Homepage  / Ştiri / Televiziune

În iulie, la Netflix: sezoane noi din „The Protector”, „The Umbrella Academy”, „Costume” și un serial în premieră: „Blestemată”

În iulie, la Netflix: sezoane noi din „The Protector”, „The Umbrella Academy”, „Costume” și un serial în premieră: „Blestemată”

de Redactia Tvmania

Din 17 iulie 2020, Katherine Langford, fosta Hannah Baker din „13 Reasons Why”, va fi Nimue în serialul „Blestemată” / „Cursed”, cea mai recentă adaptare a legendei regelui Arthur. Dar până atunci, o vom vedea pe Charlize Theron în filmul „Vechea gardă” / „The Old Guard”. Aveți mai jos tot ce intră pe Netflix în luna iulie 2020.

 

Titluri originale

1 IULIE 2020

Chico Bon Bon: Monkey with a Tool Belt: Season 2 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Chico Bon Bon: Maimuțica pricepută: Sezonul 2

Chico Bon Bon și Brigada Repară Tot sunt gata să rezolve orice problemă, de la încălzirea unei cești de cacao, până la salvarea unui sandviș dintr-un seif.

 

1 IULIE 2020

Deadwind: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Karppi: Sezonul 2

Sofia Karppi și Sakari Nurmi, detectivi în Helsinki, cutreieră orașul în căutarea indiciilor care să scoată la iveală legătura dintre corupție, crimă și cazul lor.

 

1 IULIE 2020

Say I Do – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Spune „Da”

Experții Jeremiah Brent, Thai Nguyen și Gabriele Bertaccini, care ajută cuplurile să creeze evenimentul perfect, sunt de părere că nunțile de vis există și în realitate.

 

1 IULIE 2020

Under the Riccione Sun – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Sub soarele din Riccione

Aflați în vacanță pe plajele din Riccione, niște adolescenți devin prieteni și se ajută pentru a naviga printre relațiile romantice și alte probleme amoroase.

 

1 IULIE 2020

Unsolved Mysteries – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Unsolved Mysteries

Titlu localizat: Mistere neelucidate

Celebra serie revine pe ecrane cu dispariții inexplicabile, decese și evenimente paranormale, sperând că spectatorii dețin cheia rezolvării acestor mistere.

 

2 IULIE 2020

Thiago Ventura: POKAS – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Thiago Ventura: Lasă vrăjeala!

În acest spectacol exuberant, Thiago Ventura face glume despre viața de cartier, politică și altele, explicând de ce faptele sunt mai importante decât vorbele.

 

2 IULIE 2020

Warrior Nun – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Călugărița războinică

O adolescentă orfană aflată la morgă se trezește la viață și descoperă că posedă superputeri, devenind membră a unui grup select de călugărițe care vânează demoni.

 

3 IULIE 2020

Cable Girls: Final Season: Part 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Centralistele: Ultimul sezon: Partea 2:

Marea rivală a Lidiei se folosește de poziția sa în lagăr pentru a se răzbuna, iar Lidia și prietenele ei devin tot mai îndrăznețe în lupta contra regimului franchist.

 

3 IULIE 2020

Desperados – FILM NETFLIX

Romantică incorigibilă, Wes trimite un e-mail penibil la beție și pornește spre Mexic însoțită de cele mai bune prietene pentru a șterge mesajul înainte de a fi citit.

 

3 IULIE 2020

JU-ON: Origins – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Un cercetător al activității paranormale este stăpânit de obsesia de a găsi o casă blestemată, unde o mamă și copilul ei au pățit ceva îngrozitor cu mult timp în urmă.

 

3 IULIE 2020

Southern Survival – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Kitul de supraviețuire

Echipa BattlBox testează produse concepute să-i ajute pe oameni să supraviețuiască în situații periculoase, printre care se numără incendii, explozii și intruși.

 

3 IULIE 2020

The Baby-Sitters Club – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Clubul guvernantelor

Îndrăgitele cărți semnate de Ann M. Martin se bucură de o interpretare modernă în acest serial ce urmărește un grup de prietene care dezvoltă o afacere de babysitting.

 

8 IULIE 2020

Mucho Mucho Amor: The Legend of Walter Mercado – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Mucho Mucho Amor: Legendarul Walter Mercado

O pată de culoare într-o cultură machistă, un afacerist genial, dar naiv, un mesager al speranței. Arhicunoscutul astrolog Walter Mercado reprezintă o categorie în sine.

 

8 IULIE 2020

Stateless – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Apatrizii

Într-un centru de detenție pentru imigranți din Australia se întâlnesc patru străini: o femeie cu probleme, un refugiat chinuit, un birocrat și un tată zbuciumat.

 

9 IULIE 2020

Japan Sinks: 2020 – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Japonia se scufundă: 2020

După ce Japonia este devastată de cutremure catastrofale, o familie își vede tăria pusă la încercare într-o călătorie de supraviețuire prin arhipelagul care se scufundă.

 

9 IULIE 2020

The Protector: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Ultimul protector al orașului: Sezonul 4

Vizirul și Nemuritorii stăpânesc modernul Istanbul, Hakan călătorește în trecut pentru a pune capăt unui război, iar Zeynep trece printr-o transformare dramatică.

 

10 IULIE 2020

Down to Earth with Zac Efron – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cu picioarele pe Pământ, cu Zac Efron

În acest serial de călătorie, actorul Zac Efron pornește în jurul lumii cu Darin Olien, expert în wellness, în căutarea unor moduri de viață sănătoase și sustenabile.

 

10 IULIE 2020

Hello Ninja: Season 3 – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Salut, ninja!: Sezonul 3

În sezonul 3, micuții ninja îndrăgostiți de aventură învață noi kata, fac cunoștință cu Gen și vizitează orașul Osaka din Japonia, locul în care s-a născut Baa-chan.

 

10 IULIE 2020

O Crush Perfeito – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Caleidoscopul sentimentelor: Brazilia

În acest reality show, șase oameni singuri participă la cinci întâlniri aranjate în locuri emblematice din São Paulo. Pe cine vor alege pentru a doua întâlnire?

 

10 IULIE 2020

The Claudia Kishi Club – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Fan clubul Claudiei Kishi

În acest scurt documentar, creatori americani de origine asiatică aduc un omagiu unui celebru personaj din filmul Clubul guvernantelor, care sfidează stereotipurile.

 

10 IULIE 2020

The Epic Tales of Captain Underpants in Space – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Marile aventuri ale Căpitanului Chilot în spațiu

George și Harold sunt doi buni prieteni care, împreună cu colegii lor de clasă și cu tiranicul director al școlii, sunt recrutați pentru o misterioasă misiune în spațiu.

 

10 IULIE 2020

The Old Guard – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Vechea gardă

Patru războinici nemuritori care au apărat umanitatea de-a lungul secolelor sunt vânați din cauza acestor puteri tocmai când au descoperit încă un nemuritor.

 

10 IULIE 2020

The Twelve – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cei doisprezece

Doisprezece cetățeni obișnuiți sunt jurați într-un proces în care trebuie să decidă soarta unei respectate directoare de școală, care este acuzată de două crime.

 

13 IULIE 2020

Cinderela Pop – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Cenușăreasa pop

Independentă și dezamăgită în dragoste, o adolescentă DJ își creează propriul drum în viață. Asta până când îi cade cu tronc unui star pop.

 

14 IULIE 2020

On est ensemble – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Împreună suntem puternici

Activiști din întreaga lume luptă împotriva nedreptăților și provoacă schimbări sociale în acest documentar care urmărește participarea lor la videoclipul Solidarité.

 

14 IULIE 2020

The Business of Drugs – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Afacerile cu medicamente și droguri

Ca să înțeleagă cum provoacă drogurile comportamente riscante și chiar mortale, un fost analist CIA investighează aspectele economice legate de șase substanțe interzise.

 

14 IULIE 2020

Urzila Carlson: Overqualified Loser – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Urzila Carlson: Sunt o ratată supracalificată

Urzila Carlson ne amuză cu replici despre emisiunea „The Biggest Loser”, casete sexuale și vin la cutie în acest program special de stand-up în Melbourne, Australia.

 

15 IULIE 2020

137 Shots – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: 137 de gloanțe

În Cleveland, violențele poliției duc la moartea mai multor persoane de culoare. Autoritățile se află sub lupă într-o țară divizată pe motive rasiale, care cere dreptate.

 

15 IULIE 2020

Dark Desire – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Dorință întunecată

Alma, care este căsătorită, petrece departe un weekend plin de pasiune care se sfârșește tragic, făcând-o să pună sub semnul întrebării adevărul despre cei apropiați.

 

15 IULIE 2020

Gli Infedeli – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Craii

De la minciuni scandaloase la surprize sexy, această colecție de istorisiri surprinde peripețiile câtorva bărbați cu probleme în a gestiona fidelitatea și relațiile.

 

15 IULIE 2020

Skin Decision: Before and After – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Indecizie la incizie: Înainte și după

Dr. Sheila Nazarian și sora Jamie folosesc cele mai avansate proceduri pentru a-și transforma clienții și a scoate la iveală cea mai bună versiune a lor.

 

16 IULIE 2020

Fatal Affair – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Escapadă fatală

O avocată este prinsă într-un terifiant joc de-a șoarecele și pisica după ce un pahar cu un vechi prieten duce la o obsesie care îi pune în pericol pe toți cei dragi ei.

 

16 IULIE 2020

Indian Matchmaking – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Căsătoriile aranjate între indieni

Pețitoarea Sima Taparia îndrumă clienți din SUA și India de-a lungul procesului căsătoriilor aranjate, oferind o perspectivă inedită asupra obiceiului în ziua de azi.

 

17 IULIE 2020

Boca a Boca (Kissing Game) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Jocul săruturilor

Într-un oraș brazilian de fermieri de vite, o boală care se transmite prin sărut stârnește panica în rândul adolescenților.

 

17 IULIE 2020

Cursed – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Blestemată

În această nouă abordare a legendei lui Arthur, adolescenta Nimue își unește forțele cu mercenarul Arthur pentru a-l găsi pe Merlin și a preda o spadă străveche.

 

20 IULIE 2020

Ashley Garcia: Genius in Love – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Imediat după balul de toamnă, Ashley își continuă aventurile în California, explorând emoțiile și surprizele iubirii adolescentine.

 

21 IULIE 2020

How to Sell Drugs Online (Fast): Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Cum să vinzi droguri online (rapid): Sezonul 2

Moritz și echipa își sporesc eforturile, însă pe măsură ce succesul magazinului lor online cu droguri crește, lucrurile devin mai periculoase.

 

21 IULIE 2020

Jack Whitehall: I’m Only Joking – COMEDIE ORIGINALĂ NETFLIX

Titlu localizat: Jack Whitehall: Glumesc doar

Un nou program special de stand-up cu comedianul australian Jack Whitehall..

 

22 IULIE 2020

Fear City: New York vs The Mafia – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Orașul fricii: New Yorkul împotriva Mafiei

Acest serial documentar urmărește operațiunea FBI care a anihilat imperiile celor cinci clanuri mafiote din New York în anii ‘80, când acestea atinseseră apogeul puterii.

 

22 IULIE 2020

Love on the Spectrum – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Dragostea în spectrul autist

E greu pentru cineva să-și găsească iubirea. Pentru tinerii cu autism, descoperirea lumii imprevizibile a întâlnirilor se dovedește și mai complicată.

 

22 IULIE 2020

Norsemen: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Vikingii: Sezonul 3

Acest sezon al comediei norvegiene cu vikingi se întoarce în timp ca să spună povestea care a condus la primul sezon. Dar nu te îngrijora, jafurile și măcelul continuă.

 

22 IULIE 2020

Street Food: Latin America – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Street Food: America Latină

Cu ajutorul acestui documentar, poți să călătorești în șase țări și să explorezi universul gastronomic din orașe precum Oaxaca din Mexic și Buenos Aires din Argentina.

 

23 IULIE 2020

The Larva Island Movie – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Larvele pe insulă: Filmul

Aventurile pe insulă ale viermișorilor Galben și Roșu ajung subiect de lungmetraj, iar bufoneriile lor devin și mai amuzante.

 

24 IULIE 2020

¡A cantar! (Sing On! Spain) – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Să cântăm!: Spania

În această nouă competiție muzicală, concurenții își arată talentul pe ritmurile celor mai mari hituri, iar miza de 30.000 de euro crește când ating nota potrivită.

 

24 IULIE 2020

Dragons: Rescue Riders: Secrets of the Songwing – NETFLIX PENTRU COPII ȘI FAMILIE

Titlu localizat: Dragonii: Salvatorii înaripați – Secretele Cântaripii

Un dragon cu o voce superbă îi hipnotizează pe ceilalți dragoni și pe oamenii din Huttsgalor, iar Salvatorii înaripați trebuie să găsească o cale de a rupe vraja.

 

24 IULIE 2020

Ofrenda a la tormenta – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Ofrandă furtunii

În partea a treia a trilogiei Baztan, Amaia investighează decesele unor copii și o serie de ritualuri oribile, în timp ce cei din jurul ei se află într-un mare pericol.

 

24 IULIE 2020

The Kissing Booth 2 – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Cabina de săruturi 2

În această continuare, Elle, o liceană în ultimul an, se confruntă cu o relație la distanță, aplicațiile la facultate și o nouă prietenie care ar putea schimba totul.

 

26 IULIE 2020

Good Girls: Season 3 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Fete cuminți: Sezonul 3

Mămici din suburbii devenite infractoare, Beth, Ruby și Annie sunt nevoite să înfrunte consecințele aventurilor din sezonul precedent.

 

28 IULIE 2020

Last Chance U: Laney – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Acest serial documentar despre fotbalul universitar de juniori ajunge în Oakland, California ca să prezinte echipa Laney College Eagles, condusă de antrenorul John Beam.

 

29 IULIE 2020

Inside the World’s Toughest Prisons: Season 4 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Inside the World’s Toughest Prisons: Sezonul 4

Jurnalistul Raphael Rowe duce o viață de deținut în timp ce investighează închisori periculoase din Paraguay, Germania, Mauritius și Lesotho.

 

29 IULIE 2020

The Hater – FILM NETFLIX

Titlu localizat: Hater

Un tânăr descoperă succesul în lumea întunecată a campaniilor de denigrare pe rețelele sociale, dar atacurile lui virtuale veninoase au urmări grave în viața reală.

 

29 IULIE 2020

The Speed Cubers – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

Titlu localizat: Speedcubing: Pasionații de cub Rubik Documentarul prezintă legăturile speciale și spiritul competitiv neobișnuit dintre cei care luptă să doboare recordurile mondiale la rezolvarea cubului Rubik.

 

30 IULIE 2020

Transformers: War For Cybertron Trilogy – ANIME NETFLIX

Titlu localizat: Transformers: Războiul pentru Cybertron – Trilogia

Planeta lor moare, iar Autoboții și Decepticonii luptă aprig pentru controlul asupra recipientului Atotscânteia într-o nouă poveste despre universul Transformers.

 

31 IULIE 2020

Get Even – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Revanșa fetelor

Patru adolescente fac echipă pentru a se răzbuna pe cei care le terorizează până când ajung să fie acuzate de ceva ce nu au făcut. Se vor înfuria sau își vor lua revanșa?

 

31 IULIE 2020

Seriously Single – FILM NETFLIX

Titlu localizat: O monogamă convinsă

În această comedie romantică, două bune prietene cu păreri diametral opuse legate de bărbați, sex și dragoste trăiesc în lumea complicată a persoanelor singure.

 

31 IULIE 2020

Sugar Rush: Extra Sweet – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

 

31 IULIE 2020

The Umbrella Academy: Season 2 – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: The Umbrella Academy: Sezonul 2

Frații Hargreeves dotați cu superputeri revin pe ecran în sezonul 2.

 

31 IULIE 2020

Vis a vis: El Oasis – SERIALE ORIGINALE NETFLIX

Titlu localizat: Vizavi: Oaza

Hoațele de bijuterii Zulema și Macarena recrutează alte patru femei pentru a săvârși un jaf de milioane în timpul unei nunți în familia unor dealeri de droguri.

 

ÎN CURÂND

ARASHI’s Diary -Voyage- ep 10 – DOCUMENTAR ORIGINAL NETFLIX

 

Titluri licențiate – România

01 IULIE 2020

#Anne Frank – Parallel Stories

#Anne Frank: Povești paralele

 

A.X.L.       

 

About a Boy       

Totul despre băieți

 

Ali G Indahouse  

Ali G Indahouse

 

American Pie Presents: Band Camp

Placinta americana – Tabara de muzica

 

American Pie Presents: The Book of Love

Plăcinta americană: Cartea dragostei

 

Axone        

Condimentul buclucaș

 

Back to the Future        

Înapoi în viitor

 

Back to the Future Part III     

Înapoi în viitor 3

 

Bean: The Ultimate Disaster Movie 

Bean – O comedie dezastru

 

Cellular      

Celularul

 

Chaman Bahaar  

Iubirea poate dăuna sănătății

 

Cleo & Cuquin: Season 2       

Cleo și Cuquin

 

Days of Thunder 

Zilele tunetului

 

Diplomatic Siege 

Dușmanul dușmanului meu

 

El Chema: Season 1      

El Chema

 

Footloose   

Spirit rebel

 

Gladiator   

Gladiatorul

 

Hitting the Apex 

Fulgere pe două roți

 

Identity Thief      

Hoața de identitate

 

Kid-E-Cats: Season 2   

Trei pisicuțe

 

Knocked Up        

Un pic însărcinată

 

Meet the Fockers 

Doi cuscri de coșmar

 

Meet the Parents 

Un socru de coșmar

 

Mission: Impossible      

Misiune: Imposibilă

 

Mission: Impossible – Ghost Protocol       

Misiune: Imposibilă. Ghost Protocol

 

Mission: Impossible II  

Misiune: Imposibilă 2

 

Mission: Impossible III 

Misiune: Imposibilă III

 

Nights in Rodanthe       

Nopți în Rodanthe

 

No Country for Old Men        

Nu există țară pentru bătrâni

 

Pitch Black

Întuneric total

 

Pitch Perfect

 

PNL – Dans la légende tour    

 

Pokémon the Series: Sun & Moon: Sun & Moon: Ultra Legends    

Pokémon – Serialul: Soarele și Luna

 

Redemption         

Plata

 

RIDE ON TIME: Season 1     

Ride on time: Trupe de băieți japoneze

 

Safe House

Casa conspirativă

 

Schindler’s List    

Lista lui Schindler

 

Teen Titans Go!: Season 5     

Haideți, tineri titani!

 

The 40-Year-Old Virgin

Virgin la 40 de ani

 

The Big Lebowski

Marele Lebowski

 

The Break-Up     

Despărțiți, dar împreună

 

The Change-Up   

Dacă aș fi… tu?

 

The Devil’s Advocate    

Pact cu diavolul

 

The Governor: Season 1         

Guvernatoarea

 

The Hungover Games   

O altfel de… mahmureală

 

The Unborn         

Misterul gemenilor

 

Traffik       

Traffik: Lupta pentru supraviețuire

 

Twister      

Tornada

 

02 IULIE 2020

Hunter in the Blue Side of Manchester

 

The F**k-It List  

Tot ce n-am făcut

 

03 IULIE 2020

A Most Wanted Man    

Vânătoarea de spioni

 

Forgetting Sarah Marshall      

Înşelat de Sarah Marshall

 

Jessabelle   

Jessabelle

 

My Father  

Tatăl meu

 

My Week with Marilyn 

O săptămână cu Marilyn

 

Southpaw  

Lovitură de stânga

 

The Artist  

Artistul

 

The Imitation Game      

The Imitation Game. Jocul codurilor

 

04 IULIE 2020

Little Singham: Season 2        

Micul Singham

 

Shine Your Eyes 

Adevărul e în fața ta

 

The Girl on the Train    

Mira, fata din tren

 

05 IULIE 2020

Hook: Season 1   

Croșeu

 

Urma

 

06 IULIE 2020

The Underclass: Season 1      

O clasă aparte

 

08 IULIE 2020

Aquaman

 

11 IULIE 2020

Chasing Rainbows        

Si Caii Sunt Verzi Pe Pereti

 

Déjà Vu     

Déjà Vu

 

It takes two to fence      

Plansa

 

Websitestory       

 

12 IULIE 2020

Hook: Season 1   

Croșeu

 

13 IULIE 2020

Blumhouse’s Truth or Dare: Extended Director’s Cut  

Adevăr sau provocare: Versiunea extinsă a regizorului

 

Cube

Cubul

 

The Underclass: Season 1      

O clasă aparte

 

15 IULIE 2020

A Thousand Words      

O mie de cuvinte

 

Hotel Del Luna: Season 1       

Hotel Del Luna

 

Ojos in the House: Season 1   

Însemnata doamnă Ojo

 

Revolutionary Road     

Nonconformiștii

 

17 IULIE 2020

Big Eyes    

Big Eyes. Ferestrele sufletului

 

Masterminds       

Hoți de geniu

 

The Best of Me    

Cel mai de preț cadou

 

The Letter Reader

 

Tulip Fever

Febra lalelelor

 

18 IULIE 2020

Suits: Season 8    

Costume    

 

19 IULIE 2020

Hook: Season 1   

Croșeu

 

20 IULIE 2020

Home: Adventures with Tip & Oh: Season 3      

Acasă: Aventuri cu Tip și Oh

 

Home: Adventures with Tip & Oh: Season 4      

Acasă: Aventuri cu Tip și Oh

 

The Underclass: Season 1       O clasă aparte

 

21 IULIE 2020

Jurassic World: Fallen Kingdom      

Jurassic World: Un regat în ruină

 

24 IULIE 2020

Remains of Fairy Tales 

 

The Bling Ring    

Hoții de celebritate

 

Unlocked   

Unlocked: Pericol descătușat

 

25 IULIE 2020

Modern Family: Season 1 – 10s       

O familie modernă

 

26 IULIE 2020

First Reformed    

Calea izbăvirii

 

Hook: Season 1   

Croșeu

 

27 IULIE 2020

Show Dogs

Operațiunea Ham-Ham

 

The Underclass: Season 1      

O clasă aparte

 

30 IULIE 2020

Mandy       

 

VEZI PROGRAMUL TV
Program TV

PRO TV
 • 06:00 Ştirile Pro TV
  Ziua începe când Mihai Dedu şi Lavinia Petrea/Andreea Marinescu dau trezirea, Neti Sandu descrie şansele ca speranţele să prindă viaţă, când Florin Busuioc aduce...
 • 10:30 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 13:00 Ştirile Pro TV
  În mijlocul zilei şi din mijlocul evenimentelor, reporterii transmit cele mai noi şi complete informaţii pentru Ştirile de la ora 13:00. Nevoia oamenilor de a fi...
 • 14:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 15:00 La Măruţă AP
  Cătălin Măruţă a pregătit împreună cu echipa sa rubrici noi, filmări inedite, invitaţi cu poveşti surprinzătoare, dar şi subiecte ale momentului, exclusivităţi şi...
 • 17:00 Ştirile Pro TV
  Monica Dascălu vine în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 17:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a coordona un tur de forţă prin toate colţurile...
 • 18:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • 19:00 Ştirile Pro TV
  Andreea Esca vine în fiecare seară, de luni până vineri, începând cu ora 19:00, la pupitrul Ştirilor Pro TV pentru a prezenta principalele subiecte ale zilei. Realitatea...
 • 20:30 Visuri la cheie
  "Visuri la cheie" este un show de televiziune ce prezintă cazurile emoţionante ale unor familii, iar echipa emisiunii le transformă locuinţele în spaţii frumoase...
 • 22:30 Pe bune!? AP
  Costi Diţă şi Cosmin Natanticu vor fi responsabili de buna dispoziţie din fiecare ediţie a emisiunii, împreună cu vedetele pe care le vor avea alături de ei în echipe.
 • 23:30 Ştirile Pro TV
  Echipa de jurnalişti de la "Ştirile PRO TV" aduce în fiecare zi, în principalele jurnale, cele mai importante subiecte ale zilei, abordate cu mult profesionalism....
 • 00:00 Ultima noapte 15
 • 02:00 Lecţii de viaţă AP
  "Lecţii de viaţă" este o producţie de tip ficţiune, bazată pe situaţii şi întâmplări reale, din viaţa cotidiană a familiilor. Sunt prezentate diverse situaţii inspirate...
 • 03:00 Vorbeşte lumea AP
  "Vorbeşte lumea" a pregătit subiecte interesante, pe care prezentatorul emisiunii, Cove, le va dezbate în direct, de luni până vineri. În ajutorul lui Cove, în platoul...
 • 05:00 Ce spun românii
  Emisiunea prezentată de Cabral Ibacka este o competiţie amuzantă între două familii, care concurează pentru a câştiga premii substanţiale. Atmosfera din platou este...
 • Vezi tot programul zilei
Antena 1
 • 06:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 08:00 'Neatza cu Răzvan şi Dani
  De luni până vineri, de la ora 8, Răzvan şi Dani îți dau Neatza la Antena 1! Alături de Nicolai Tand, Ramona, Florin Ristei și Cătălin Oprișan, ai 4 ore de bună...
 • 12:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 14:00 Mireasa
  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou...
 • 16:00 Acces direct AP
  "Acces Direct", unul dintre formatele puternice ale după-amiezii, difuzat de luni până vineri, de la ora 17.00, îşi cucereşte telespectatorii cu subiecte inedite...
 • 17:00 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 18:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • 19:00 Observator
  Observatorul Antenei 1 este construit ca un jurnal de atitudine, în care subiectele mari, grave, naţionale contează şi nu suferă în competiţia cu soluţia facilă...
 • 20:30 Poftiţi pe la noi - Poftiţi prin ţară AP
 • 23:30 Observator
  Sub sloganul "Vezi ce trăieşti", Observatorul Antenei 1 trece într-o nouă etapă. Modificări majore vor avea loc atât la nivel vizual şi tehnic, cât şi la nivelul...
 • 00:00 Cum să faci ca s-o desfaci? 12
  Alice Kinney, recent separată de soţul ei, decide să înceapă o viaţă nouă şi se mută înapoi în oraşul său natal, Los Angeles, împreună cu cele două fetiţe ale ei....
 • 02:00 Revizie Tehnică
 • 05:00 Preţul cel bun
  "Prețul cel bun" ("The Price is Right") este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse...
 • Vezi tot programul zilei
Kanal D
 • 06:45 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 07:30 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 08:15 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 08:45 Teleshopping
  Emisiune în care sunt prezentate diferite produse în scopul vânzarii lor catre telespectatorii doritori, prin intermediul unei comenzi telefonice. Află care sunt...
 • 09:15 Mireasa din Istanbul AP
  Povestea fascinantă de dintre Sureyya (Asli Enver) şi Faruk (Ozcan Deniz) continuă cu întâmplări dramatice, menite să stârnească interesul privitorului. În ultimul...
 • 11:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 12:00 Ştirile Kanal D
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Echilibrata...
 • 13:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • 15:00 Teo Show AP
  Plină de energie şi de poftă de viaţă, Teo Trandafir, împreună cu Bursucu', le aduce telespectatorilor, cu umorul atât de apreciat de români, noi poveşti seducătoare...
 • 17:00 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 19:00 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 20:00 Prizoniera destinului AP
  "Prizoniera destinului" este un serial inspirat dintr-o poveste de viaţă reală, şi o are în centrul acţiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă care trece...
 • 22:30 Bravo, ai stil! AP
  "Bravo, ai stil! Celebrities" se pregăteşte să aducă în lumina reflectoarelor o noua generaţie de concurente, cunoscute deja publicului din România. Aspirantele...
 • 00:30 Ştirile Kanal D AP
  Ştirile Kanal D conectează zi de zi pe telespectatorii la realităţile sociale, economice, politice şi mondene, din perspectiva omului şi pentru omul obişnuit. Silvia...
 • 01:30 Puterea dragostei AP
  7 femei şi 7 bărbaţi vor locui separat, dar pot petrece opt ore pe zi împreună în Casa Dragostei, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească. Întrebarea...
 • 04:30 Pastila de râs AP
  Ce te faci dacă într-o zi obisnuită ţi se întâmpla ceva neobişnuit? Te-a enervat şeful/ şefa?... Nu iţi recomandăm antidepresive, ci mai degrabă o pastilă de râs...
 • 05:00 În căutarea adevărului AP
  Ernest porneşte "În căutarea adevărului", la Kanal D! Îndrăgitul prezentator revine în casele telespectatorilor cu o nouă emisiune, "În căutarea adevărului", un...
 • Vezi tot programul zilei
VEZI PROGRAMUL TV