Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 26 septembrie 2023. Gianina se află în mare pericol. „Nu mai rămâne nimic”

Ce se întâmplă în Las Fierbinți, 26 septembrie 2023. Gianina se află în mare pericol. „Nu mai rămâne nimic”

de Andra Stana,

Un nou episod din serialul de comedie „Las Fierbinți” va fi difuzat în această seară, 26 septembrie 2023, la Pro TV. În noul episod din „Las Fierbinți”, e supărare mare: „Ești nebun cu munca! Stai toată ziua cu calul”, îi va spune soția lui Brânzoi acestuia. La rândul ei, Gianina are probleme.

Las Fierbinți, episodul din 26 septembrie 2023 

Voia bună a acestei săptămâni este garantată de porția triplă de Las Fierbinți! Diseară, de la ora 20.30, cei de acasă își vor da întâlnire cu personajele lor preferate și vor trăi alături de ele cele mai amuzante și neașteptate întâmplări ce au loc, bineînțeles, în cel mai popular sat din România.

Soția lui Brânzoi va fi dornică să petreacă timp de calitate alături de prietenii lor de familie. Totuși, există un singur impediment. Cei doi nu au absolut niciun amic! Motivul? „Ești nebun cu munca! Tu nu vezi că în loc să ai și tu prieteni, stai toată ziua cu calul? Gata, gata! Deci, dă-o Doamne iartă-mă de muncă! O să mori într-o zi de la atâta muncă”, îi va reproșa soția lui Brânzoi acestuia. Rămâne de văzut pe cine vor invita cei doi la o cafea, pentru a-și face prieteni.

Gianina se va afla în mare pericol! În urma unui control realizat de doi specialiști, aceasta va afla că locuința sa nu are pic de fier în ea: „Casa asta are un risc seismic deosebit de ridicat. Pe românește… în caz de cutremur se face pilaf, nu mai rămâne nimic din ea”, îi va spune unul dintre meseriași. Prin urmare, aceasta va avea de plătit 1.000 de euro pentru a întări structura casei. Suspicioasă fiind, Gianina va apela la ajutorul lui Robi pentru a descoperi dacă cei doi meșteri sunt, de fapt, niște „escroci”. În doar câteva ore, vom afla prin ce metode va găsi polițistul adevărul despre muncitorii din curtea Gianinei.

Dorel e îndrăgostit și va face tot ce îi stă în putință pentru a cuceri o vecină, care s-a întors în Fierbinți după 10 ani petrecuți în Franța. Însă planurile îi vor fi date peste cap după ce va afla că Giani a furat startul și a scos-o în oraș înaintea lui. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta se va gândi la o soluție: „Vrei să faci 200 de lei repede?”, îl va întreba fratele lui Bobiță pe Rață. Ce rol va juca acesta în planul lui Dorel de a scăpa de competiție? Vom afla în această seară.

Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul poate fi urmărit în avans pe VOYO.

Sursa Foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te