Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 20 septembrie 2023. Gianina și Giani își propun să devină jurați Românii au talent

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 20 septembrie 2023. Gianina și Giani își propun să devină jurați Românii au talent

de Roxana Mirea,

Un nou episod din serialul de comedie „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 20 septembrie 2023, la Pro TV. Gianina si Giani isi propun sa devina jurati Romanii au talent prin „reprogramarea mentala”. Iată ce se întâmplă în noul episod.   

Las Fierbinți, episodul din 20 septembrie 2023

Marți seară, personajele din Las Fierbinți au avut parte de cele mai neașteptate întâmplări, iar telespectatorii s-au bucurat de fiecare minut, urmărind cu sufletul la gură pățaniile locuitorilor din sat.  

S-a dus vorba prin Fierbinți că Nicu Rață face „reprogramare mentală”. Dorel a ascultat sfaturile lui Giani și Bobiță și s-a dus la vecinul său pentru a beneficia de acest tratament împotriva depresiei. Rămâne de văzut dacă fratele lui Bobiță va reuși să se vindece de boala secolului XXI.  

Ardiles a făcut mare vâlvă prin sat cu „antrenamentul” găinilor din Irlanda. Dornici să aibă ouă cu câte trei gălbenușuri, fierbințenii i-au dat bani grei pentru a le trimite păsările la „antrenament forțat” peste hotare. Însă primarul Vasile s-a prins de acest plan necinstit și a intervenit. Cum se va soluționa problema și cine îi va despăgubi pe cei păcăliți? Vom afla în câteva ore! 

În această seară, de la ora 20:30, locuitorii celui mai popular sat din România vor avea cereri speciale când vine vorba despre „reprogramarea mentală”. Gianina va dori să devină Andra și să fie parte din juriul Românii au talent, iar Giani va vrea să fie… Andi Moisescu! Bobiță va recunoaște faptul că a scornit totul pentru a-și vindeca fratele: „E manevră! Eu am inventat treaba asta cu reprogramarea mentală, ca să te scot pe tine din depresie… dădeai ortul popii!”, i-a spus acesta. Fierbințenii vor fi în continuare dornici de a testa metoda minune, dar cât de mulțumiți vor fi de serviciile prestate de Rață, vom afla în această seară! 

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO.  

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te