Homepage  / Seriale

Sezonul 2 din „Jurnalele vampirilor”, în premieră la Diva, de astăzi

Sezonul 2 din „Jurnalele vampirilor”, în premieră la Diva, de astăzi

de Redactia Tvmania

Sezonul 2 al serialului „Jurnalele vampirilor” începe, în premieră la Diva, cu două episoade difuzate luni, 2 februarie, de la ora 21:00.

La începutul sezonului al doilea, acţiunea este reluată din momentul încheierii seriei precedente: Elena ajunge acasă, unde are parte de clipe de coșmar, iar Damon este primul care își dă seama că s-a întors Katherine, pentru a se răzbuna.

Jurnalele vampirilor

În noul sezon al serialului, actrița Nina Dobrev are de două ori mai mult de lucru. Încă joacă rolul Elenei Gilbert, tânăra ale cărei aventuri cu chipeșii vampiri, frații Salvatore, au fost motorul întregului serial. Însă acum s-a întors și dublura ei, Katherine Pierce, cea care cu mai bine de un secol în urmă i-a transformat pe frații Salvatore în vampiri. Putem conta deci pe faptul că prezența ei în zilele noastre, în orașul Mystic Falls, va face viața periculos de interesantă.

În primul episod din sezonul 2, Elena descoperă ce s-a întâmplat cu unchiul John și cu Jeremy. La spital, Şeriful Forbes (Marguerite MacIntyre) aşteaptă să afle dacă fiica ei, Caroline, va supravieţui accidentului de maşină, alături de Matt, Bonnie şi Damon. După o discuţie confuză cu Elena despre ce s-a întâmplat în noaptea cu pricina, Damon îşi dă seama de întoarcerea lui Katherine în oraş. Sosirea lui Katherine îi trimite pe Stefan şi Damon pe un drum periculos, pentru a afla ce vrea aceasta, de ce s-a întors şi cât de mult îi poate pune în pericol pe oamenii pe care cei doi fraţi îi iubesc. În paralel, Tyler încă îşi revine după moartea tatălui său când este surprins să afle că unchiul lui miesterios şi fermecător – Mason Lockwood (Taylor Kinney) – vine în oraş pentru a-şi oferi ajutorul.

„Jurnalele vampirilor” este povestea a doi fraţi vampiri obsedaţi de aceeaşi fată frumoasă, care ajung să se confrunte într-o luptă pentru soarta unui întreg oraş. Din distribuție fac parte Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R. McQueen, Sara Canning, Kat Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Matt Davis.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te