Homepage  / Seriale turceşti

„Fiica ambasadorului”, 9 mai 2022. Cum reușește Mavi să deschidă ușile conacului pentru ea și Sancar

„Fiica ambasadorului”, 9 mai 2022. Cum reușește Mavi să deschidă ușile conacului pentru ea și Sancar
5

de Andra Stana,

Fiica ambasadorului” este serialul turcesc difuzat de Kanal D în serile de luni și marți, de la ora 20.00. Fascinanta poveste de dragoste i-a avut inițial în distribuție pe Neslihan Atagül, în rolul personajului central feminin, și pe Engin Akyürek, în rolul principal masculin. Apoi, protagonistă a devenit Tuba Büyüküstün.

“Fiica ambasadorului” ne introduce în lumea plină de provocări și emoție a doi îndrăgostiți, Sancar (Engin Akyürek), fiul unui arendaș, și Nare (Neslihan Atagül), fiica unui ambasador turc. Difuzat inițial de luni până vineri de Kanal D, serialul turcesc a rămas în grila postului doar lunea și marțea. Modificarea, pricinuită de introducerea în program a noilor episoade din „Mă numesc Zuleyha”.

Vă reamintim că Tuba Büyüküstün i-a luat locul lui Neslihan Atagül în serialul „Fiica ambasadorului”. Schimbarea s-a produs în episodul 37 al serialului de la Kanal D, difuzat luni, 28 martie 2022.

În „Fiica ambasadorului”, Tuba Büyüküstün are rolul Mavi. Iată ce se întâmplă în episodul de luni, 9 mai 2022, din „Fiica ambasadorului”.

Ce se întâmplă în episodul de luni, 9 mai 2022, din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”

Luni, 9 mai 2022, Kanal D difuzează un nou episod din serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Iată ce se întâmplă în episodul 49 din serialul turcesc cu Tuba Büyüküstün.

Ce-se-intampla-in-episodul-de-luni-9-mai-2022-din-serialul-turcesc-„Fiica-ambasadorului-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Sancar trăiește bucuria de a fi o mare familie. Datorită eforturilor lui Mavi, pentru ea și pentru Melek ușile conacului sunt deschise din nou.

În timp ce Sedat și Güven pun o presiune și mai mare asupra lui Halise, suspiciunile lui Gülsiye sunt mai mari după evenimentul la care a fost martoră.

Pe de altă parte, Halise e sfâșiată între conștiință și posibilitatea de a-și pierde copilul.

Sursa foto: Instagram

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te