Homepage  / Televiziune

Irina Fodor pune-n joc a treia bombă la Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Premieră în istoria show-ului culinar

Irina Fodor pune-n joc a treia bombă la Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Premieră în istoria show-ului culinar
4

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 12, este difuzată în această seară, 18 septembrie 2023, la Antena 1. Irina Fodor vine cu o surpriză neașteptată pentru cei trei chefi, o premieră în arena amuletei: a treia bombă care complică lupta. 

Irina Fodor pune în joc a doua bombă cu amulete, la Chefi la cuțite – 18 septembrie 2023 

În această seară, 18 septembrie 2023, lupta pentru amuletă le aduce Chefilor surpriza sezonului 12: încă o bombă! Este pentru prima dată în istoria show-ului culinar când sunt trei bombe cu mai multe amulete puse în joc în același sezon, ceea ce anunță o etapă crâncenă a battle-urilor între echipe. Cel de-al patrulea competitor invitat este Raluca Todea, finalistă a sezonului 10.  

„Sunt foarte bucuroasă că sunt aici. Mă simt măgulită să gătesc alături de Chefi, să fiu într-o competiție cu ei. Mi-e un pic frică de ei, pentru că știu că au mult mai multă experiență decât mine, dar chiar voi lupta până la capăt”, a declarat Raluca, potrivit a1.ro.

Întrecerea va fi jurizată de prezentatorul Observator 12, Valentin Butnaru. „N-am mâncat înainte de a veni la degustare, pentru a mă bucura din plin de experiență. Eu nu prea mănânc mult în general, deși știu că nu se vede. Oricum nu prea pot mânca mult, de-asta îmi și place ideea de a fi degustător”, a dezvăluit cu umor Valentin. 

Care va fi alegerea sa pentru un premiu atât de râvnit telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY diseară, de la 20:30. 

Florin Dumitrescu și-a ales cuțitul de aur de la Chefi la cuțite, sezonul 12 

Ringul preselecțiilor a adus aseară un verdict cu greutate: Janni Alexandridis a câștigat cuțitul de aur din partea lui Florin Dumitrescu. Născut în Germania, cu o mamă româncă și un tată grec, Janni are, la doar 23 de ani, o carieră impresionantă de Chef. Pasiunea pentru gătit și-a dezvoltat-o încă din copilărie, în bucătăria de acasă, din Nuremberg, dar și în restaurantul familiei. Ulterior, Janni a ajuns să lucreze în restaurante cu stele Michelin din Berlin și o stațiune montană din Elveția, participarea sa la show-ul culinar ”The Taste” din Germania, la care s-a situat pe locul 4, propulsându-l remarcabil în carieră. După show, și-a deschis o firmă de private cooking care i-a adus ocazii profesionale uluitoare.  

janni-alexandridis-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Am gătit pentru Usain Bolt în New York, pentru Selena Gomez, pentru fotbalistul Thomas Müller și campionul de Formula 1 Lewis Hamilton. Pentru mine toate aceste experiențe au fost incredibile”, a povestit Janni, care a gătit pentru Chefi tataki de ton cu maioneză cu chilli și crumble de panko cu semințe de susan. 

Preparatul, asezonat cu CV-ul său remarcabil, a fost răsplătit cu cuțitul de aur de către Florin Dumitrescu. „I-am dat cuțitul de aur tocmai pentru că mi-a oferit siguranța că poate. Este capabil și se poate descurca în situațiile de criză de la probele individuale, având experiența celuialt show de televiziune din Germania”, a declarat Chef Dumitrescu.  

O să fie foarte greu. Dar eu vreau să câștig, întotdeauna am pornit cu acest gând în viață. Muncesc în fiecare zi pentru asta. Sunt tânăr, dar știu foarte bine ce vreau”, a punctat Janni. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te