Homepage  / Televiziune

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Temptation Island – Insula iubirii 2023

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Temptation Island – Insula iubirii 2023

de Andra Stana,

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la „Insula iubirii” 2023. Emisiunea prezentată de Radu Vâlcan, ajunsă la sezonul 7, va debuta în curând la Antena 1.

Un nou sezon al reality show-ului Insula Iubirii 2023, ce va avea premiera pe 22 şi 23 iunie şi va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, pe Antena 1 şi AntenaPLAY, aduce în atenţia telespectatorilor 10 ispite feminine şi 10 ispite masculine gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor.

Telespectatorii vor putea cunoaşte câte nouă dintre acestea, urmând ca o ispită-surpriză să îşi facă apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii pe Insula Iubirii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Cine sunt cele 10 ispite feminine de la Temptation Island – Insula iubirii 2023

Cine este Oana Montea – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Oana Monea, 33 de ani, revine la Insula Iubirii după ce anul trecut şi-a demonstrat din plin forţa de seducţie şi statutul de ispită irezistibilă. Puternică şi sigură pe ea, Oana vine la Insula Iubirii hotărâtă să demonstreze din nou că doar #cineiubeştenulasă.

Cine este Daria Cuflic – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Daria Cuflic, 25 de ani, originară din Republica Moldova, vine la Insula Iubirii gata să experimenteze lucruri noi. A încheiat o relaţie de 3 ani pentru că ea a înşelat, aşadar, a experimentat multe în relaţiile anterioare şi consideră asta un atuu în experienţa ei în emisiune.

Cine este Livia Marinescu – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Livia Marinescu, 31 de ani, se consideră sexy şi romantică, atunci când are cu cine. Fire amuzantă, directă şi foarte deschisă, Livia are mare încredere în ea. Prin intermediul Insula Iubirii, vrea să le deschidă ochii femeilor care au bărbaţi nepotriviţi lângă ele, mai ales că ea a avut curajul să lase în urmă o căsătorie eşuată, dar care i-a adus cel mai de preţ dar, o fiică, acum în vârstă de 7 ani.

Cine este Roxana Rapailă – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Roxana Rapailă, 25 de ani, a pornit cu inima deschisă în această experienţă şi cu dorinţa de a se dezvolta cât mai mult în plan personal. Nu i-a fost niciodată frică să i-a decizii radicale, astfel că la 18 ani a plecat singură în străinătate, pentru a câştiga primii bani ca dansatoare.

Cine este Denisia Mariş – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Denisia Mariş, 25 de ani, deţine propriul magazin online şi este model. Nu a înşelat niciodată, iar ca ispită şi-a propus ca întâi să lege o relaţie de prietenie cu cel de lângă ea, pentru ca mai apoi să facă paşi spre el. Este atrasă de bărbaţii inteligenţi şi nu ar spune nu unei relaţii care să înceapă pe Insula Iubirii.

Cine este Simona Alexuc – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Simona Alexuc, 27 de ani, consideră că relaţiile deschise sunt relaţiile ideale. Crede că cel mai dur test de fidelitate îi va oferi o experienţă pe care n-ar mai putea-o trăi niciunde altundeva şi vrea să profite din plin de ea.

Cine este Cecilia Bob – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Cecilia Bob, 27 de ani, instructor de pilates, videograf şi tatuator în Tenerife, pare o persoană liniştită la prima vedere, însă se dezlănţuie atunci când dansează la bară, marea ei pasiune. Provine dintr-o familie de artişti, dar nu a avut noroc cu bărbaţii.

Cine este Adriana Minea – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Adriana Minea, 26 de ani, a acceptat rolul de ispită din dorinţa de a descoperi oameni noi şi de a se lăsa la rândul ei descoperită, dar şi pentru a-i demasca pe bărbaţii infideli. Adoră să seducă, să vadă reacţiile şi apoi să renunţe.

Cine este Lavinia Maris – ispită la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Lavinia Maris, 30 de ani, a pornit în experienţa celui mai dur test de fidelitate în primul rând ca să îşi depăşească propriile frici. A locuit mai mulţi ani în Italia, până a aflat că iubitul ei, grav bolnav, a ales să o înşele. A lăsat totul în urmă şi a plecat în Mallorca, dar nici aici nu şi-a găsit liniştea.

Cine este a zecea ispită de la Insula iubirii 2023 | Sezonul 7

Alături de acestea, o ispită – surpriză îşi va face apariţia chiar în primul episod al celui mai dur test de fidelitate, pentru a încinge şi mai mult spiritele în cadrul celui mai fierbinte reality show. Dacă vor reuşi sau nu partenerii din cupluri să reziste farmecelor ispitelor, telespectatorii vor putea urmări începând din 22 iunie, în fiecare joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulţime de surprize. Noi poveşti de viaţă, noi reguli, noi locaţii, noi ispite şi multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te