Homepage  / Știri / Televiziune

Încă o garnitură de vedete intră în aventura „Fort Boyard” de la Pro TV

Încă o garnitură de vedete intră în aventura „Fort Boyard” de la Pro TV

de Redactia Tvmania

După ce toată vara postul Pro TV a anunțat vedetele care au intrat în competiția „Fort Boyard”, iată că alte cinci nume au acceptat și ele să facă parte din show-ul difuzat în această toamnă de Pro TV și prezentat de Paul Ipate și Octavian Strunilă.

Ruby, Roxana Ionescu, Cătălin Moroșanu, Vasile Calofir și Sonny Flame sunt vedetele din cea de-a patra echipă, care au spus un da răspicat atunci când li s-a propus să participe la prima ediție „Fort Boyard”.

Ruby

După ce a demonstrat în Africa, la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de ce este în stare, Ruby a acceptat, fără să stea pe gânduri și noua provocare: „Am fost cea mai fericită să aud că mă așteaptă o nouă aventură. Nu mă gândeam niciodată că o să ajung să fac parte din show-ul care m-a ținut cu sufletul la gură în copilărie, sunt cea mai încântată și entuziasmată de ce s-a petrecut la și mi-ar plăcea să fiu acolo executând probe în fiecare zi, dacă s-ar putea. Bucuria mea a fost și mai mare în momentul în care am aflat că sunt în aceeași echipă cu Moroșanu. Alături de el am mai trecut printr-o experiență asemănătoare, dar mult mai agresivă, atunci când am fost în junglă. Ne-am amintit de toate greutățile prin care am trecut împreună acolo și am retrăit niște momente pline de emoții.”.

Roxana Ionescu

„Când am primit telefonul cu invitația la , am crezut că visez. A fost emisiunea mea preferată din copilărie! Țin minte cum mă imaginam în fortăreață trecând cele mai dificile probe. Acum sunt fericită că am avut ocazia să particip la acest concurs, simt că am câștigat cea mai tare experiență din viața mea. Cel mai emoționant moment a fost acela când am intrat în fort și arata fix ca la televizor, iar personajele erau aceleași! Multumesc că v-ați gândit la mine, chiar mă simt norocoasă”, a declarat și Roxana Ionescu.

Vasile Calofir

Actorul Vasile Calofir a demonstrat că este un învingător în lupta destinul, iar determinarea și concentrarea i-au adus o mulțime de lucruri bune: „De ce am acceptat  propunerea de a participa la Fort Boyard?! În primul rând, dintr-o mare curiozitate pentru o aventură de proporții! În al doilea rând, informându-mă despre ce înseamnă , am zis că e momentul potrivit, în viața mea, în care să fac un „bungee-jumping” emoțional”.

Cătălin Moroșanu

Moroșanu le-a arătat telespectatorilor că este pregătit pentru orice și face față cu brio oricărei provocări: „Am acceptat să particip la pentru că sunt un om căruia îi plac provocările. Cu acest show mi-am amintit de experiența trăită în junglă și am vrut să rememorez senzațiile trăite acolo, să îmi testez din nou limitele”.

Sonny Flame

„Am văzut, la un moment dat, o știre pe internet conform căreia Pro TV urmează să filmeze emisiunea , și, din clipa aceea, mi-am spus: „Wow! Trebuie neapărat să merg la emisiunea asta!” O știam încă de când eram copil și sunt o fire căreia îi plac mult atât aventurile, cât și provocările. Nu au trecut nici câteva zile de când văzusem știrea și am primit un telefon prin care mi s-a propus să particip. Atunci mi-am dat seama că legea atracției chiar funcționează. Am acceptat fără să stau pe gânduri!”, a spus Sonny Flame încântat.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te