Homepage  / Știri

VIDEO: Uite cum se face audienţă la „X Factor” America!

VIDEO: Uite cum se face audienţă la „X Factor” America!

de Redactia Tvmania

La scurt timp după debutul formatului internaţional în România, şi americanii au primit prima porţie de “X Factor”, în această săptămână.

Primul episod a fost plin de momente memorabile, dar nu toate în sensul bun. Paula Abdul, colegă cu Simon Cowell (creatorul formatului), L.A. Reid şi Nicole Scherzinger în juriul emisiunii, a trebuit să iasă din sală după ce un concurent, Geo Godly (foto), şi-a expus părţile intime în faţa juraţilor!

Blogger-ul de 43 de ani a explicat că are “factorul X, deoarece cânt, scriu, produc şi joc”, însă s-a dovedit că ceea ce considera a fi asul său din mânecă a scârbit-o profund pe Abdul.

Scherzinger a ţipat atunci când acesta şi-a dat pantalonii jos, Cowell l-a privit îngrozit, iar Abdul a ieşit din platou pentru a vomita!

Mult-aşteptatul debut al „X Factor” în SUA a venit după o vară în care componenţa juriului s-a tot modificat, Cheryl Cole lăsându-i locul lui Scherzinger, printre altele.

Premiul de la versiunea românească, de 200 de mii de euro, e unul cel puţin generos, însă varianta americană bate tot când vine vorba de bani – câştigătorul va primi un contract de înregistrare în valoare de 5 milioane de dolari. Nu credem că mai e nevoie să menţionăm că domnul Godly a ieşit din cursă.

https://www.youtube.com/watch?v=jH9wNFA6_PA
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te