Homepage  / Seriale româneşti

Clanul, episodul din 26 februarie 2024. Vera și Sofia vor lua viața unor bărbați fără să… clipească

Clanul, episodul din 26 februarie 2024. Vera și Sofia vor lua viața unor bărbați fără să... clipească
4

de Roxana Mirea,

Un nou episod din serialul „Clanul” este difuzat luni, 26 februarie 2024, la Pro TV. În noul episod, zarurile vor fi aruncate, iar deciziile luate nu vor mai putea fi îndreptate. David și Vera încep să pună lucrurile cap la cap și să-și dea seama cine încearcă să preia puterea.  

Clanul, episodul din 26 februarie 2024 

Când tot ce ai crezut că e real se destramă sub ochii tăi, atunci nu mai ai nimic de pierdut, iar când conștientizezi că nu mai ai ce pierde, atunci devii cel mai periculos dușman. Ce îți poate trece prin minte atunci când apeși pe trăgaci, iar ținta ta este un om? Cum vor folosi pistolul Vera și Sofia, vedem de la 20:30, în CLANUL. Cele două personaje vor lua viața unor bărbați fără să… clipească. 

Magdo, ascultă ce-ți zic acum că nu vreau să mai stau și altă dată să-ți explic. Bărbată-tu a fost știut de frică toată viața, acum nu mai e, am venit noi în locul lui – două femei! Pentru ăștia, să fii femeie, e o infirmitate, așa că orice facem noi acum le spune lor cum o să conducem cartierul. Și ce vrem să le spunem: Fără milă! Asta vrem să le spunem”, îi va explica Sofia Magdei care, la rândul ei, își va activa furia: „Am zis eu că nu vreau să am nicio treabă cu asta, dar pe asta aș omorî-o cu mâna mea, dacă îmi iese în cale. Cățeaua lui Măcelaru adusă pe furiș în casă.” 

VeraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

David și Vera încep să pună lucrurile cap la cap și să-și dea seama cine încearcă să preia puterea: „e o lovitură urâtă pentru Bebe. Ca de la soție de mafiot, la soție de mafiot, au găsit ele o limbă în care să se înțeleagă”. Cei doi vor să ajungă cât mai repede la Sofia, așa că vor avea propriul plan, însă, lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc, iar Vera își va murdări, pentru a doua oară, mâinile de sânge.  

„Respiră, uită-te în ochii mei! Ești bun, îmi pare rău că te-am bănuit” – cine va auzi pentru ultima dată aceste cuvinte, descoperim în doar câteva ore, de la 20:30, într-un nou episod din CLANUL pe PRO TV.

Sursa foto: Pro TV 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te