de un trup, așa că în fiecare zi, fata e nevoită să accepte un nou corp alături de ea! În rolul principal, tânăra actriță australiană în vârstă de 21 de ani, Angourie Rice, propulsată de pelicule precum „Spider-Man: departe de casă” și serialul SF de mare succes „Black Mirror”.

21 Jump Street: o adresă de pomină – 9 iulie

Campania continuă cu producția „21 Jump Street: o adresă de pomină”, cu teribil de amuzanții Jonah Hill și Channing Tatum care interpretează rolurile unor detectivi cam ghinioniști și… nepricepuți, „infiltrați” într-un liceu ca să elimine o rețea de distribuție de droguri.

Filmul este programat pe FilmBox Premium sâmbătă, 9 iulie, de la ora 21:00.

22 Jump Street: o altă adresă de pomină – 16 iulie

Aventurile lor au fost atât de apreciate, încât producătorii au decis să realizeze un sequel: „22 Jump Street: o altă adresă de pomină”, programat pe FilmBox Premium sâmbătă, 16 iulie, de la ora 21:00.

După realizarea producțiilor, Tatum a dezvăluit că a pus o singură condiție ca să se angajeze în proiect: „Nu mai făcusem niciodată o comedie înainte și, desigur, eram îngrozit… și cred că oamenii râdeau de filmele mele, dar probabil nu intenționat. Așa că l-am făcut pe Jonah Hill să-mi promită că o să mă facă amuzant și mi-a promis!

Lars și fata reală – 28 iulie

Îndrăgitul Ryan Gosling e cap de afiș în comedia romantică „Lars și fata reală”, o producție foarte apreciată de critici, programată pentru sâmbătă, 28 iulie, de la ora 21:00, pe FilmBox Premium.

Lars Lindstrom – jucat de Gosling – este un tânăr timid dintr-un orășel din nordul SUA, care în sfârșit o aduce acasă pe fata visurilor sale, la fratele și cumnata lui. Singura problemă este că nu este reală – este o păpușă… gonflabilă pe care Lars a comandat-o de pe internet. Dar Lars se gândește la o relație profundă.

Cumnata sa este îngrijorată pentru el, fratele lui crede că este nebun, dar ceea ce poate face, până la urmă, un oraș care te iubește depășește orice imaginație!

Ca un fapt divers, piesa de recuzită – păpușa cu pricina – a costat 6.000 de dolari.

Booksmart: examen de (i)maturitate – 31 iulie

Duminică, în ultima zi de iulie, 31, de la ora 21:00, FilmBox Premium a programat un film regizat de cunoscuta actriță Olivia Wilde („Tron”, „Fata din vecini”, „Cowboys & Aliens”): „Booksmart: examen de (i)maturitate”.

BS_00129_R Kaitlyn Dever stars as Amy and Beanie Feldstein as Molly in Olivia Wilde’s directorial debut, BOOKSMART, an Annapurna Pictures release. Credit: Francois Duhamel / Annapurna Pictures

O producție recentă, din 2019, care speculează amuzant o întrebare pe care ne-am pus-o adesea, cu toții: oare ar fi trebuit să învățăm mai puțin și să ne distrăm mai mult? Două adolescente, în ajunul absolvirii liceului, își propun să „recupereze” cei patru ani de distracții… într-o singură noapte!

Puțină lume știe că Olivia Wilde le-a încurajat pe Kaitlyn Dever și Beanie Feldstein – actrițele din rolul principal – să petreacă timp trăind împreună pentru a construi cu adevărat o relație între ele. Cele două au ajuns să fie colege de cameră timp de 10 săptămâni.

Sursa foto: FilmBox

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te