Homepage  / Vedete / Vedete străine

Demet Özdemir joacă într-un nou serial, alături de un alt actor iubit al Turciei. Primele imagini de la filmări

Demet Özdemir joacă într-un nou serial, alături de un alt actor iubit al Turciei. Primele imagini de la filmări

de Andra Stana,

Demet Özdemir filmează în prezent de zor pentru un nou serial turcesc. „Adım Farah”, cel mai recent proiect al actriței din „Vis de iubire”, îl va readuce pe micile ecrane pe un alt actor foarte iubit atât în Turcia, cât și în România. Recent, au apărut primele imagini din noul serial al lui Demet Özdemir.

Cum arată Demet Özdemir în noul serial Adım Farah

Demet Özdemir este astăzi una dintre cele mai iubite actrițe din Turcia, cu o carieră în plină ascensiune. Starul din „Vis de iubire” va juca într-un nou serial, de această dată alături de Engin Akyürek, din „Fiica ambasadorului”. De altfel, acesta va fi primul lor proiect împreună.

Pe pagina oficială de Twitter a producției turcești „Adım Farah”, în traducere „Numele meu este Adım Farah”, au fost publicate, de curând, noi fotografii. Iată cum arată actorii principali din serial, Engin Akyürek și Demet Özdemir.

De asemenea, și Demet a publicat o imagine din noul său serial, pe contul de Instagram. Imaginea a adunat, în doar 3 zile de la publicare, peste 500.000 de aprecieri din partea fanilor.

Rolul principal i-ar fi fost oferit inițial actriței Aslı Enver, dar aceasta a refuzat oferta din cauza angajamentului extrem de mare pe care îl presupunea, mai ales că Enver are grijă de una singură de un copil de 7 ani.

La scurt timp după aceea, rolul principal i-a fost oferit lui Özdemir, care a semnat contractul la scurt timp după ce a citit scenariul.

Ce poveste spune noul serial al lui Demet Ozdemir

„Adım Farah” este o adaptare a serialului argentinian „La Muchacha Que Limpia”/„The Cleaning Lady”. Cu toate acestea, protagonista a explicat că scenariul nu va fi respectat cap-coadă.

Adaptările nu sunt la sută la sută aceleași. Există lucruri care se despart acolo, undeva. Adaptarea din Turcia va fi foarte importantă. Există diferențe, dar câteva lucruri vor rămâne la fel. Deci nu ar trebui să se aștepte cineva să vadă același lucru, va fi diferit”, a explicat Demet Ozdemir, citată de seriesturkish.com.

Demet Özdemir va da viață personajului „Farah”. Engin Akyürek, ale cărui proiecte lansate până acum s-au bucurat de un real succes, va apărea alături de personajul lui „Tahir Lekesiz” în serialul „Adim Farah”.

„Adım Farah” spune povestea unei femei pe nume Farah, care este forțată să fugă din țara sa și se luptă își protejeze fiul cu orice preț. Farah (interpretată de Özdemir) are un fiu bolnav și vrea să îl trateze, însă nu găsește medicul potrivit din cauza costurilor ridicate ale tratamentului.

Mai târziu, ea se trezește lucrând ca femeie de serviciu pentru o bandă, unde curăță urmele crimelor comise de aceștia, în schimbul îngrijirii fiului ei. Farah sfârșește prin a se îndrăgosti de liderul bandei, Tahir ( interpretat de Akyurek.)

Cea mai nouă producție va fi difuzată pe platforma turcească Fox.

Trailer Adim Farah, noul serial al lui Demet Ozdemir

Totodată, pe Youtube a fost lansat primul videoclip de promovare a serialului Adim Farah. În distribuție apar, pe lângă Demet Özdemir și Engin Akyürek, și Fırat Tanıș, Senan Kara, Lale Bașar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran și Ali Sürmeli.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton