Homepage  / Știri

Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate pentru “Vorbește lumea”

Enrique Iglesias, interviu în exclusivitate pentru “Vorbește lumea”

de Redactia Tvmania

“Vorbește lumea”, emisiunea care aduce telespectatorilor, de luni până vineri, cele mai noi informații din lumea mondenă și sfaturi utile din domenii variate, a trecut granițele tocmai până în însoritul Miami, unde celebrul cântăreț Enrique Iglesias a oferit echipei un interviu in exclusivitate.

Enrique Iglesias

Luni, 15 februarie, “Vorbește lumea” va difuza interviul în care cântărețul și-a deschis sufletul și a clarificat toate zvonurile legate de viața lui personală. Artistul vorbește sincer despre relația pe care o are de 14 ani cu jucătoarea de tenis Anna Kournikova și spune negru pe alb dacă are sau nu planuri de căsătorie. Mai mult decât atât, Enrique Iglesias mărturisește în ce relații este cu tatăl său, după ce presa a scris că cei doi s-ar afla într-o permanentă concurență.

Enrique are o veste bună și pentru publicul din România: în luna mai va concerta la București, iar una dintre fane poate ajunge chiar pe scenă, alături de el. Toate aceste informații, dar și alte detalii din viața artistului, vor fi dezvăluite în interviul care va fi difuzat luni, la “Vorbește lumea”.

Noi rubrici, interviuri de suflet cu personalități puternice, trucuri de stil, informații picante din viața vedetelor, situații de viață reale, dar și sfaturile specialiștilor în probleme de interes general sunt doar câteva dintre subiectele despre care “Vorbește lumea”, de luni până vineri, de la ora 12.00 la 13.00 și de la 14.00 la 15.00.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te